Det Äldre folket kan förbättra deras minne, och att senarelägga demens med öva

En studie av Australiensiska forskare har funnit den stamgäst, dämpar övar kan hjälpa att förbättra minne i äldre folk och att försena starten av demens.

Studien av forskare på Universitetar av Melbourne har funnit det som går för motsvarigheten av två, och en halva timmar i veckan kan markant förbättra minnesproblem i overen-50s.

Studien, Konditionen för den Åldras Hjärnan, var ledde vid Professorn Nicola T. Lautenschlager, Stolen av GamlingPsykiatri på universitetar och de involverade 170 deltagarna som åldras 50 och över, som hade några minnesproblem, men hade inte demens.

Studien bars ut över en period för 18 månad på Universitetar av Västra Australien och är första som ska visas, som dämpar övar kan positivt påverka kognitivt fungerar.

De 170 deltagarna delades in i två grupper - en grupp fortsatte deras vanliga aktiviteter - annan tog del i ett 24 veckan hem-baserat läkarundersökningaktivitetsprogram av att gå för tre 50 minimala perioder, eller göra annan dämpa övar varje vecka.

Deltagarna i övagruppen gjorde ett genomsnitt av 142 noterar mer i en vecka, eller 20 noterar i en dag, än de i kontrolleragruppen.

ProfessorLautenschlager något att säga vid avsluta av studien, deltagare i övagruppen utförde bättre på kognitivt testar och hade bättre försenad återkallelse och hade också lägre klinisk demens som klassar ställningar.

ProfessorLautenschlager något att säga försök är första som ska visas, som övar förbättrar kognitivt fungerar i äldre vuxen människa med subjektivt, och saklig mild kognitiv försämring och gynnar av läkarundersökningaktivitet var påtaglig efter 6 månader och framhärdades för åtminstone en annan, 12 månader efter ingripandet hade avbrutits.

Enligt den Vård- Organisationen för Världen figurerar det beräknade 37 miljon folket över hela världen nu direkt med demens, med Alzheimers sjukdomdanande upp majoriteten av fall och det förväntas till förhöjning snabbt över de nästa 20 åren.

Detta pressar hjälpmedlet som forskare är under, för att finna väg av att försena starten av den stagaktiv och vilden för demens och för portion äldre folk.

ProfessorLautenschlager något att säga resultaten var mycket lovas, därför att den olika läkarbehandlingen, som har inte viktigt att verkställa på mild kognitiv försämring, läkarundersökningaktivitet har fördelen av annat vård- gynnar liksom att förhindra fördjupning och att förbättra livskvalitet och att förhindra nedgångar, fungerar att förbättra som är kardiovaskulärt, och det förminskande handikappet.

ProfessorLautenschlager något att säga, om starten av demens kunde försenas vid 12 månader som skulle där, är 9,2 miljon mer få fall över hela världen.

Studien publiceras i Föra Journal över av AmerikanLäkarundersökningAnslutningen.

Advertisement