FEMA etsii Senomyx "S6973 sakkaroosia tehostajana turvallinen

Senomyx, Inc. (Nasdaq: SNMX), johtava yritys keskittynyt käyttäen teknologioihin löytää ja kehittää uusia maku ainesosia elintarvike-, juoma-ja ainesosa alihankintateollisuuteen, ilmoitti tänään, että se on ilmoittanut Flavor ja Extract Manufacturers Association ( FEMA) että sen sakkaroosia tehostajana, S6973, on katsottu olevan yleisesti turvallisina (GRAS) määräysten nojalla Federal Food, Drug and Cosmetic Act, hallinnoi Yhdysvaltojen Food and Drug Administration (FDA). Sakkaroosia (yhteisen pöydän sokeri) on laajasti käytössä useissa elintarvikkeiden ja juomien valmistus. Maku kokeet ovat osoittaneet, että S6973, joka oli löytänyt ja kehittänyt Senomyx mahdollistaa vähenee jopa 50% sakkaroosin läsnä tuote prototyyppejä säilyttäen makea maku luonnon sokeria. Tämä GRAS määritys mahdollistaa S6973 otettava osaksi tiettyjen tuotteiden Yhdysvalloissa ja useissa muissa maissa.

"Vastaanottaminen GRAS määrätietoisesti meidän S6973 sakkaroosia tehostajana on yksi Senomyx tärkeimpiä saavutuksia ja merkittäviä kaupallisia mahdollisuuksia Company", totesi Kent Snyder, toimitusjohtaja Senomyx. "Ottamalla pienene merkittävästi sokeripitoisuus muuttamatta makea maku, S6973 saattaa sallia valmistajat tarjoamaan houkuttelevia tuotteita pienemmillä kaloreita ja parantaa ravintosisältöjen." Rajoittaminen sokerin kulutus on etusijalla monet kuluttajat, jotka ovat ravinnon koskee etenkin yhä useammat aikuiset ja lapset kärsivät liikalihavuudesta tai diabetes.

Senomyx oli ilmoittanut aiemmin, että sen tavoitteena oli saada GRAS määrätietoisesti S6973 loppuun mennessä vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen. "Olemme innoissamme voidessamme vastaanottaa GRAS nimitys aikaisemmin kuin alun perin oletettiin," Snyder totesi. "Johtuen erinomaisen ponnisteluista tieteellisen ja sääntelyyn joukkue, Senomyx pystyi hakea käytön S6973 on suuri määrä tuotteita edellä meidän odotetaan aikataulua. Olemme erittäin tyytyväisiä myönnetään GRAS asema kaikille käyttää ja käyttävät tasoja pyytänyt. "

GRAS nimeäminen mahdollistaa käytön S6973 leivonnaisissa, vilja, purkkaa, mausteet ja relishes, konditoriat ja frostings, jäädytetty meijeri tarjoukset, hedelmiä jäätelöt, gelatins ja rahka, kova ja pehmeä karkkia, hilloja ja hyytelöitä, maitotuotteet, ja kastikkeet. Lukuisat yksittäisten tuotelajien sisältyvät kuhunkin näistä pääryhmään. Lisäksi yhtiö arvioi mahdollisuuden harjoittaa GRAS nimitys S6973 ylimääräisiä tuoteryhmien tulevaisuudessa.

Kuten aiemmin, Senomyx jatkaa myös arvioinnin lisäksi sakkaroosia parantajia. Nämä parantajina on erilaiset fyysiset ominaisuudet, jotka voivat olla edullista erilaisia ​​juomien valmistus, jotka ovat erityisiä vaatimuksia, koska pakkaus-ja säilytysolosuhteet hyödyntää juomateollisuudessa. "Odotamme valmiiksi kehittämiseen uusia lupaavia sakkaroosia parantajia, että voitaisiin käsitellä erityisiä tarpeita näistä tuotteista", Snyder lisäsi.

S6973 keksittiin ja kehitettiin käyttämällä Senomyx n oma maku reseptorin teknologioita, jotka ovat tuottaneet muita ainutlaatuinen maku ainesosia. Marraskuussa 2008 Senomyx sai GRAS nimitys S2383, erittäin tehokas tehostajana sukraloosi, korkean intensiteetin makeutusaineena käytetty monenlaisia ​​juomia ja ruokia, kuten confectionaries, leivonnaisia, jälkiruokia ja maitotuotteet sekä yli -the-counter (OTC) terveydenhuollon tuotteet ja ravintolisiä. Pre-kaupallistaminen on aloitettu varten S2383.

Advertisement