Spetsar för behandling av ålder-släkta dermatologic bekymmer

Alla förväntar att deras förkroppsligar för att ändra, som de får äldre. Från rynkar, och bågna flå till bräckliga ben och görar ond, och plågor, åldras som är processaa, är ofrånkomlig. I tillägg finns det ett nummer av medicinskt dermatologic villkorar som ytbehandlar med åldern, som kan orsaka folk även mer spänning. Lyckligtvis kan hudspecialister hjälpa att diagnostisera, och fest dessa villkorar ingen materia, när de slår.

Tala på AmerikanAkademin av Dermatologi FLÅ akademin (Akademin), hudspecialisten Debra Jaliman, MD, FAAD, diskuterade lägger benen på ryggen assistenten som den kliniska professorn av dermatologi på Mount Sinai Skolar av Medicin i New York, därför hårförlust, acne, rosacea och åder kan uppstå, som vi åldras och några av den senaste vägen till fest dem.

Och under ytbehandla av vårt flå ”När vi åldras, äger rum ett nummer av ändringar på, som kan påverka, hur vi ser och känselförnimmelsen,” sade Dr. Jaliman. ”Bara stunder som vi kan, förväntar att se fint fodrar och rynkar, som åren passerar, många av oss, förvånas styrkan för att vakna upp en dag med vuxen människa-start acne, glesnande hår eller pinsamma spindelåder. Verkligheten är att många dermatologic villkorar är mer rimlig att påverka oss, som vi åldras, och det nyckel- är att tilltala tidig sort för dessa problem för att härska ut allvarligare läkarundersökning villkorar och startar riktig behandling.”,

HårFörlust Kan Behandlas Effektivt

Fördriva många folk göras mottaglig genetiskt till hårförlust, det blir mer och mer vanligt med ålder. I faktum noterade Dr. Jaliman att alla över ålder 40 har mindre hår, än de gjorde, då de var mer ung - om även håret inte verkar tunnare på ytbehandla.

Den mest allmänningen bildar av hårförlust som påverkar både manar, och kvinnor är den androgenetic alopeciaen (som ses ofta till som, manlig-mönstrar hårförlust eller kvinnlig-mönstrar hårförlust). I båda genus uppstår en miniatyrisering av hårfolliclesna - menande arrangerar gradvis hårstagen på huvudet för en kortare tidsperiod tack vare en kort tillväxt. Som ett resultat framkallar en ska person behandla som ett barn fina hår som inte ner deras fulla längd eller diameter. I manar resulterar detta i ett recedinghår fodrar eller baldness överst av skalpera. Emellertid i kvinnor, påverkas den frontal finn inte, men det finns synligt glesnande över kröna och på delen.

För start villkorar någon behandling för hårförlust, Dr. stressade Jaliman, som det är viktigt för att manar och kvinnor ska se en hudspecialist för riktig diagnos och att härska ut en potentiellt allvarlig läkarundersökning, liksom lupus, thyroidsjukdom eller stryka-brist blodbrist. Annat orsakar av hårförlust inkluderar drogreaktioner, födelsekontrollpills, klimakterium eller en banta som saknar i protein.

Till festhårförlust är flera effektiva terapier tillgängliga för både manar och kvinnor. För manar med manlig-mönstra hårförlust, effektiva medicinska terapier som är FDA-godkända inkluderar finasteride, en muntlig läkarbehandling för recept och minoxidil 2% och 5%, aktuella lösningar, som är tillgängliga över - kontrar. För kvinnor med hårförlust är minoxidil 2% den enda aktuella läkarbehandlingen som är godkänd vid FDAEN för, kvinnlig-mönstrar hårförlust.

