Tarkkuus LENA Autismi Screen kasvoi

LENA Säätiö on lisääntynyt tarkkuus LENA Autismi Screen (LAS) ja 91 prosenttia lapsista 24-48 kuukautta. LAS - ensimmäinen automaattinen ja täysin objektiivinen autismin näyttö - on nyt yhtä tarkkoja tai tarkempia kuin muut autismin näyttöjä tällä hetkellä saatavilla vanhemmille ja lääkäreille.

"Olemme innoissamme tästä harppausta tarkkuus, erityisesti aattona käynnistää LAS vanhempien lapsia, jotka haluavat seuloa heidän lapsen autismin kirjoon (ASD)," sanoi Terrance (Terry) D. Paul, presidentti säätiön. "Las on todella vallankumouksellinen, sillä analyysi perustuu lapsen ääntelyä luonnossa kotiympäristössä. Sen avulla vanhemmat voivat nopeasti ja edullisesti näyttö lapset nuoret kuin 24 kuukautta, jolloin aikaisemmin interventioita ja vähentää ahdistusta" ei tiedä. ""

LAS, tarkoitus julkaista syyskuun puolivälissä, kuuluu myös automaattinen näytön kieli myöhästymisistä; LAS on hinnoiteltu 200 dollaria. LAS odotetaan lämpimästi omaksuneet vanhempien ja lääkäreitä Yhdysvalloissa, jossa 1 150 lasta on ASD ja yli 5 prosenttia lapsista ovat kielen viive. Huolimatta "autismin epidemia" ja että American Academy of Pediatrics (AAP) suosittelee lastenlääkäreitä näytön lasten kahdesti autismi mennessä kaksivuotiaana, keski-ikä diagnoosi on 5,7 vuotta. Tämä diagnostinen raukeaa lisää jopa huomattavasti taloudellisia ja yhteiskunnallisia kustannuksia. Kustannusarvio hoidossa henkilön ASD koko elinaikana vaihtelee $ 3,5 5.000.000 dollaria, mutta on varhainen havaitseminen, kuten että käytössä LAS, on arvioitu, että kustannuksia voidaan reined vuonna jopa kaksi kolmasosaa vähentää että alue 1,2 dollaria ja 1.700.000 dollaria. Tietenkin parantamisen elämänlaatua käytössä kautta aikaisemmin interventio sekä autismi ja kieli viive on määrällisesti täsmentämättömien.

Uusi tekniikka, joka tuottaa huomattavaa kasvua tarkkuus verrattuna aiemmin ilmoittanut puhelinmallista, sisältää data-driven klusterijärjestelmää joka hyödyntää K-means klusterointi osioida akustinen ominaisuus tilaa lapsen ääntelyä. Se on ollut tiedossa jo vuosia, että lapset ASD on aberraatioita puhe-ja prosodian. Nämä erot ääntely on tyypillisesti kehittää lasten ja lasten kanssa ASD, mutta äärimmäisen vaikea samaistua ihmiskorva, voidaan tunnistaa tilastollisesti käyttämällä kehittynyttä tietotekniikkaa. Uusi tekniikka on kehitetty perustuu naturalistinen kokopäivähoidon nauhoituksia lasten diagnosoitu ASD ja lapsia ilman ASD.

"Lapsi vocalization hajoaminen voitaisiin tehdä käyttäen joko puhelimen mallin tai klustereiden johdettu suoraan lapsen ääntelyä," selitti Dongxin Xu, Ph.D., johtaja ohjelmistojen ja kieliteknologian Säätiön. "Esitykset kahden menetelmän ovat samankaltaisia, kun soveltaa yksilöllisesti. Ollessa samanaikaisesti, suorituskyky paranee merkittävästi. Tämä viittaa siihen, että nämä kaksi lähestymistapaa kaapata eri diskriminantti tietoa autismin havaitsemiseen."

LENA System käsittää Advanced kuvankäsittelyohjelmisto ja erityisesti suunnitellut lasten vaatteita varustettu kevyt LENA Digital Kieli Processor (DLP), pieni, huomaamaton digitaalinen nauhuri. Suunniteltu käytettäväksi luonnon kotiympäristö DLP voi tallentaa jopa 16 tuntia laadukasta audio, syömällä kaikki lapsen ääntelyä sekä aikuisten puhetta ja muita ääniä.

Advertisement