Dr. Google som de senast bearbetar för att hjälpa, manipulerar diagnostiserar ovanliga fall

I intressera en egentligen studie som ett lag av Australier manipulerar, gick till Internet att testa effektiviteten och exaktheten av sökandemotorn Google, då den framlades med ett nummer av tecken.

Manipulerar baserat på Princessen Alexandra Sjukhus i Brisbane ”Googled” tecknen av 26 fall för en studie, och i 15 fall, kom rengöringsduksökandet upp med den högra diagnosen.

Forskarna som något att säga Google kan vara ”ett användbart, bistår”, och stunden manipulerar bär ett enormt belopp av medicinsk information i deras huvud, sökandemotorn kan erbjuda mer ytterligare hjälp i ett ovanligt fall.

Det beräknas att ett genomsnitt manipulerar behov att bära två miljon fakta i hans/henne minnet för att hjälpa i diagnostisering av illnesses.

Google är den populäraste sökandemotorn på rengöringsduken, och erbjudanden tar fram till mer än tre medicinska artiklar för miljard; sökande för vård- information på rengöringsduken är ett av det mest allmänningbruket.

I varje av de 26 fallen hård-till-diagnostisera fall, som hade publicerats i Newet England Förar Journal över av Medicinen (NEJM), forskarna utvalda tre till fem som sökandet benämner från varje fall, och gjorde ett ovetande Google sökande de korrekta diagnoserna.

De antecknade därefter de tre diagnoserna, som rangordnades prominently, och utvalt den som verkade mest relevant till teckenet och jämförde därefter resultaten med de korrekta diagnoserna som publicerat i föra journal över.

De grundar, att Google grundar den korrekta diagnosen i drygt halvan av fallen och bland dessa var denJakob sjukdomen (CJD), det hormonal villkorar Cushings syndrom och detimmuna oordningChurg-Strauss syndromet.

Laget var ledde vid Dr. Hangwi Tang, ett respiratoriskt, och sömnläkaren, som något att säga Google kunde vara ”ett användbart, bistår”, i diagnostisering, villkorar med unikt tecken och tecken som kan lätt användas, som sökandet benämner.

Men något att säga för Dr. Tang ett lyckat sökande behövde också en sakkunnig” användare ”för människa, och därför har skulle tålmodig mindre pröva framgång att diagnostisera sig på internet.

Forskarenågot att säga, att datorer förbindelse till internet är nu vanligt i poliklinikpatientkliniker och sjukhussalar och information på även de mest sällsynta medicinska syndromen, kan nu finnas och smältas inom en materia av noterar.

Forskarna tror att, som medicinsk information utvidgar på en rusa som manipulerar med ska aldrig, var den kompetent uppehället upp, världsomspännande webbaserade sökandemotorer liksom Google är passande det senast bearbetar i klinisk medicin och manipulerar i utbildningsbehov att bli duktiga i deras bruk.

Andra experter varnar att emellertid mot de passande internet ett utbyte för manipulerar och något att säga deras kliniska bedömning och sakkunskap som alltid ska är nödvändig beträffande att göra avkänning av informationen.

Google något att säga laget, är enkel att använda, användbart och ett utmärkt bistå, i att finna de korrekta diagnoserna för, villkorar med unikt tecken och tecken.

De tillfogar också det som använder Google var på så sätt, endast ansett pålitligt för sjukvårdprofessionell med bra medicinsk kunskap.

Studien publiceras i den Brittiska Läkarundersökningen Förar Journal över (BMJ).

Advertisement