Transsendenttisen Meditaation vähentää ADHD opiskelijoiden keskuudessa

Transsendenttinen Meditaatio voi olla tehokas ja turvallinen ei-lääke tukea ADHD mukaan lupaava uusi tutkimus julkaistiin tämän kuun vertaisarvioitu verkkolehti Ajankohtaista Education .

Pilottitutkimuksen seurasi joukko yläkoulun oppilaiden kanssa ADHD jotka olivat meditoi kahdesti päivässä koulussa. Kolmen kuukauden jälkeen, tutkijat löysivät yli 50 prosenttia vähentää stressiä ja ahdistusta ja parantaa ADHD-oireita.

Vaikutus ylitti odotukset

"Vaikutus oli paljon suurempi kuin odotimme", sanoi Sarina J. Grosswald, Ed.D., George Washington University koulutettuja kognitiivisia oppimisen asiantuntija ja johtava tutkija tutkimuksesta. "Lasten osoitti myös parannuksia huomiota, työmuisti, organisaatio ja käyttäytyminen asetus."

Grosswald sanoi, että in-koulun meditaatio rutiinia alkoi, "opettajat raportoitu he pystyivät opettaa enemmän, ja opiskelijat pystyivät oppimaan enemmän, koska he olivat vähemmän stressaantuneita ja ahdistuneita."

Stressi häiritsee kyky oppia

Ennen tutkimus osoittaa ADHD lapset ovat hitaampia aivojen kehitystä ja alentunut kyky selviytyä stressiä. "Stressi häiritsee kyky oppia, se sammuu aivot", sanoi William Stixrud, Ph.D., Silver Spring, Maryland, kliininen neuropsykologi ja mukana kirjoittamassa tutkimuksessa.

"ADHD-lääkityksen on erittäin tehokas joillekin lapsille, mutta se on hieman tai ei tehoa muille. Myös niille lapsille, jotka osoittavat oireet lievittyivät kanssa lääkitys, parannus on usein riittämätön tai liittyy sivuvaikutuksia," Stixrud sanoi. "Lähes jokainen on vaikea kiinnittää huomiota, järjestäytyä ja tehdä asioita, kun he stressiä. Joten on aivan selvää että TM-tekniikkaa, joka vähentää stressiä ja järjestää aivotoimintaa vähentäisi ADHD-oireita."

Vaikka joissakin tapauksissa lapsi ei voi toimia ilman lääkitystä, ollaan yhä enemmän huolissaan terveysriskeistä ja haittavaikutukset liittyvät yhteiset ADHD lääkitys, kuten mielialan vaihtelut, unettomuus, nykimiset, hidastunut kasvu, ja sydänvaivat. Vuonna 2006 FDA: n vaatimien valmistajat paikka varoitusmerkinnät ADHD lääkitys, jossa luetellaan mahdollisia vakavia terveysriskejä.

Nämä suuret riskit ja kasvava huoli ruokkii vanhempien etsiä vaihtoehtoja, jotka voivat olla turvallisempi lapsilleen.

Tutkimus tehtiin yksityisen K-12 lasten kouluun kieleen pohjautuva oppimisvaikeuksia. Osallistuminen oli rajoitettu 10 opiskelijaa, iältään 11-14, jotka oli ennestään diagnoosit ADHD. Noin puolet opiskelijoista oli lääkitystä. Opiskelijat meditoi koulussa ryhmässä 10 minuuttia, aamulla ja iltapäivällä.

Voit selvittää vaikutuksen TM-tekniikan, alussa ja lopussa kolmen kuukauden ajan, vanhemmat, opettajat ja opiskelijat täytetty vakiomuotoinen ADHD arviointi varastojen mittaus stressiä ja ahdistusta, käyttäytyminen ja sosiaalisiin kykyihin, ja toimeenpanovaltaa. Opiskelijat saivat myös akun suoritusten mittaamiseen kognitiiviseen toimintakykyyn.

"Tulokset olivat varsin huomattava"

Andy ja Daryl Schoenbach tytär oli diagnosoitu ADHD toisella luokalla. Kuten useimmat ADHD lapset hän oli lääkityksellä. "Lääkitys auttoi, mutta oli sekoittanut tuloksiin hän vielä menetti painopiste oli meltdowns, ja lääkitys vaikuttaa hänen nukkua ja ruokahalua", sanoi Andy, joka asuu Daryl Washington DC: "Hän ei hoida lähellä hänen potentiaalinsa ja me ei tehnyt En näe tilannetta parantaa. Joten lopussa seitsemännellä luokalla, kun hänen lääkäri suositteli lisäämään lääkitystä, päätimme että oli aika ottaa toinen tie-lopettamalla lääkitys ja käyttämällä TM. "

"Tulokset olivat erinomaisia ​​tuloksia," Daryl sanoi. "Kahdesti päivässä meditaatioita tasoitetaan asioita, antoi hänelle näkökulmasta, ja hänelle mahdollisuuden olla paremmin hallita oman elämänsä asiat alkoivat hajoamassa. Kesti jonkin aikaa, mutta se muuttui vähitellen miten hän hoitaa kriisit ja hänelle mahdollisuuden tuntea luottaa siihen, että hän voisi ottaa suurempia haasteita-hänen omien sanojensa mukaan "kiivetä vuorelle."

"Jokainen huomannut muutosta" Andy lisäsi.

Grosswald kertoi, ettei huomattavia tutkimus osoittaa tehokkuutta TM tekniikka vähentää stressiä ja ahdistusta, ja parantaa kognitiiviseen toimintakykyyn väestön keskuudessa. "Mitä merkittävää näistä uusista havainnoista on, että lapsilla, joilla on vaikeuksia keskittyä ja huomiota, näemme samat tulokset. TM ei vaadi keskittymistä, mielen kontrollointi tai kurinalaista keskittyä. Se, että nämä lapset pystyvät tekemään TM, ja tehdä sen helposti osoittaa meille, että tämä tekniikka voi olla erityisen hyvin ADHD-lapset ", hän sanoi.

Advertisement