För manar och kvinnor, som önskar en permanent lösning för hårförlust, sade Dr. Jaliman att hårtransplantat är ett bra alternativ, som kirurgiskt håråterställande har evolved under senare år, och resultaten är mycket naturligare än i förflutnan. Nu inympas blir skallig follicular enheter för singel (eller ett hår i sänder) i glesnande och områden ganska än samla i en klunga av hår, ofta sett till, som ”pluggar.”, Att förhindra framtida hårförlust föreslogg Dr. Jaliman att hårtransplantattålmodig kompletterar deras behandling med en medicinsk terapi som rekommenderas av deras hudspecialist.

Vuxen Acne Uppstår Vanligare i Kvinnor än Manar

Ofta felaktigt ansett kan är en villkora, som endast påverkar tonåringar, acne uppstå på någon ålder och mycket vanligt i vuxen människa i deras 20-tal, 30-tal och 40-tal. Fördriva acne som uppstår under de tonårs- åren påverkar allmänt mer pojkar, än flickor, vuxen acne uppstår vanligare i kvinnor än manar. I faktum, visar studier att acne påverkar mer än 50 procent av kvinnor mellan åldrarna av 20-29 och mer än 25 procent av kvinnor mellan åldrarna av 40- 49(1).

Dr. Jaliman förklarade att de huvudsakliga tvåna orsakar av acne i kvinnor kan tillskrivas till hormon (som ses till som hormonal acne) och skönhetsmedel (som är bekant som acnecosmetica). I hormonal acne kan en förhöjning i produktionen av androgens (den male hormongåvan i manar och kvinnor) över-stimulera de olje- körtlarna och hårfolliclesna i flå - leda till hormonally-startad acne blossar, bestämt i kvinnor.

Till hormonal acne för fest i kvinnor noterade Dr. Jaliman, att det finns flera tillgängliga muntliga preventivmedel - tre som har varit godkänt av vid U.S.-Maten och Förgiftar Administrationen (FDA) för behandlingen av acne. Fördriva dessa terapier kan vara mycket välgörande, Dr. varnade Jaliman som en tålmodig måste försiktigt avskärmas och matchas med den högra terapin för starta behandling, som några födelsekontrollpills faktiskt kan orsaka acne i bestämda tålmodig.

I tillägg förkroppsligar Time-utsläppt antibiotikummar, som nu doseras av en person, väger kan vara mycket effektiva, och laser och ljusa behandlingar också kan hjälpa festacneorganskador och förminska framtida breakouts i många tålmodig.

För kvinnor vars acne tillskrivas till skönhetsmedel, råder Dr. Jaliman tålmodig att stoppa att använda dessa produkter, och att koppla till ett olikt brännmärka som har testats som non-comedogenic (inte stoppar till por). ”Med acnecosmetica, är att stoppa bruk av skönhetsmedlen en viktig första steg, men en hudspecialist bör stilla extraktet alla stoppade till por och ordinera en aktuell läkarbehandling för långsiktig röjning.”,

I tillägg är en typ av acne, som uppstår i Afrikansk amerikan och vanligt orsakas av hårprodukter, pomadeacne. Sedan Afrikansk amerikan ansar för att ha torrt hår, använder de ofta hårbalsamar och produkter som är mycket oljiga att hjälpa att tillfoga fuktighet till håret. Emellertid ansar kan dessa produkter för att vara comedogenic och orsaka acnebreakouts i områden var de kommer in i kontakt med flå, liksom runt om finn, på pannan och på nacken av hångla. Om detta uppstår, sade Dr. Jaliman att folket bör stoppa att använda dessa produkter och se en hudspecialist lyckat för att göra klar acnen.

Rosacea Kan Klaras av

Rosacea är ett kroniskt flår villkorar karakteriserat av rodnad, bulnad och kärl- abnormalities, mest gemensam på vända mot, med varierande grader av stränghet. Stunder kan den uppstå på någon ålder, förklarade Dr. Jaliman att rosaceaen uppstår i vuxen människa över ålder 50 och är gemensamt tre tider mer rimlig i kvinnor. - Alkohol, kryddiga matar, ultraviolet lätt, värma och citronsyra, till exempel - Sedan det finns många bekant startar för rosaceaen beteende- ändringar kan hjälpa att lätta några av tecknen. Emellertid noterade Dr. Jaliman att ofta läkarbehandlingar är nödvändiga till festrosaceaen.

