Hyllebær ekstrakt hindrer H1N1 infeksjon in vitro

En fersk studie har gitt nye vitenskapelige bevis for den lenge holdt empiriske troen på at hyllebær har antiviral aktivitet. Forskningen involverte en spesifikk, reproduserbar hyllebær ekstrakt utviklet av HerbalScience Group LLC, og lyktes i å identifisere viktige kjemiske komponenter av ekstrakt som hemmet in vitro infeksjon og ble vist å binde seg direkte til menneskelig influensa A (H1N1)-viruset partikler. Bindingen blokkerte evne til virus å gå inn vertsceller, og dermed effektivt hindre H1N1 infeksjon in vitro.

En artikkel detaljering studien, med tittelen "hyllebær flavonoider binder seg til og forebygge H1N1 infeksjon in vitro," har vært publisert i peer-review vitenskapelige tidsskriftet Phytochemistry. Artikkelen er Forfatterne er forskere tilknyttet HerbalScience Group, en Naples, Florida, og Singapore-basert selskap dedikert til å anvende avansert vitenskap og teknologi til produksjon av botaniske narkotika og Nutraceuticals, og med University of Miami Leonard M. Miller School of Medicine, Miami, Florida.

Forskningsresultatene er bemerkelsesverdig ikke bare fordi de er identifisert og karakterisert to spesifikke flavonoider (plantenæringsstoffer som er gunstig for helsen) som er de største bidragsyterne til den anti-influensa aktivitet av hyllebær ekstrakt, men også verifisert hvordan flavonoider sørge for at nytte, via direkte binding til H1N1-virus partikler og blokkerer viruset fra å infisere vertsceller.

"Våre studier på HerbalScience proprietære hyllebær ekstrakt har gjort oss i stand til å identifisere de viktigste bioactives som bidrar til dens antiviral aktivitet, og begynne å forstå hvordan blandingen av naturlige kjemi til stede i hyllebær funksjoner," sier Randall S. Alberte, Ph.D., Chief Scientific Officer i HerbalScience konsernet og en av forfatterne av den publiserte studien. "Bruke metoder, teknologier og prosedyrer som er standard i den farmasøytiske industri og ny teknologi utviklet av oss, var vi i stand til å demonstrere effektiviteten av hyllebær ekstrakt i hemme viral inntreden i målcellene og effektivt blokkerer dens evne til å formere seg."

Sentralt i forskningen var bruk av DART (direkte analyse i Real Time) Time-of-Flight massespektrometer, en av de mest avanserte massespektrometri teknologier tilgjengelig, og som er i stand til å oppdage, identifisere seg med høy nøyaktighet, og kvantifisere hundrevis eller tusenvis av enkelte kjemikalier stede i botaniske ekstrakter. Når denne teknologien er kombinert med bruk av HerbalScience er Platform-teknologi, kan denne informasjonen brukes med andre data for å raskt identifisere de viktigste bioactives stede.

Den hyllebær ekstrakt brukt i studien er et resultat av teknologi utviklet av HerbalScience som gjør det mulig for selskapet å standardisere den kjemiske profilen til noen utvalgte botaniske, for å levere en komposisjonelt og funksjonelt konsistent produkt som er effektive og trygge. Den patenterte teknologien ble utviklet for selskapet ved toppforskere innen botaniske og naturlige produkter kjemi og plantebiologi, samt ledende eksperter i superkritisk CO2 og tilhørighet absorberende utvinning teknologier, metoder som brukes for å utvinne plante fytokjemikalier.

Selskapets proprietære og miljøvennlig teknologi er i stand til å trekke et bredt mangfold av fytokjemikalier fra planter og produserer en konsistent og pålitelig kjemisk "fingeravtrykk" for hver dose. HerbalScience forskerne også utviklet en prosess som gjør at den reelle kjemiske forbindelser i planteekstrakter for å bli styrket når du fjerner skadelige stoffer som tungmetaller og plantevernmidler. Med anvendelse av denne teknologien til hyllebær, oppnår selskapet en konsekvent kjemisk profil i sin ekstrakt med batch-til-batch og dose til dose pålitelighet, og opprettholder den naturlige synergi av den kjemiske make-up mens optimalisere effekten av sine helsefordeler.

http://www.herbalsciencegroup.com/

Advertisement