Deuteriumuttömmningssymposiumen fokuserar på oncotherapy, anticancer, sockersjuka som anti-åldras forskning

1st LandskampSymposiumen på DeuteriumUttömmning rymdes på 13-14 Maj 2010 i Budapest, Ungern. Konferensen programmerar fokuserat på framflyttningarna i forskningen, och den kliniska applikationen av deuteriumuttömmning, dess närvarande och framtida roll i anticancer forskning och oncotherapy, sockersjuka forskar och anti-att åldras. Konferens mål var att ge ett vetenskapligt fora för alla stakeholders av detta nytt sätter in av vetenskap och möjliggör det växelverkande utbytet av statlig-av--konst kunskap. Konferensen fokuserad på bevisa-baserad gynnar av deuteriumuttömmning, bekräftat dess viktiga antitumor verkställa och föreslogg att dess applikation i annan indikering sätter in.

På den 1st LandskampSymposiumen på ledande forskare för DeuteriumUttömmning från fem länder (Ungern, Rumänien, USA, Ryssland, Iran) som framläggas, och diskuterad ström flyttar fram i forskningen och den olika applikationen av deuteriumuttömmning. Nytt vetenskapligt bevisar som stöttar effektiviteten av deuteriumen uttömda vikter tilldelades. Uppfinnaren av deuteriumuttömmning, Gábor Somlyai, PhD gav en overall föreställer på resultaten av tjugo-året forskningen i hans fyra legitimationshandlingar, och på de olika applikationerna av denna nya behandlingmodalitet i sätta in av veterinär- den kliniska vetenskap och människan öva. Den Daiana Silvaen de ávila, PhD, ankom från den Vanderbilt Medicinskt center, Nashville TN, USA, framlade att den manganese orsakade förkortade lifespanen avmaskar in vändes om av den uttömda deuteriumen bevattnar, den DDW visade anti-åldras egenskapen.  Professorn Laszlo G. Boros (UCLA), den vetenskapliga direktören av SiDMAP, Inc. framlade det som baserades på deras observationer, blev det tydligt att den minskade deuteriumen till väteförhållanden reglerar sterol- och fettsyraprecursorsyntes, som rimliga affekter klassa av uppdelningar och cell- spridning via inskränkt reductive syntes och nytt membranbildande. Prof. Ebrahim Azizi (Skola av Avancerade Medicinska Vetenskaper, den Tehran Universitetar av Medicinska Vetenskaper, Iran) och hans co-författare grundar en viktig förhöjning i apoptosisinduktion av för celler HT-29 exponering efter till D-Uttömda Doxorubicinvariants i jämförelse till det normalaDoxorubicinen. Dessa data stöttade också det föregående anmälde rönet på viktigt potentiellt av DDW på cancerceller för att förhöja effektiviteten av kemoterapi. Främja till dess vetenskapliga nöjda 1st LandskampSymposium på DeuteriumUttömmning var en nätverkandehändelse, ett unikt tillfälle att möta alla stakeholders av deuteriumuttömmning. Det var ett bra tillfälle att möta de som påverkade förflutnan, påverkan gåvan, och huvudsakligen ska möjliggöra framtiden av deuteriumuttömmning med hjälp av grundläggande och applicerad forskning eller kliniska försök. Påbörjandet av arg-boarderen samarbeten mellan forskare och institutioner gjordes lättare också under konferensen.

OrganisatörHYD-LLCEN. framkallar farmaceutiskt, och konsumtionsprodukter som baseras på erkännanden att naturligt - den uppstående deuteriumen har en centralroll i regleringen av cellen bearbetar. Deuteriumuttömmning är ett original att närma sig fullständigt för att förhindra tillväxten av cancerceller i förkroppsliga, och till påverkan bearbetar annat fysiologiskt lik glukosämnesomsättning.

I tidig sortninetiesna Ungersk molekylär biolog, Gábor Somlyai, igenkänd PhD, som bristen av deuteriumen kan orsaka viktiga ändringar i bosatt organismer. Det viktigaste resultatet av denna forskning bar med deuterium-uttömt bevattnar ut (DDW) var att tumörceller som bevisades att vara extremt känsligt till tillbakadraganden av D. Det finns slutligt kliniskt bevisar att kombinationen av konventionell terapi med DDW kan resultera i en förhöjning för 2-3 veck i median- överlevnadtid (MST). Nya resultat visar att uttömmningen av deuteriumen framkallar ändringar i uttryckt av gener, som leker en redan igenkänd roll i patologin av mest cancertyper. Den första anticancer drogen som baserades på deuteriumuttömmning (Vetera-DDW-25® A.U.V.) registrerades för behandlingen av hus-hållen husdjur med tumors i 1999, det verifierade att en effektivitet klassar av 70-80% i veterinär- övar. För den människaförbrukningsPreventa® deuteriumen är uttömt dricksvatten på marknadsföra efter 2000. I 2010 HYD-LLC. planerar för att starta ett kliniskt försök för arrangera gradvis II för att utforska det antitumor verkställer av DDW i symptomatic, föregående untreated kronisk lymphocytic leukemia (CLL).

För en tid sedan startade pharmacological bransch att framkalla och kommersialisera deuterium-att innehålla mediciner (den Farmaceutiska GSK-Konserten). Det Strategiska utbytet av väteatoms i terapi med deuteriumen kunde positivt påverkaneffektiviteten, och biverkning profilerar av droger.

HYD att närma sig till deuteriumuttömmning av bevattnar, och andra molekylar har brett potentiellt som förhöjer effektiviteten av de just nu tillgängliga oncotherapiesna och resultatet i innovativa nya mediciner och konsumtionsprodukter för behandlingen och förhindrandet av cancer. Ny forskning visar att applikationen av deuteriumuttömmning kan täcka annan indikering sätter in, lik sockersjuka.

Forskning och baserad drogutveckling på deuteriumuttömmning är ett ovanligt investeringtillfälle, söker HYD för att privata rättvisa- eller företaghuvudstadaktieägare ska finansiera forskningen och att förgifta registrering.

KällHYD-LLC för CancerForskning och DrogUtveckling

Advertisement