Republikaner tar fodrar, söker efter hårt för lagavskaffande för Demokrat vård- bundsförvanter

Republikaner mjuknar inte deras tuffa kritik av den vård- lagen som även dem Demokratiska bundsförvanter för sökanden för att sammanfoga dem i deras anbud för att återkalla genomgången.

Los Angeles Times i en nyheternaanalys: ”Inget köpslå, inga avtal, ingen kompromiss - att är denfodra stancen som Republikaner har riskerat i dagarna, efter att gripa, kontrollerar av Huset. Deras recept för den tröga ekonomin - lägre skatter, enorma utgiftersnitt, mindre reglering och avskaffande av den svepande sjukvårdlagen som tar precis, verkställa - upphetsar parti konservativ person baserar. Men ett långt och fult slagsmål med Presidenten Obama och SenatDemokrater, start med den nästa veckans förlamad-and period, kunde avsluta upp att alienera stort nummer av Amerikaner som intresserades mer i jobb än ideologiska strider” (Barabak, 11/11).

Politico: Republikaner söker efter osannolika bundsförvanter i deras slagsmål - Demokrater. ”[A] nd hoppas de en handfull på-riskerar eller dämpar ska SenatDemokrater hjälper dem, ut” i att återkalla den vård- lagen. ”Segrade West Virginia Gov. Joe Manchin en Senat placerar vowing att återkalla ”dåligadelarna av Obamacare, ”, och den Republikanska medhjälparenågot att säga som de ska rymmer honom till den. Republikaner synar också Ben Nelson av Nebraska, Jim Webb av Virginia och den Jon Testeren av Montana - Demokratiska senators i rött eller rödaktigt påstår ska vem vända mot väljarna i 2012. … Med en stor ny majoritet i Huset, ska Republikaner ha lite att besvära att passera, allt vad de önskar - däribland en full avskaffande av sjukvårdreformlagen. Men Republikaner har inte en majoritet i Senaten, så även blygsamma ändringar till den ska lagen kräver hjälpen av som för mittenpolitik Demokrater - eller åtminstone skrämmde” (Haberkorn, 11/12).

Men några kraftiga Republikaner sig själv är säkra av riskerar inte ens GOPEN har på att återkalla lagen i Senaten. Kull Rummet för BlogFörhandsmöte: ”Medgav GOP-Sen. Charles Grassley (Iowa) Onsdagen som en full avskaffande av PresidentObamas ska matrisen för sjukvård den lag i Senaten.”, Grassley gjorde hans kommentarer på en Iowa radiostation. ””Passerar Jag funderare det ska Huset en avskaffande av ObamaCaren. Men Jag tror den ska matrisen i Senaten, därför att det inte finns 60 röstar i Senaten för den,”, sade han. ”Och om även den passerade Kongressen, skulle I-funderare presidenten veto det och, så vi skulle för att inte få två-thirds för att rida vetoen. ”… Uttryckte Grassley hopp att en gradvis avskaffande skulle är mer lyckad” (Fabian, 11/11).

Reuters: Vård- försäkringsgivarear och drugmakers är träffande lagstiftarear inte som återkallar lagen. ”Företagschefar på Reuters det Vård- Toppmötet som denna vecka sade lagen är görar perfekt långtifrån och sade att de ska pushen för mer kliver för att tackla stangnerande vård- informationsteknik och skyrocketing kostar. Men efter två år av debatten över utfärda, behöver de flyttning framåtriktat med klart kliver på hur man omgrupperar deras affärer. Den nya sjukvårdlagen som skapas ”en stabil förutsägbar miljö, however smärtsamt den har varit kortsiktigt, ”GlaxoSmithKline Plcs Högsta Strategi Kommenderar David som Redfern sade på toppmötet i New York. … Även sade försäkringsgivarear, som baktalades av Demokrater, i att passera reformerna, att de inte önskar en avskaffande, som även de skjuter för klarhet på kommande härskar och extra ändringar för sökanden. Den Cigna Corp VD:N David Cordani och den Aetna Inc Presidenten Markerar Bertolini som båda manade nationen till flyttningen framåtriktat på genomgången” (Heavey, 11/11).

Kull den Healthwatch blogen: I mellantiden varnas Avdelningen av Vård- och Människan Services att motstå sjukförsäkringlobbyverksamhet på vård- genomgångreglemente. ”I en märka till Vård- och Människan Servar Sekreteraren (HHS) Kathleen Sebelius, frågar denBaserade KonsumentVakthunden att henne utskottsvaraförsäkringsgivare försök att försvaga reglemente på, hur mycket försäkringsgivarear på burk lönelyftpremiums, och hur mycket de måste att spendera på omsorg. … Är En sådan bestämmelse det medicinska förlustförhållandet (MLR), som kräver planerar för att spendera åtminstone 80 eller 85 procent av premiums på medicinsk vård och kvalitets- förbättring ganska än administration och gagnar. Riksförbundet av FörsäkringKommissionärer (NAIC) den sist månaden adopterade MLR-reglemente, men de väntar på HHS-attesteringen, som förväntas någon dag nu” (Pecquet, 11/11).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement