Grupper på båda sidor av abort utfärdar upplivat i Senatreformslagsmål

Wall Street Journal anmäler att abort-rätter grupper mobiliserar uppehället en bestämmelse att skulle toughen abortbegränsningar ut ur en Senatsjukvårdreformförslag. ”Hoppas Aktivister för att översvämma Washington för att samla, och att öva påtryckningar på Dec. 2, under veckan, som Senaten däckar, börjar debatten.”, Annonser är rinnande att kritisera begränsningarna, och en ny förening - Föreningen som Passerar SjukvårdReform och Stoppet Stupak - bildas, Föra Journal överrapporterna. I Huset ”en rättelse som erbjuds av Tekniker. Barten Stupak (D., Mich.) stipulerade, att räkningen kör publicly sjukförsäkring, planerar kunde inte täcka aborter. Den förbjuder också någon som mottar en federal vård- subvention under räkningen från köpande en försäkringpolitik -- även mestadels med deras egna pengar -- det täcker abort. Folket skulle är tillåtet att inhandla en täckande abort för ryttare med deras egna pengar, emellertid. Abortryttare är tillgängliga i endast en handfull påstår.”,

”Förväntas Sen. Orrin Hatch (R., Utah.) att erbjuda en rättelse som är liknande till Herr Stupaks. ”Är heligheten av liv inte en utfärda, som kan handlas bort för politisk lämplighet, ”Herr Hatch sade för en tid sedan på Senaten däckar.”, Rättelsen ska behovet 51 röstar för att passera, men ”är precis två senators i den Demokratiska förberedande valmöte för 60 medlem den ansedda starkt abortmotstånden: Ben Nelson av Nebraska och Egennamn Casey av Pennsylvania” (Bendavid, 11/24).

New York Times: ”Bara de praktiska insatserna för abort är i någon ganska smal väg. Inget i debatten föreslår att tillfoga eller att ta bort begränsningar på tillvägagångssättet sig själv. Och ledare av något att säga för båda partier deras mål ska undvika att använda federal skattpengar för att betala för abortstunder som subventionerar försäkringtäckning.”, Stilla tvisten har galvaniserat lobbyverksamhetaktioner på abort. Men är abortmotståndgrupper liksom Susanen B. Anthony Lista den upptagna lobbyverksamheten för mer restriktiv abortspråk i Senaträkningen, och att sponsra ”som är automatiserat, ringer aktioner i svängbart påstår, och spendera returnerar mer än $130.000 på en reklamkampanj som siktas på Senator Harry Reid, den Demokratiska ledare, i Nevada som är hans statligt” (Kirkpatrick, 11/24).

Politicoen anmäler att U.S.-Konferensen av Katolska Biskopar söker efter en villig senator för att sponsra en abortbegränsningsrättelse i Senaten. Bland nämnda de är Casey, men han betraktar också ”att bredda någon rättelse som han kan erbjudande för att skapa system för starkare service för kvinnor som klarar av med oväntade havandeskap, som kunde appellera till mer senators” (Cummings, 11/23).

Politicoen anmäler i en separat berättelse att den Republikanska MedborgareKommittéOrdföranden Michael Steele sade Måndag att det inte finns ””någon hyckleri” i RNC-staffers som får aborttäckning från deras försäkringsgivare.”, Politicoen anmälde tidigare att de vård- RNC'SNA planerar till och med försäkringsgivaren som Cigna har täckt abort efter 1991, även om parti plattform har allmänt motsatt aborträtter (Barr, 11/23).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel republisheds med snäll tillåtelse från våra vänner på Det Kaiser FamiljFundamentet. Du kan beskåda den hela Kaiser Dagligen Vård- PolitikRapporten, att söka arkiverar eller undertecknar upp för e-postleverans av djupgående täckning av vård- politikutvecklingar, debatter och diskussioner. Den Vård- PolitikRapporten för Dagstidningen publiceras för Kaisernetwork.org, ett fritt servar av Det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Ta Copyrightt på Rådgivande 2009 Stiger Ombord det Företags- och Kaiser FamiljFundamentet. Alla reserverade rätter.

Advertisement