AstraZeneca käyttää Thew tietokantaan sydämen turvallisuuden arviointiin

AstraZeneca ostanut yhden vuoden jäsenyys päästä kansainväliseen varasto tietojen tarkoituksena on tukea teollisuutta ja tutkijoita kehittämään uusia teknologioita parantaa sydämen turvallisuutta. Tietokanta, nimeltään Telemetric ja Holter EKG Warehouse (Thew), auttaa tutkijoita paremmin arvioida, miten huumeet vaikuttavat sydämen. Kardiotoksisuutta on yksi johtavista syistä poisto lääkkeitä markkinoilla tänään, minkä vuoksi käynnissä tämän alan tutkimusta tarvitaan.

Thew on seurausta kumppanuus yliopiston Rochester Medical Center, US Food and Drug Administration (FDA) ja National Heart, Lung and Blood Institute (NHLBI) ja National Institutes of Health. Thew koostuu digitaalinen luettelo jatkuva EKG-tallennuksia sydänpotilaiden ja terveiden ihmisten sekä EKG alkaen turvallisuustutkimuksia toteutetaan suurten lääkeyhtiöiden.

Lisäksi auttaa teollisuutta ja tutkijoita ymmärtämään paremmin sähköistä toimintaa sydämen ja miten yksittäiset lääkkeet voivat vaikuttaa tämän toiminnan, tiedot voivat auttaa kehittämään uusia työkaluja helpommin havaita lääkkeitä, jotka voivat olla vaarallisia vaikutuksia sydämeen. Kanssa Thew kumppanuus, AstraZeneca aikoo saada koko laaja valikoima EKG nauhoitukset ja niihin liittyvät kliiniset tiedot, jotka voidaan kehittää, toteuttaa ja vahvistaa EKG merkkejä huumeiden sydäntoksisuutta.

"Uskomme AstraZenecan kiinnostusta ja osallistumista meidän aloite on tärkeä virstanpylväs. Tukea olemme saaneet suuret lääkeyhtiöt on ajan myötä kasvanut ja edelleen validoi päätimme kehittää tietovarastona tieteellistä tietoa kehittää innovatiivisia teknologioita liittyvät sydämen turvallisuus , "sanoo Jean-Philippe Couderc, FT, MBA, dosentti Division of Cardiology yliopiston Rochester Medical Center ja johtaja Thew projektin.

Yritykset voivat ostaa vuoden kestävän täyden pääsyn jäsenyys, tai he saattavat ostaa pääsy yksittäisiin tietokantoihin Thew. Jäsenyys tiedot löytyvät Thew verkkosivuilla osoitteessa www.thew-project.org.

"Olemme iloisia luoda mahdollisuuksia lääkeyhtiöiden arvioida niiden sydämen turvallisuus hyödyntäviä data meidän arkistosta. Kahden viime vuoden aikana olemme auttaneet yrityksiä parantamaan EKG työkaluja ja useita tällaisia ​​työkaluja on ollut syvällinen vaikutus siihen, miten yritykset arvioivat sydämen turvallisuutta ", sanoi Couderc.

Thew tietokanta on osa Center for Määrälliset EKG ja turvallisuus sydämen, joka on osa URMC Sydän Research seurantaohjelmaa. Ohjelma on johtava kansainvälinen tiede sydämen rytmihäiriöt ja harvinainen geneettinen sairaus liittyy epänormaali QT, nimeltään synnynnäinen pitkä QT-oireyhtymä (LQTS). URMC pitää kansainvälisen rekisterin varten LQTS, ja seuraa tuhannet perheet, jotka ovat tähän perinnöllinen tila. Yksi perinnöllisiä muotoja QT-oireyhtymä on samanlainen kuin huumetta aiheuttama oireyhtymä, ja yliopiston työ keskittyy kehittämään työkaluja tunnistaa yksilöiden joko kunnossa.

Lähde: University of Rochester Medical Center

Advertisement