FVCG panostaa 175,000 dollari vuonna Celvive varten kantasolututkimusta selkäydinvamma

Selkäydinvamma (SCI) on tuhoisa neurologinen sairaus rajoitetusti hoitovaihtoehtoja. Yhdysvalloissa yksin, on yli 250000 asukkaiden kanssa SCI; noin kolme miljoonaa maailmanlaajuisesti vaikuttaa.

Koska SCI on niin heikentävistä, potilaat vaativat laajaa hoitoa ja elinikäinen tuki. Arviot pelkästään Yhdysvalloissa osoittavat, että yli 7,7 miljardia dollari käytetään vuosittain hoitoon ja hoidon vaikuttaa yksilöiden.

James M. Golubieski puheenjohtaja säätiö Venture Capital Group, LLC, (FVCG) toivoo voivansa parantaa elämänlaatua potilailla, joilla on krooninen selkäydinvamma ympäri maailmaa sen viimeisimmän investointeja Celvive, start-up yritys pyrkii kehittämään teknologian avulla olisi hoitoon kroonista selkäydinvamma omilla aikuisen kantasoluja. FVCG on tehnyt alkuinvestoinnin 175.000dollari vuonna Celvive, mikä voi mennä jopa 500,000 dollari kesken tiettyjä virstanpylväitä.

"Vaikka potilailla SCI on myötätuntoa ja tukea lääketieteellinen yhteisö, hyvin vähän todellista edistystä on tapahtunut parantamaan pitkän aikavälin ennuste näille potilaille", selittää tohtori Hatem Sabaawy perustaja Celvive ja apulaisprofessori lääketieteen jako lääketieteen Syöpätautien UMDNJ-Robert Wood Johnson Medical School ja Cancer Institute of New Jersey.

Dr. Sabaawy haluaa muuttaa hänen uusi menetelmä hoidettaessa potilaita, joilla on krooninen SCI käytetään aikuisten kantasoluja, jotka ovat päteviä parantaa elvyttämiseen selkäydinhermoista. Kautta Celvive, hän on kehittänyt teknologiaa tarjotakseen luuytimen soluja lonkat SCI potilaita ajamalla ne läpi suljettu useita pussi laitteen ja toimittaa solut suoraan potilaan vahingon sivustolle.

"Suomessa on noin 12000 uutta potilasta, joilla on selkäydinvamma vuosittain Yhdysvalloissa, joissa yli 75% heistä miehiä", selittää tohtori George F. Heinrich varapuheenjohtaja ja toimitusjohtaja säätiö Venture Capital Group. "Jos tohtori Sabaawy n menetelmien kehitystä menestyksekkäästi prekliinisiä ja kliinisiä tutkimuksia, hän helpottaisi kärsimystä miljoonia potilaita ja perheitä ympäri maailmaa, kun ne kamppailevat tämän tuhoisan vahingon."

Dr. Sabaawy toivoo nopeasti etukäteen, josta hän voi aloittaa FDA kliinisissä tutkimuksissa.

Säätiö Venture Capital Group, tytäryhtiö New Jersey Health Foundation, perustettiin vuonna 2006 sijoittamaan kaupallisesti uusia aloittavia yrityksiä kehittämään teknologiaa tiedekunnan UMDNJ. Siitä lähtien se on sijoittanut viisi yritystä mukaan lukien:

  • Actinobac Biomed Inc, kehittää terapeuttinen aine kohdistaminen verisolut hoitoon hematologisten maligniteettien;
  • CellXplore, Inc., mukana kehittämisessä biomarkkerina perustuvat in vitro-diagnostiikkaan määritykset syöpä;
  • Longevica Pharmaceuticals, Inc. kehittää chemoprotective agentti, joka voi pitää normaalit solut terveinä syöpähoitojen (FVCG n pääomaosuuksia Longevica myytiin hiljattain Rostockiin International, Ltd: n tytäryhtiö Moskova (Venäjä) perustuvaa globaalia sijoituspalveluyritys);
  • Snowdon Pharmaceuticals, lääkekehitysyhtiö, joka keskittyy useita suuria terapia-alueittain, ja;
  • Durin Technologies, kehittää testi, joka vaatii vain tippa verta tunnistaa riskit ja diagnosoida Alzheimerin tautiin.

LÄHDE säätiö Venture Capital Group, LLC

Advertisement