Cigaretten filtrerar innehåller pig'sens blod

Vid Godisen Lashkari

Den nästa tiden kan du lätt upp en cigarett dig pusta på en filtrera som innehåller pig'sens blod. Ny Holländsk forskning grundar att pighemoglobin var van vid gör filtrerar av cigaretter som var effektivare i att blockera skadliga kemikalieer, för de skriver in rökare lungs.

Den Simon Gårdfarihandlaren, en professor på Universitetar av Sydney sade att detta var ett av det 185 industriella bruket av en pig som den Holländska forskningen hade identifierat. Gårdfarihandlaren citerades av Australiensiskt AAP-telegrambyråordstäv ”Mig funderare att det skulle finns några bestämt innerliga grupper som skulle fynd idén att det fanns pigprodukter i cigaretter som är mycket offensiva”,

”Tar den Judiska gemenskapen bestämt dessa materier extremt allvarligt, och den Islamiska gemenskapen gör bestämt som väl, som (så) skulle många vegetarian. Den sätter precis in i hård lättnad problemet att tobaksindustrin inte krävs att förklara ingredienserna av cigaretter… dem något att säga ”att är vår affär” och en handelhemlighet.”, said Gårdfarihandlare.

En cigarett brännmärker i Grekland var en bekräftad användare av PigHemoglobin i dess processaa produktion. Betrakta, att Judarna och Muslimsna betraktar förbrukningen av pork motsatt till deras, kärna ur troar som detta nya finna för forskning är säkert att skaka några fjädrar.

Som en rökare av den Judiska eller Islamiska tron skulle du något liknande för att veta, om denna ingrediens används, i att bearbeta din cigarett, men tobak som företag inte ger dessa, specificerar. I frivilliga avslöjanden av tillfredsställer av deras produkter som de inkluderar ”icke avslöjat bearbeta bistår”, och dessa sägs för att vara, ”inte markant gåva in och påverkar inte funktionellt, den färdiga produkten”,

Så i verkställa där är inget långt för att dig ska veta vad går egentligen in i produktionen av din cigarett.

Advertisement