Begagnat röka exponering som huggas efter tre månader av, röker - fria England

Gästfrihetarbetares exponering till skadligt begagnat röker har stupat vid 95 procent, sedan röka - fria arbetsplatser introducerades i England på 1 Juli 2007, enligt ny forskning som avslöjdes på MedborgareCancerForskningsinstitut som Konferensen i Birmingham på årsdagen för tre månad av röker - fria England.

Forskare från Tobaken Kontrollerar Att Samarbeta Centrerar i Warwick som betalas av CancerForskning UK, grundar det som non-röker gästfrihetarbetare hade också, fyra tider mindre cotinine†”en biprodukt av nikotin och indikatorn av tobak att röka exponerings†”i deras saliva i Augusti, än de hade i Juni.

De beräknade det i genomsnitt, anställdas var exponering motsvarigheten till att röka 190 cigaretter om året för lagstiftningen, och denna tappade till motsvarigheten av omkring 44 cigaretter after.

Forskarna bedömde lufta som var kvalitets- i nästan 40 venues inklusive pubs över för landsâ€en ”, bommar för och restauranger. De grundar som jämnar av ”lilla partiklar” i lufta som innehålls i cigarettrök som tappas från near farliga, jämnar i Juni till jämnar, som är liknande till yttersidan luftar i Augusti.

I den första rapporten på få effekt av Engelskaet röka - fri lagstiftning på vård-, uppföranden och inställningar av gästfriheten och fritidbranschen, forskare besökte 59 affärer över England i Juni och Augusti - bommar för däribland, pubs, klubbor, bingokorridorer som slå vad shoppar, cafes och privata medlemklubbor.

I varje affär rekryterades ägaren, fyra anställda och fyra kunder. Inställningarna och uppförandena av företagsägarearna, anställda och kunderna in mot röka - fri lag bedömdes också.

Hilary Wareing, co-direktören av Tobaken Kontrollerar Att Samarbeta Centrerar, sade: ”Luftar förbättringarna in kvalitets-, och förminskning i cotinine jämnar var även bättre, än vi kunde ha föreställt. Denna studie bevisar det okändatvivel som röker - fria arbetsplatser är portionen som förbättrar det vård- av nation gästfrihetarbetarna.”,

Före lagstiftningen tänkte 84 procent av anställda att begagnat röka på arbete sätter deras vård- på riskerar och precis en månad på, halvan av anställda tror drygt deras vård- är bättre som ett resultat av lagen. Kunder som instämmas med nästan 80 procent tänkande det vård- av anställda, är bättre postar lagstiftning.

Få Effekt på affärer som ut vänds för att vara bättre, än företagsägarear som förväntades i Juni, då över halva, sade att den skulle lagen har en negation att verkställa på deras handel. När de frågas i Augusti, sade 70 procent att lagen hade en realitet eller inget att få effekt på deras handel.

Hilary Wareing tillfogade: ”Var Vi mycket nöjda att finna, att stora majoriteten av venues uppfyller med lagen, med över 91 procent av företagsägarear som klarar av för att gå fullständigt röker - frigör och endast några venues som erfar svårigheter. Företagsägarear sade också att gå röka - fritt var lättare, än de hade förväntat.”,

Elspeth Lee, hög tobak kontrollerar chefen på CancerForskning UK, sade: ”Även Om vi ska för att inte se en förminskning i cancer klassar för några år till kommet, benämner kort stavelse vård- affärsvinster som vi har sett här är mycket uppmuntran. Som ett av de största länderna i världen som adopterar omfattande, röka - fri lagstiftning hitintills, hoppas vi dessa ska resultat visar till andra nationer att denna lagstiftning är förädlingsbar och har nästan omgående vård- gynnar.

”Som vi att närma sig vintermånaderna, är det viktigt att affärsuppehället upp det bra arbetet. Vi uppmuntrar rökare som har spenderat sommaren som utanför röker för att få service från röka för NHS-stopp, servar för att hjälpa dem för att avsluta för goda, och att förminska deras riskera av cancer i mer sistnämnd liv.”,

Advertisement