Kosttilskudd for å øke nitrogenoksid øker utholdenheten under høy intensitet trening: Forskning

Forskning fra University of Exeter har avdekket ta et kosttilskudd for å øke nitrogenoksid i kroppen kan betydelig øke utholdenhet under høy intensitet trening.

Studien har viktige implikasjoner for idrettsutøvere, som Resultatene tyder på at å ta supplement kan tillate folk å trene opptil 20% lenger tid og kan produsere en 1-2% forbedring i race ganger.

Dette kommer på baksiden av tidligere forskning fra Exeter som viste at høyt nitratinnhold av rødbete juice, som også øker nitrogenoksid i kroppen, har en lignende effekt på ytelsen.

Men blir den siste studien nitrogenoksid i kroppen gjennom en annen biologisk prosess - og nå forskerne håper å finne ut om å kombinere de to metodene kan gi en enda større forbedring i idrettslige prestasjoner.

Professor Andrew Jones, fra universitetets School of Sport and Health Sciences, sa: "Forskningen fant at når kosttilskudd ble brukt var det en påfallende økning i ytelse ved å endre bruken av oksygen under trening.

"Dette er viktig for utholdenhetsidretter som vi ville forvente tilskudd til å bringe en 1-2% forbedring i løpstidene Selv om dette kan virke lite, er dette en svært meningsfull forbedring -. Spesielt på elite nivå der små gevinster kan være forskjellen mellom vinne og tape. "

For forskningen, ble ni friske menn satt gjennom flere forskjellige fysiske utfordringer på en sykkel ergometer å måle sine prestasjoner under forskjellige nivåer av treningsintensiteten.

Deltakerne ble randomisert til å ta enten en solbær hjertelig placebo drink eller ekte supplement, som ble Ark 1 fra Arkworld International Limited - som inneholder L-arginin aminosyre som øker produksjonen av nitrogenoksid i kroppen.

Rapporten, som ble publisert on-line av Journal of Applied Physiology, fant tar supplement:

  • Forbedrer alvorlig intensitet trening utholdenhet med 20%
  • Reduserer systolisk blodtrykk
  • Reduserer oksygen kostnaden av øvelsen

Kilde: University of Exeter

Advertisement