Lancetserien undersöker vård- utfärdar i Sydafrika

Föra journal överLanceten publicerade en vård- serie av artiklar som undersöker utfärdar i Sydafrika som föreslår att ”Sydafrika vård- system missar kvinnor och barn i synnerhet, men att nytt ledarskap kunde lösa många av problemen,” Associatedet Press/msnbc.com anmäler (8/24).

Enligt Agence France-Presse Sydafrika har vård- system ”omformats in i en omfattande allmän värnplikt 15 år efter avsluta av apartheid.”, Emellertid ”vänder mot landet en sammanstötning av epidemier BISTÅR däribland och tuberkulosen såväl som en kick - jämna av dödligt våld, och fattigt servar för fostrar, och barn,” nyhetstjänsten anmäler (Bäckar, 8/24). ”Även Om Sydafrika är ansedd, benämner ett mellersta inkomstland in av dess ekonomi, det har vård- resultat”, som är bak de i ”många lägre inkomstländer,” som är Södra - afrikanen manipulerar skrev i föra journal över, enligt BusinessDay.

Richard Horton, redaktören av Lanceten, sade, ”kan Du inte uppnå över natten dramatisk ändring, men du kan uppnå den snabbare än många folk funderare. Under Jacob Zuma finns det en riskera för en ny start” (Kahn, 8/25).

På Tisdag på ett möte i Johannesburg som är Södra - den afrikanska Vård- Minister   Aaron Motsoaledi ”som uppmärksamt lyssnas, som forskare specificerade rönet” av utfärda som ägnades till Sydafrika, AP/msnbc.com anmäler (8/24).

New York Times skriver att ”omfamningen” av serien av sex artiklar av Motsoaledi ger ”bevisar att det långa ofta spända förhållandet mellan regeringen och landets höga medicinska forskare, som sågar stundom deras vetenskapliga rön för spjutspetsen som ignoreras av deras politisk ledare, kunde vara kommande till en avsluta.”,

”Tar Vi ansvar för vad har händt och ansvar för hur oss flyttningen framåtriktat,”, sade Motsoaledi. ”Tillfogade Jag förmiddagkänsla som ganska var hemmastadd och som var bekväm med denna Lancetrapport, honom” (Dugger, 8/24).

Vård--e undersökt rön från serien av artiklar (Cullinan, 8/25) såväl som en av studierna, som fokuserar på HIV--TBcoinfection i landet (Cullinan [2], 8/25).


Kaisernetwork.orgDenna artikel republisheds med snäll tillåtelse från våra vänner på Det Kaiser FamiljFundamentet. Du kan beskåda den hela Kaiser Dagligen Vård- PolitikRapporten, att söka arkiverar eller undertecknar upp för e-postleverans av djupgående täckning av vård- politikutvecklingar, debatter och diskussioner. Kaiser den Dagligen Vård- PolitikRapporten publiceras för Kaisernetwork.org, ett fritt servar av Det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Ta Copyrightt på Rådgivande 2009 Stiger Ombord det Företags- och Kaiser FamiljFundamentet. Alla reserverade rätter.

Advertisement