”I de förgångna aktuella läkarbehandlingarna för rosacea var greasy och irritera, men nu har en new wave av topicals introducerats, som är lättvikts- och lätta på flå,” sade Dr. Jaliman. ”Inkluderar Dessa nya topicals metronidazole och azeleic syra, och båda är mycket effektiva för rosaceatålmodig.”,

Starta för rosaceaen, Dr. stressade Jaliman betydelsen av dagstidningsunscreenbruk, Sedan UV exponering är en allmänning. Med inledningen av nya rena sunscreens sade Dr. Jaliman att rosaceatålmodig är mer rimlig att använda dem, därför att de inte är greasy och är mindre rimliga vidare att irritera inflammerat flår. ”Finner Jag att sunscreensna, som innehåller läkarundersökningsunblocks, liksom den titanium dioxid- och zincoxiden, fungerar bäst för rosaceatålmodig ganska än chemically baserade sunscreens.”,

Lägga Benen på Ryggen Åder Kan Framkalla på Någon Ålder

Det utseendemässigt av två typer av lägger benen på ryggen vanligt åder - spindelåder och åderbråcks åder - kan framkalla på nästan någon ålder. Fördriva dem syns ofta med tiden och påverkar typisk de, som är äldre, Dr. noterade Jaliman som bemannar även i deras 20-tal kan få spindeln eller åderbråcks åder. Fördriva båda typer av lägger benen på ryggen åder är genetiskt, finns det skillnader i vem är mer benägen till dem och hur dem behandlas.

Spindelåder som ses också till som kretsschemaåder, är mycket mycket lilla ytliga blodkärl som den förhöjning storleksanpassar in med tiden. De, som är mer känslig till spindelåder, inkluderar kvinnor, kvinnor, som är gravida och bemannar vem är på deras fot regelbundet i deras jobb.

”Fördriva spindeln som åder kan vara unattractive och orsaka besvär för folk, är är de inte smärtsamma och mycket behandlingsbara,”, sade Dr. Jaliman. ”Samla i en klunga är upplöser Sclerotherapy, som ett sclerosing medel injiceras i in i, av spindelåder med mycket fina visare, guldmyntfoten för behandling av spindelåder och åderna permanent ofta i endast två till tre behandlingar. Laser är också van vid festspindelåder, och din ska hudspecialist rekommenderar den bäst behandlingen beroende av storleksanpassa av skyttlarna.”,

Åderbråcks åder är större vidgade blodkärl som kan lyftas ovanför huden ytbehandlar och uppstår från en krångla av ventilen. De med en blodsläkting med åderbråcks åder är mer rimlig att framkalla dem, och att vara överviktigt kan försämra problemet, genom att sätta mer, pressar på åderna. I Motsats Till spindelåder kan åderbråcks åder orsaka lägger benen på ryggen till känselförnimmelseskavet eller tröttat. Dr. Jaliman noterade att nya endovascular laser används lyckat till åderbråcks åder för fest. Med detta tillvägagångssätt skapar sätts in den små spetsen av laseren ett litet hack i åder och fullständigt för att upplösa åder.

”Är Endovascular laser högt kassaskåpet, och effektivt, i behandling av åderbråcks åder och av endast ett tillvägagångssätt, är nödvändigt att upplösa åderna,”, sade Dr. Jaliman. ”Ofta, kan tålmodig gå tillbaka att fungera den nästa dagen med minsta förorsakar obehag, som är ganska olikt från invasive tillvägagångssätt i förflutnan, som utfördes i sjukhus.”,

Utan hänsyn till ålder tillfogade Dr. Jaliman att folket, som märker några ovanliga ändringar i deras för att flå, hår eller spikar bör se deras hudspecialist.

Källa: http://www.aad.org/

Advertisement