Krooninen infektio S. maltophilia bakteeria voi vaikuttaa kystisen fibroosin etenemistä: Study

Pahenemisvaiheita kystinen fibroosi (CF) voi liittyä krooninen infektio bakteeri nimeltään Stenotrophomonas maltophilia, joka aiemmin on luultu yksinkertaisesti asuttaa CF keuhkoissa. Toteamus, krooninen infektio S. maltophilia on itsenäisesti liittyy suurentunut riski pahenemisvaiheiden antaa lääkärit ja tutkijat uusia mahdollisuuksia mitata terveystilannetta CF potilaiden sekä uusia mahdollisuuksia tavoite taistelussa heidän sairautensa.

Tutkimustulokset on julkaistu verkossa ennen painetussa American Thoracic Societyn American Journal of Hengitys ja tehohoito Medicine.

"Tutkimuksemme osoitti, että krooninen infektio S. maltophilia, jota ei aiemmin pidetty ennusteen merkittävä, voi olla todellista vaikutusta etenemiseen CF potilailla", sanoi Valerie Waters, MD, apulaisprofessori tarttuvien tautien sairaalaan sairaat lapset Torontossa. "Toivomme, että tämä tutkimus on lähtökohta lisätutkimuksia, jotka voivat viitata terapeuttiseen mahdollisuuksia liittyä kontrolloida näitä infektioita."

CF on synnynnäinen sairaus, joka on ominaista paksu, tahmea lima keuhkoissa ja ruoansulatuskanavan, mikä kroonisia infektioita ja lyhentää elämää. Ajan myötä pahenemisvaiheita CF voi johtaa pysyvään menetys keuhkojen toimintaa ja siten ohjata etenemistä tätä tappavaa tautia.

Noin 31000 ihmistä on syntyessään CF, ja ei ole parannuskeinoa, vaikka uudet hoidot ovat huomattavasti paremmat ja laajemmat elämää CF potilaiden viime vuosikymmeninä. Tällä hetkellä keskimääräinen elinikä CF potilas on 35 vuotta.

Koska CF potilaat elävät pidempään kuin koskaan ennen, hengitysteiden kolonisaatio ja infektio monille lääkkeille vastustuskykyiset taudinaiheuttajat lisääntyvät taajuus. Näistä S. maltophilia on erityisen yleistä, ja on eristetty hengitysteiden jopa kolmannes CF potilailla. Sen arvioimiseksi, onko S. maltophilia oli tosi infektio, eikä pelkästään siirtomaavalta organismi, ja onko se vaikuttanut taudin etenemiseen, tohtori Waters ja työtovereiden suorittaa kaksivaiheinen tutkimus. Ensimmäisessä vaiheessa, he yrittivät selvittää, S. maltophilia syntyy immuunivasteen CF potilailla. Toisessa vaiheessa ne takautuvasti seurasi lähes 700 CF potilailla 12 vuotta onko krooninen infektio S. maltophilia oli itsenäisesti liittyy lisääntynyt riski vaikeutumista tai alentaa keuhkojen toimintaa.

He havaitsivat, että vasta tasoilla S. maltophilia flagellin, oli noin kaksi kertaa suurempi kroonisesti tartunnan saaneilla potilailla verrattuna niihin, jotka eivät koskaan tartunnan, joka osoittaa erityistä immuunivastetta ja todellinen infektio, eikä pelkkiä kolonisaation. Lisääntynyt ainetasot olivat myös liittynyt alhaisempi keuhkofunktiota mitattuna FEV1 (uloshengityksen sekunnissa.)

Lisäksi he huomasivat, että kroonista S. maltophilia infektioita oli 63 prosenttia suurempi riski pahenemisvaiheiden kuin ne, jotka eivät koskaan ole olleet tartunnan, vaikka ei ollut merkittäviä eroja havaittu määrä keuhkojen toiminta vähenee.

"Tämä on ensimmäinen tutkimus on tietääksemme, että osoittaa CF kroonista S. maltophilia infektio on erityinen immuunivasteen, joka puolestaan ​​liittyy pienempi keuhkojen toimintaa", sanoo tohtori Waters. "On ollut muutamia tutkimuksia, selvittää vaikutus S. maltophilia tartunnan kliinisiin tuloksiin, jotka ovat olleet lyhytaikaisia ​​ja ei ole ilmennyt mitään merkittäviä kliinisiä vaikutuksia infektion. Tämä tutkimus kuitenkin viittaa mahdollisuuteen, että krooninen on todellinen ja merkittävä kliininen vaikutus näillä potilailla. "

Vaikka tutkimuksen keston ei ehkä ollut riittävästi selvittää mahdolliset erot keuhkojen toiminnan välillä krooninen infektio CF potilaiden ja ne, jotka olivat ajoittain tai ei koskaan saanut tartunnan, tohtori Waters huomauttaa, että nämä vaikutukset voivat itse asiassa esiintyä, mahdollisesti nuoremmilla potilailla .

"On tärkeää, että katsomme, onko krooninen S. maltophilia infektio suoraan johtaa paheneminen keuhkojen toimintaa", hän sanoi. "Aiomme tutkia Jatkuvasta S. maltophilia aikana keuhkoinfektioiden tulevissa tutkimuksissa."

Lähde: American rintakehä Society

Advertisement