Mittaus lapsiveden määrä - yksi syvin pystysuora tasku tekniikka paras

Naiset joutuvat usein varhain caesareans tai aiheuttama työvoiman seuraavat havaitsemisen vähentynyt lapsivesi määrä, koska tätä pidetään merkkinä sikiön hätä.

Vaikka ei kultakanta olemassa mittaamiseen lapsivesi volyymien, uusi Cochrane järjestelmällinen katsaus osoittaa, että yksi syvimmistä pysty taskussa (SDVP) tekniikka on parempi kuin yleisesti käytetty lapsivesi-indeksi (AFI) menetelmällä.

Lapsivesi suojaa lapselle trauman ja infektion. Vähentynyt määrä saattaa osoittaa, että raskaus on vaarassa. Jos lääkärit havaita pieniä määriä he suosittelevat usein ennenaikaiseen synnytykseen. Sekä AFI ja SDVP etuusoikeusyksikköön kaikukuvaus. AFI lasketaan lisäämällä syvyyksistä neljällä eri taskuista amniononteloon, kun taas SDVP menetelmä mittaa yhden syvin tasku.

Joukkue Cochrane Tutkijat tarkistettava tietojen neljä oikeudenkäyntiä että yhdessä mukana 3125 naista. He havaitsivat, että kun AFI käytetään useammin raskaana olevat naiset ovat diagnosoitu matala nesteen määriä kuin tapahtuu, kun SDVP käytetään. Ei kuitenkaan ole viitteitä siitä, että AFI tekee parempaa työtä havaita ahdistuneita sikiöistä. Tämän seurauksena kun AFI käytetään enemmän naisia ​​kannustetaan ovat varhainen toimitukset ja enemmän naisia ​​on keisarileikkauksen toimitus ns sikiön hätä "kuin tarvitaan kuin jos SDVP käytettiin.

"Ongelma on ottaa menetelmä, joka tunnistaa sikiöt, jotka ovat vaikeuksissa, ilman lukien monet muut, että mielelläni mennä aikavälillä ja olla spontaani puhkeamista toimitus, ja tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että SDVP on paras käytettävissä oleva vaihtoehto, kun se tulee mittaus lapsivesi määrä ", sanoo Asfraf Nabhan, joka johti tutkimusta Ain Shams University Kairossa, Egyptissä.

Advertisement