Μελέτη αποδεικνύει την ασφάλεια του αίματος του ομφάλιου λώρου μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων πρωτόκολλο για τη θεραπεία νευρολογικών παθήσεων

Σε ένα νέο κριτές άρθρο που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό της Translational Medicine, οι επιστήμονες από τη βιοτεχνολογία Beike (http://www.beikebiotech.com/), που οδηγεί την έρευνα κυττάρων της Κίνας βλαστοκυττάρων και της αναγεννητικής ιατρικής εταιρείας, και Medistem, Inc (Pink Sheets : meds? http://www.medisteminc.com), αναφέρθηκαν θετικά δεδομένα για την ασφάλεια σε 114 ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τους γιατρούς στο Nanshan Affiliated Νοσοκομείο της Guangdong Medical College (Shenzhen Nanshan Νοσοκομείο) σε Shenzhen που χρησιμοποιούν ιδιόκτητη ομφαλοπλακουντιακού αίματος Beike για μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων πρωτόκολλο .

Οι κριτές εισήγησης είναι διαθέσιμο στο http://bit.ly/cBNBYt.

Η έκθεση έχει ως στόχο να χρησιμεύσει ως ένα «επεκτάσιμο Φάση Ι" μελέτη, με δεδομένα για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να δημοσιεύονται σε επόμενο χαρτί. Περιγράφει βιοχημικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, και γενικά προφίλ ασφάλειας των ασθενών με νευρολογικές ασθένειες που παρατηρήθηκαν από από ένα μήνα έως τέσσερα έτη μετά τη θεραπεία. Καμία σοβαρή σχετιζόμενη με τη θεραπεία παρατηρήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο Δρ Wanzhang Yang, ο οποίος ηγήθηκε της μελέτης στο Nanshan Affiliated Νοσοκομείο της Guangdong Medical College, σχολίασε, "Η σημαντική αυτή μελέτη, η οποία είναι η μεγαλύτερη του είδους της, καταδεικνύει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης του αίματος ομφάλιου-που προέρχονται από βλαστικά κύτταρα για τη θεραπεία μιας ποικιλίας των νευρολογικών καταστάσεων. Ωστόσο, προτείνει επίσης την καλώδιο-αίματος που προέρχονται από βλαστικά κύτταρα αποτελούν μια ασφαλή και βιώσιμη επιλογή θεραπείας για ένα πολύ ευρύτερο φάσμα ασθενειών και παθήσεων από όσο προηγουμένως νομίζαμε. "

Επειδή το πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από Beike επιτρέπει τη χρήση των βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος, χωρίς ανοσοκαταστολή, δεν μπορούν να διατεθούν σε ένα ευρύ πληθυσμό ασθενών. Μέχρι τώρα, οι ασθενείς που λαμβάνουν οι μεταμοσχεύσεις ομφαλοπλακουντιακού αίματος για την καταπολέμηση των αιμοποιητικών ασθενειών με ανοσοκαταστολή, προκειμένου να αποφευχθεί μια δυνητικά καταστροφική κατάσταση γνωστή ως "αντίδραση μοσχεύματος έναντι ξενιστή." Αυτή η νέα έρευνα αμφισβητεί την αναγκαιότητα της πρακτικής αυτής.

Medistem Διευθύνων Σύμβουλος Θωμάς Ichim δήλωσε, "Είναι τιμή να συνεργαστεί με Beike σε αυτό το σπερματικό δημοσίευση. Το γεγονός ότι Beike ήταν σε θέση να αποδείξουν την ασφάλεια της μεταμόσχευσης με το χειρισμό μια καθιερωμένη πηγή βλαστικών κυττάρων είναι μια σημαντική εξέλιξη για το πεδίο. Τα νέα αυτά ευρήματα θα μπορούσε να ανοίξει τη χρήση ομφαλοπλακουντιακού αίματος για τη μη αιματολογικές παθήσεις, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί με βάση την ευρέως διαδεδομένη. "

Ο Δρ Τράβις Ye, Διευθύνων Σύμβουλος Beike Biotech, σχολίασε, "Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα είναι συνεπής με το επίπεδο ασφάλειας που έχουμε καταρτίζονται μετά την παροχή βλαστικών κυττάρων για τη θεραπεία των περισσότερων από 8.000 ασθενείς. Είναι ελπίδα μας ότι οι μελέτες και επιστημονικά άρθρα, όπως αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με την δυτική ιατρική και επιστημονική ερευνητική κοινότητα, αποδεικνύοντας ότι βλαστικά Beike είναι πρωτόκολλα κυττάρων είναι τόσο αποτελεσματικές και ασφαλείς. "

Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε από μια ομάδα ερευνητών από Beike, Medistem, Nanshan Affiliated Νοσοκομείο της Guangdong Medical College, το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο (Καναδάς), και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο.

ΠΗΓΗ Shenzhen Εταιρεία Βιοτεχνολογίας Beike, Ltd

Advertisement