Barn bör dricka mjölkar för att hjälpa att förhindra osteoporosis

För utvecklingar som barn har manats för att dricka, mjölka för starkt. sunda ben och tänder. Ny forskning från Southampton, UK som i dag meddelas (Maj 26) tar detta en kliva vidare, visning anknyta mellan att dricka som är milt och som är förminskande riskera av osteoporosis i mer sistnämnd liv.

Dr Nick Harvey från MRC-EpidemiologyResursen Centrerar, och Universitetar av Southampton, berättade delegater på den 35th EuropéSymposiumen på Calcified Silkespapper i Barcelona som mönstrar av bentillväxt i de första få åren av liv kan starkt påverkan starten av mer sistnämnd osteoporosisårtionden.

Studien, del av ett större programmerar av forskning in i tidig sortlivbeskärningarna av osteoporosis under ledarskap av den Porfessor Cyrus Cooperen, involverade mer än 12.500 non-gravida kvinnor som åldras 20-34, rekryterat mellan 1998 och 2002 in i de Southampton Kvinna Granskning. Kvinnorna genomgick omfattande bedömning av bantar, livsstilen och förkroppsligar mätningar för och för de, som tänkte ut (nu omkring 3000 kvinnor), under havandeskap. En underdel av deras barn hade mätning av ben att samlas på gammala födelse och fyra år, och dessutom genomgick de fyra åriga barnen liknande bedömning av bantar, livsstilen som, var vård- och, förkroppsligar mätningar. I denna grupp av 250 barn och deras fostrar, Dr Harvey, och hans kollegor använde denna information för att bestämma ett vilket påverkan barns bentillväxt jämförde till det i andra barn i den jämnåriga gruppen.

”Önskade Vi att finna ut vad dela upp i faktorer bestämmer ett barn med lägre ben samlas huruvida på födelse fångar upp jämfört med andra barn i mer sistnämnd liv. Vi funderare, som bantar under barndom, kan göra en skillnad,”, sade Dr Harvey. Fånga upp i ben för att samlas jämfört med andra barn i gruppen var tillhörande med att dricka mer mjölkar i barndom, ”I vår studie. Detta fortsatte, efter vi tog in i det genetiska kontot har dela upp i faktorer liksom moderns höjd som föreslår att både det genetiska sminket av barnet och dela upp i faktorer liksom bantar är viktigt för bentillväxt.”,

Ben samlas nå en höjdpunkt mellan åldrarna av 20 - 30 år. Behandla som ett barn, och barn, som är underweight och undernärt, är rimliga att ha ett lägre ben att samlas i tidig sortvuxenliv än det normala, som skulle, gör dem mer sårbar till osteoporosis i mer sistnämnd liv.

Efter det maximala ben har samlas har netts i tidig sortvuxenlivet, ben har samlas delines med ålder, bestämt efter klimakteriumet i kvinnor. forskning har visat, att highteren det maximala ben samlas nått, lägre riskera av osteoporosis i mer sistnämnd liv. ”Dela upp i faktorer Thus vilken påverkanbentillväxt från befruktningen som ska nå en höjdpunkt är rimlig att vara curcial i förminskande riskera av bryter i äldre ålder,” förklarad Dr Harvey.

De Southampton datan föreslår att betydelsen av både genetiskt och envirnomental dela upp i faktorer i att bestämma trajectoryen av bentillväxt. ”Ifrågasätter de stora är nu att finna långt för att förbättra ben samlas för att förminska riskera av osteopporosisen,”, sade han. Laget studerar nu huruvida tillägg för viatmin D kunde hjälpa.

”Visar Vår forskning att det biologiskt bearbetar involverat med bentillväxtstart, för barnet är även fött. Det är, därför, viktigt att betrakta vad kan göras för att förbättra vård- alltigenom för ben livtiden av individen. Sedan detta startar, när behandla som ett barn tänkas ut, är föräldra- vård- och livsstilen på befruktningen och under havandeskap rimliga att vara livsviktiga dela upp i faktorer,” Dr Harvey avslutade.

Advertisement