Julkinen vaihtoehto kassavirtaongelmien järkyttynyt, liiketoimintaryhmät työntämään takaisin

Liike-elämän johtajien, joka ajatuksen, ne oli luikerrella eroon luettelomerkin kun senaatin kehitysrahoitusyhteistyön komitea päätti vastaan tarjoaminen hallituksen Suorita julkisia vaihtoehto osana niiden terveyden Laskutusasiakkaan ovat työntäminen takaisin suunnitelman kassavirtaongelmien jälkeen.

The Wall Street Journal raportoi, että useita ryhmiä, mukaan lukien Business Roundtable ja Yhdysvaltain kauppakamari alkoi tällä viikolla aulan lainsäätäjien pudota vaihtoehto. Presidentti Obama tapaavat pienyritysten omistajat tänään väittää, että uudistus antaa niille voidaan hallita kuluja. "suuri työnantajien on kyseisen suunnitelman päädy nostaa niiden terveyden-ja vakuutuskulut. Ne uskovat, että jos hallitus maksaa lääkäreiden ja sairaaloiden kuin yksityisten vakuutusyhtiöiden alhaisemmalla tasolla, terveyden tuotannonalan yritä välittää kustannukset, joiden yksityisten vakuutusten."pienille yrityksille liian ovat enimmäkseen vastaan suunnitelman, on niiden ryhmän kansallisten itsenäisen liiketoimintayksikön federaation. Jotkin pienyritysten ryhmät, vaikka kanssa huonompaan painoarvoa kuin NFIB, ovat tätä suunnitelman mukaan lukien Small Business enemmistö (Adamy, 10/29).

Politico raportoi, että Yhdysvaltain kauppakamarin ja useita muita liiketoimintaryhmät lähetti kirjeen senaatin enemmistön Leader Harry Reid ja senaatin Tasavaltalainen johtaja Mitch McConnell, joka sanoi tukemaan uudistustoimia, mutta ei juuri mitään uudistuksen tarjoaminen. "mitään pisteitä ei erityisesti uudet. Kirjain palvelee pääasiassa liike-elämän haluaa alkaen uudistus niin hienovarainen muistutukseksi. Viesti: myöhään hakeminen ja ellei alamme nähdä jonkin verran edistystä, sinun ei tarvitse tukeemme "(Frates, 10/28).

Välin Hill GOP on etenemään liiketoimintaryhmät puhua niiden muista vapaasti uudistamisesta jos ne vastusta, raportit. Ne ovat keskittyen NFIB ja Business-Roundtable aktiivisempi lähestymistapa. "Senaatin tasavaltalainen johtajat, lokakuu 20 edustajat kutsutaan Business Roundtable, NFIB ja muut liiketoiminnan ryhmissä kokouksessaan Capitol selville, mitä ne aiotaan tehdä terveydenhuollon uudistuksen tulevista senaatin-lattia-keskustelun aikana mukaan lähteistä tuttuja istunnon." senaatin hallitusmuodosta ovat huolissaan, joka käsittelee demokraattien välillä ja lääketeollisuudessa (ja yksi epäillään American sairaaloiden yhteenliittymä) voi olla loukkaamaan pyrkimyksiä arvostella uudistuksen laskut (Bolton10/28).


http://www.kaiserhealthnews.orgTässä artikkelissa on julkaistaan meidän ystävien, Kaiser perheen säätiönosoitteessa hänenystävälliselläluvallaan. Voit tarkastella koko Kaiser päivittäinen terveyttä politiikan raportin, etsiä Arkistotai perusteellisen kattavuus terveyttä politiikan kehitystä, keskustelut ja keskustelut sähköpostien toimitus käyttäjäksi. Päivittäinen kuntoraportti käytäntö on julkaistu Kaisernetwork.org, Henry J. Kaiser perheen säätiönmaksuton palvelu. Copyright 2009 Advisory Board yrityksen ja Kaiser perheen säätiön. Kaikki oikeudet pidätetään.

Advertisement