Alkohol skadar lever, försvagar immunförsvaret, saktar att läka, försämrar benbildande och mycket mer

Alkohol gör mycket mer skada till förkroppsliga än skada precis levern. att Dricka också kan försvaga immunförsvaret, sakta att läka, försämra benbildande, förhöjning riskera av HIV-överföringen och hinder återställning från brännskador, trauma, blödning och kirurgi.

Forskare ska frigörare som det senaste rönet på sådan negation verkställer av alkohol under en möteNov. 19 av Alkoholen, och ImmunologiForskning Intresserar Gruppen på den Loyola UniversitetarMedicinskt center.

På Loyola förar omkring 50 fakultetmedlemmar, tekniker, posta-doktors- kamrater och deltagare alkoholforskning. Studier på Loyola och annan centrerar kunde leda till terapier för att öka immunförsvaret, eller annars verkställer sade Chockar att minimera av alkohol, Elizabeth J. Kovacs, PhD, direktör av Loyolas direktören för Programet och för bundsförvanten för AlkoholForskning av Loyolas Brännskada & TraumaInstitutet.

”Naturligtvis, verkställer det bäst långt som förhindrar skada, av alkohol är att inte dricka i första förlägger,”, sade Kovacs. ”Bara det är mycket svårt att få folk att göra detta.”,

Perioder på konferensen inkluderar Alkohol och Infektion, Alkohol och den Oxidative Spänningen och Alkohol och OrganInflammation. Det ska Rönet framläggas av forskare från centrerar runt om landet, den inklusive Loyolaen, den Cleveland Kliniken, Universitetar av Iowa, Universitetar av Colorado, Universitetar av Massachusetts, den Mississippi Delstatsuniversiteten, den Chicago Delstatsuniversiteten och MedborgareInstitutet på AlkoholMissbruk och Alkoholism (NIAAA).

Medicinskt center för KÄLLLoyola Universitetar

Advertisement