Novo Nordisk avslutar tålmodig inskrivning i A1chieve-studien för typ - ledning för 2 sockersjuka

I Dag meddelade Novo Nordisk landmarkrekryteringen av den 60,000. tålmodig i studien för A1chieve (R) - en observational studie som planläggs för att utforska, verkställer av moderna insulins i ledningen av typ - 2 sockersjuka.

Spänna över 28 länder över 4 kontinentar och gälla mer än 3300 läkare, är A1chieve (R) fastställd att vara världens största observational studie i insulinterapi.

Ungefärligt 70 procent av världens 285 miljon folk med sockersjuka bor i dessa 28 dyka upp länder, var det finns ett resningbehov, och intresserar för att se skillnader i läkarebeslut i ledningen av sockersjuka.

”Appliceras observational studier för Multinationellt företag som lika A1chieve (R) ger värdesakinblickar i långt strömterapierna, när den kommer till varierande kulturellt, ekonomiska och epidemiological omständigheter,” sade det Philip Hemmet, Professor av SockersjukaMedicinen på den Newcastle Universitetar England, och Stolen av det Globala Rådgivande för A1chieve (R) Stiger Ombord.

För att att efterapa den naturliga secretionen av insulin i förkroppsliga, kommersiellt - tillgängliga insulinförberedelser används i olik väg (dieter) som baseras på en individ behov, och den rådande lokalen övar. Emellertid är det viktigt att utvärdera dessa olika dieter i en verkliga livetinställning.

”Avslutade En Gång ska A1chieve (R) ger lokalt relevant information på det effektiva bruket av moderna insulins över olika dieter. Denna information kunde vara vidare användbar att informera och förbättra lokalanvisningarna på ledningen av typ - ökat ProfessorHem för 2 sockersjuka”.

Jesper H0iland, Vice verkställande direktör, Funktioner A/S för den Novo Nordisk RegionLandskampen sade att ”Studien för A1chieve (R) är another ha som huvudämne insats som visar vår förpliktelse, som ledare i sätta in av sockersjuka att bry sig. Våra vast erfar, och unmatched närvaro i de dyka upp länderna har möjliggjort oss för att bära ut en sådan unik och stor fjällforskningaktivitet av klinisk betydelse.”,

Resultaten av denna multinationellt företag som studien ska, är tillgängliga i 2011.

Källa: NOVO NORDISK

Advertisement