Telehealth Lösningsbarkasser CardioPod för Vård- Kontroll för NHS

Telehealth Lösningar har i dag lanserat CardioPoden, ett system för att göra den nya Vård- Kontrollen för NHS lättare riksomfattande. CardioPoden ska installeras i apotek och GP-kirurgier över England som låter tar fram lätta tålmodig, till en Vård- Kontroll för NHS som ut bärs av ett utbildat yrkesmässigt, som ska ger sakkunnig rådgivning på deras kardiovaskulärt riskerar ställningen och vilka handling de kan ta för att förminska riskera av hjärtsjukdomen, slå, sockersjuka för typ II och njuresjukdomen.

Den Vård- Kontrollen för NHS programmerar, som lanserade på 1 April 2009 i England, är för vuxen människa som åldras 40 - 74 och syften för att identifiera sårbarhet till kärl- sjukdomar, som påverkar mer än 4 miljon folk i England. Det beräknas, att avskärma tålmodig med den ska Vård- Kontrollen för NHS förhindra åtminstone 9500 hjärtinfarkter och slår per år, 2000 dödar per år och ska förhindrar åtminstone 4000 folk som framkallar sockersjuka.

Jeremy Cummin, den Utöva Ordföranden av Telehealth Lösningar påstår:

”Erbjuder Vår nya CardioPod tålmodig en enkel men djupgående vård- kontroll under övervakningen av ett yrkesmässigt med omgående den förutsatt att resultat, återkoppling och rådgivningen. Testar resultat, som föregående skulle har behövt tid att bearbetas externt av laboratorium, avslutas nu av CardioPoden på peka av omsorg över jaga av kontrollen och att se till att tålmodig mottar ögonblicken, personlig vägledning från det yrkesmässigt på hur de kan förminska deras kardiovaskulärt riskerar jämnt. Vårt syfte är att bära ut den Vård- Kontrollen så lätt, effektivt och så effektivt, som möjligheten och vårt telehealthsystem ser till både den tålmodig, och folket som klarar av tålmodigns omsorg, omgående informeras fullständigt av testaresultaten och det kloka tillvägagångssättet.”,CardioPod

Som en fristående enhet kommer CardioPoden med fjäll och sphygmomanometeren till information om tecken för tillfångatagandet grundläggande livsviktig. En analysator för Cholestech LDX blodkemi är tillgänglig, som ett alternativ som tillfogar en lipid, profilerar, och blodglukosmätningen i mer mindre än fem noterar.CardioPod

Allt testar bärs ut på peka av omsorg genom att använda CardioPoden och att se till att den Vård- Kontrollen för NHS avslutas i ett sammanträde och tålmodig mottar ögonblickåterkoppling. CardioPoden är mycket tålmodig-vänskapsmatchen med en klar och enkel att använda pekskärm; tålmodig kan svara att den standarda Vård- Kontrollen ifrågasätter sig. Det kardiovaskulärt riskerar ställningen beräknas därefter på CardioPoden som använder den standarda branschen, riskerar bedömning bearbetar Qrisk 2 och visas visuellt, som en kvadrera av smileyen och ett ledset vänder mot vars proportionerar varierar med riskerar jämnt.

Information från CardioPod den Vård- Kontrollen uploadeds till en säker databas för anslår analys och granskar. Resultaten av diskussionen mellan den tålmodig och omsorgfamiljeförsörjaren på, hur de kan förbättra deras, riskerar ställningen antecknas av CardioPoden, och en utskrift av tålmodigns avgjorda handlingar skapas för att den tålmodig ska ta bort. Detta listar av handling pekar kan också lagras på den säkra serveren för följer upp, när den nästa Vård- Kontrollen bärs ut.

Ögonblicken tar fram till information, och en förminskning i tid som krävs för att bära ut tillvägagångssätt, är inte endast en gynna till den tålmodig men till omsorgfamiljeförsörjaren som ut bär den Vård- Kontrollen. CardioPod'sens kapacitet att lagra och bearbeta informationsresultat i en stor förminskning i prästerlig tid spenderad skrivande in information och att undvika prästerliga fel, och tålmodiga rekord och framsteg kan tas fram och analyseras lätt. Vid inklusive peka-av-omsorg blodanalys gynnar de mer ytterligare är att den fulla kontrollen kan avslutas i en som ställer in, så problemen av den tålmodiga återkallelsen avlägsnas.

Telehealth Lösningar har sett ett stort svar till deras CardioPods i den initiala första visning i Camden och har planerar för att fördjupa installationsalltigenom UKEN i de kommande månaderna.

Advertisement