Helikobakteeri-infektio vähentää vakavuus Salmonella aiheuttama koliitti: Tutkimus

Helicobacter pylori, yhteinen vatsa bakteeri, vähentää vakavuutta paksusuolen tulehdus aiheuttaa Salmonella hiirillä mukaan tutkimukseen UM Medical School tutkijoita.

Yli puolet maailman ihmisistä sairastaa H. pylori, vaikka se on hyvin harvinaista löytää se Yhdysvalloissa. Mutta tämä tutkimus osoittaa, että voi olla tulehdus ohjaus hyötyä hosting H. Helikobakteeri-infektio, sanoo Peter Higgins, LKT, M.Sc., johtaa tekijän tutkimuksessa julkaistiin viime viikolla lehdessä tulehduksellinen suolistosairaus.

"Jos olemme kehittyneet elää tiettyjä vikoja, ehkä on olemassa syy", sanoo Higgins, apulaisprofessori gastroenterologian ja UM: n Sisätautien klinikka. "Tämä tutkimus osoittaa, että ottaa helikobakteeri mahassa voisi olla hyödyllistä immuunijärjestelmän vaikutuksia muihin kehon osiin."

Tutkimuksessa hiirille tartunnan H. pylori, annetaan kehittyä siedätyshoitoa kuukauden ajan, ja sitten salmonellan saastuttamaa joka aiheuttaa tulehduksellinen suolistosairaus paksusuolentulehdus. Tiedot toimittanut ensimmäiset todisteet siitä, että H. Helikobakteeri-infektio vatsassa muuttaa immunologisten ympäristön alemman ruoansulatuskanavan ja vähentää vakavuus Salmonella aiheuttama koliitti.

"Tämä oli yllättävää, koska Helikobakteeri tarttuu vatsa, ei kaksoispiste. Se on ilmeisesti enemmän maailmanlaajuinen vaikutus suoliston immuunijärjestelmä", sanoo John Kao, MD, vanhempi tekijä tutkimuksen ja apulaisprofessorin UM: n Sisätautien Medicine.

"Mutta se saattaa selittää, miksi ihmiset alueilla on paljon helikobakteeri-infektion - esimerkiksi Aasiassa ja Afrikassa - saat vähemmän tulehduksellinen suolistosairaus, kuten haavainen paksusuolentulehdus ja Crohnin tauti."

Se saattaa myös selittää, miksi H. pylori-infektio on niin yleistä, Higgins kertoo. Salmonella oli historiallisesti rehottaa kuolemaan infektio aiheuttanut rutto Ateenan joka johti nousuun Sparta. Se myös todennäköisesti johti ennenaikaiseen kuolemaan Aleksanteri Suuri. Joten olisi järkevää, että monet ihmiset kantavat H. pylori bakteeri, jos se todella vähentää vakavuutta aiheuttamaa tulehdusta Salmonella, Higgins kertoo.

H. pylori-infektio on nyt yleisesti on kehitysmaissa tai heikosti sanitaatio, jossa salmonella ja tulehduksellinen suolistosairaus ovat yleisempiä. Useimmat ovat H. Helikobakteeri niiden seitsemän ensimmäisen ikävuotensa yleisimmin kautta altistuminen ulostetta.

Higgins ei suositella tulehduksellinen suolistosairaus potilaita tulisi tartunnan H. pylori kuitenkin. Yhdysvalloissa, H. pylori-infektio on hoidettu antibiooteilla, koska se voi johtaa mahahaava tai syöpä, vaikka useimmat ihmiset eivät huomaa, he ovat sitä.

"Ei voi olla syystä rinnalle H. pylori. Ehkä meidän pitäisi olla niin nopeasti päästä eroon siitä potilailla, joilla ei ole mahahaava", Higgins sanoo ja lisää, että tämä saattaa olla erityisen totta paikoissa, joissa Salmonella säilyy yhteinen uhka.

"Olisi järkevää tutkijoiden katsomaan onko helikobakteeri-infektion liittyy vähentää vakavuus muiden suoliston infektiot kuten kolera tai Clostridium difficile. Monet monet muut tutkimukset ovat kuitenkin tarpeen, onko helikobakteeri voisi tosiasiallisesti estää tulehduksellinen suolistosairaus . "

Lähde: UM Medical School

Advertisement