De blootstelling van de Tweede handrook na drie maanden van rook wordt gesneden - vrij Engeland dat

De blootstelling van de arbeiders van de Gastvrijheid aan schadelijke tweede handrook is door 95 percenten sinds rook - vrije werkplaatsen werden geïntroduceerd in Engeland op 1 Juli 2007, volgens nieuw die onderzoek op de Nationale Conferentie van het Instituut van het Kankeronderzoek in Birmingham wordt geopenbaard naar de verjaardag van drie maanden van rook - vrij Engeland gevallen.

De Onderzoekers van het Samenwerkende die Centrum van de Controle van de Tabak in Warwick, door Kankeronderzoek het UK wordt gefinancierd, vonden dat non-smoking gastvrijheidsarbeiders vier keer ook minder cotinine †een „bijproduct van nicotine en indicator van de blootstelling †van de tabaksrook „in hun speeksel in Augustus hadden dan zij in Juni hadden.

Zij berekenden dat gemiddeld, de blootstelling van werknemers het equivalent was aan het roken van 190 sigaretten een jaar vóór de wetgeving, en dit daalde daarna aan het equivalent van rond 44 sigaretten.

De onderzoekers beoordeelden de luchtkwaliteit in bijna 40 trefpunten over het land †„met inbegrip van bars, bars en restaurants. Zij vonden dat niveaus van „kleine deeltjes“ in de lucht die in sigaretrook van dichtbij gevaarlijke niveaus in Juni op niveaus wordt gelaten vallen die aan de buitenlucht in Augustus gelijkaardig zijn.

In het eerste rapport over het effect van de Engelse rook - de vrije wetgeving inzake gezondheid, gedrag en houdingen van de gastvrijheid en de vrije tijdsindustrie, onderzoekers bezocht 59 ondernemingen over Engeland in Juni en Augustus - met inbegrip van bars, bars, clubs, bingozalen, het wedden winkels, koffie en privé ledenclubs.

In elke zaken, werden de eigenaar, vier werknemers en vier klanten aangeworven. De houdingen en het gedrag van de bedrijfseigenaars, de werknemers en de klanten naar de rook - de vrije wet werd ook beoordeeld.

Hilary Wareing, co-director van het Samenwerkende Centrum van de Controle van de Tabak, zei: De „verbeteringen van luchtkwaliteit en vermindering van cotinineniveaus waren nog beter dan wij konden verondersteld hebben. Deze studie bewijst boven twijfel dat rookt - de vrije werkplaatsen helpen om de gezondheid van de de gastvrijheidsarbeiders van de natie te verbeteren.“

Voorafgaand aan de wetgeving, zet 84 percent van werknemers gedachte tweede handrook op het werk hun gezondheid op risico en enkel één maand, enkel meer dan de helft werknemers gelooft hun gezondheid beter is als resultaat van de wet. De Klanten met bijna 80 percenten zijn overeengekomen die de gezondheid van werknemers denken is de betere postwetgeving die.

Het Effect op ondernemingen bleek beter dan bedrijfsdieeigenaars in Juni worden verwacht, toen half over bovengenoemd de wet zou hebben een negatief effect op hun handel. Wanneer gevraagd in Augustus, zeiden 70 percenten de wet een positief of geen invloed op hun handel had.

Hilary Wareing voegde toe: „Wij waren zeer pleased om te vinden dat de overgrote meerderheid van trefpunten aan de wet voldoet, met meer dan 91 percent van bedrijfseigenaars die volledig erin slagen te gaan vrije rook - en slechts een paar trefpunten ervarend moeilijkheden. De Bedrijfs eigenaars zeiden ook dat gaande rook - vrij was gemakkelijker dan zij.“ hadden gedacht

Elspeth Lee, de hogere manager van de tabakscontrole bij Kankeronderzoek het UK, zei: „Hoewel wij geen vermindering van kankertarieven enkele komende jaren zullen zien, zijn de gezondheidsaanwinsten op korte termijn die wij zeer aanmoedigend hier hebben gezien. Als één van de grootste landen in de wereld om uitvoerige rook goed te keuren - de vrije wetgeving tot op heden, hopen wij deze resultaten aan andere naties zullen aantonen dat deze wetgeving uitvoerbaar is en bijna directe gezondheidsvoordelen heeft.

„Aangezien wij de wintermaanden naderen, is het belangrijk dat de ondernemingen omhoog het goede werk houden. Wij moedigen rokers aan die de zomer buiten rokend hebben doorgebracht om steun van de het einde rokende diensten van NHS ertoe te brengen om hen te helpen voor goed ophouden met en hun risico van kanker in het recentere leven verminderen.“

Advertisement