Voedsel zoals een verslavende drug voor sommige mensen

De Onderzoekers in de V.S. hebben geconstateerd dat de zelfde hersenenkringen geïmpliceerd zijn wanneer de zwaarlijvige mensen hun magen zoals vullen wanneer de drugverslaafden over drugs denken en de ontdekking die zij een vereniging tussen het te veel eten en verslaving voorstelt hebben gezegd.

Dr. Gene-Jack Wang van het Nationale Centrum van Brookhaven van het Ministerie van de V.S. van Energie voor Vertalende Neuroimaging in New York, zegt zij wilden weten waarom, wanneer de mensen reeds volledig zijn zij nog een blijven eten.

Dr. Wang zegt zij het proces simuleerden dat wanneer de maag volledig is, plaatsvindt en voor het eerst de weg aan de maag aan de hersenen merkte die "uit" de wens van de hersenen draaien blijven etend.

Wang en zijn team testte zeven zwaarlijvige vrijwilligers die maagdiestimulators gehad hadden één tot twee jaar, een apparaat worden geïnplanteerd dat het lichaam in het denken bedriegt de maag volledig is.

Als een hartstimulator, verstrekt de simulator lage niveaus van elektrostimulatie aan de nervus vaguszenuw, veroorzakend de maag om peptides uit te breiden en te produceren die berichten van „volheid“ naar de hersenen verzenden.

De zeven patiënten ontvingen apart twee afzonderlijk aftasten van de tomografie (PET)hersenen van de positonemissie twee weken: met de maagstimulator, andere met de weg stimulator.

De Deelnemers werden niet verteld of hun stimulator op of van en voorafgaand aan het aftasten was, werden de onderwerpen ingespoten met een radioactief geëtiketteerde vorm van glucose, die de scanner kon volgen om hersenenmetabolisme te controleren.

Zij gebruikten toen een aftasten van het HUISDIER om te zien welke delen van de hersenen activeerden toen de stimulator werd geactiveerd.

Zij vroegen ook zorgvuldig hun elk van vrijwilligers, wie zeer zwaarlijvig waren, ongeveer waarom en wanneer zij overate.

De vrijwilligers waren echt hongerig allen toen het aftasten van het HUISDIER werd geleid aangezien zij 16 of 17 uren hadden gevast en de stimulator in het maken van tot hen minder hongerig gevoel slaagde.

De onderzoekers hadden verondersteld dat het geactiveerde gebied van de hersenen in het verzadigingscentrum, vermoedelijk in de hypothalamus moet zijn, maar daar zagen zij in feite niet de activiteit.

De activiteit werd gezien op alle gebied van de hersenen, vooral in het zeepaardje, het gebied met betrekking tot het leren, geheugen, sensorisch en motorimpuls en emotioneel gedrag.

De onderzoekers zeggen het zeepaardje 18 actievere percenten was toen de maagstimulator was.

De stimulators verzonden ook berichten van verzadiging naar hersenenkringen in de orbitofrontal schors en striatum, die zijn verbonden met het hunkeren naar en wens in cocaïneverslaafden.

Dr. Wang zegt dit verder bewijs van de aansluting tussen het zeepaardje, de emoties en de wens levert te eten, en geeft nieuw inzicht in de mechanismen waardoor de zwaarlijvige mensen voedsel gebruiken om hun emoties te kalmeren.

De onderzoekers geloven het vinden in de ontwikkeling van efficiëntere behandelingen voor zwaarlijvigheid kan helpen die een steeds groter probleem in vele delen van de ontwikkelde wereld is.

De studie wordt gepubliceerd in de Werkzaamheden van de Nationale Academie van Wetenschappen.

Advertisement