Tutkijat tutkimaan napanuoran veren kantasolujen traumaattinen aivovamma lapsilla

University of Texas Health Science Center Houston (UTHealth) on alkanut Ilmoittautuminen ensimmäisen vaiheen I turvallisuuden tutkimuksessa hyväksynyt Food and Drug Administration tutkia käyttää lapsen omaa napanuoraverestä kantasolujen aivovammojen lapsilla. Tutkimus suoritetaan yhdessä Lasten Memorial Hermann Hospital, UTHealth ensisijainen lasten opetussairaala.

Innovatiivinen tutkimus, joka perustuu UTHealth kasvava valikoima tutkimus käyttäen kantasoluja perustuvia hoitoja neurologisia vaurioita, johtaa päätutkija Charles S. Cox, lastenavun rahasto Distinguished Professor lastenkirurgia ja Pediatrics yliopiston Texas Medical School Houston, osa UTHealth, ja johtaja lasten trauma ohjelman Lasten Memorial Hermann Hospital. Se tulee ilmoittautua 10-vuotiaille lapsille 18 kuukaudesta 17 vuotta, jotka ovat napanuoraverestä kallisteta kanssa napanuoraverestä rekisterin (CBR) ja ovat kärsineet keskivaikea tai vaikea aivovammojen (TBI).

Tutkimuksessa ei ole tarkoitettu akuutin hoidon ja vain ilmoittautua osallistujat sisällä 6-18 kuukautta niiden vammoja.

Vaikka neurologinen tulos lähes kaikenlaisiin aivovamman (lukuun ottamatta väärinkäyttö) on parempi lapsille kuin aikuisille, trauma on johtava kuolinsyy lasten, ja suurin osa kuolemista johtuu pään vamma.

"Käyttämällä napanuoraverestä on kriittinen lenkki seuraava vaihe UTHealth n ohjelmallinen lähestymistapa tutkii kantasolujen hoitoja aivovamma", Cox sanoi. "Täytäntöönpanotoimenpiteillä tämä uusi hoito on vaatinut vahvoja kumppanuussuhteita Lasten Memorial Hermann Hospital ja CBR Center for regeneratiivinen hoito, ja on mahdollista kriittisen infrastruktuurin investointi Texasin osavaltiossa ja yksityisen hyväntekeväisyyden."

Ilmoittautua tutkimuksessa vanhemmat tai heidän omaisiaan, jotka ovat kärsineet aivovammojen tulee ottaa yhteyttä CBR (www.cordblood.com / UTHealth) ja kun suostumus on saatu, tiedot välitetään UTHealth tutkimusryhmä. Jos kaikki tutkinnot täyttyvät, potilas matkustaa Lasten Memorial Hermann Hospital. Soluja käsitellään ja laskimoon infuusiona. Potilaita seurataan kuusi kuukautta, yksi vuosi ja kaksi vuotta.

Äskettäin valmistunut vaiheen Opiskelen UTHealth (julkaistu lehdistössä), jossa selvitettiin luu-luuytimen kantasolujen lapsilla, joilla on akuutti traumaattinen aivovamma, paljasti myönteisiä turvallisuus tuloksia, Cox sanoi. FDA-hyväksytty protokolla on nimenomaan standardoidaan ja varastointi pöytäkirjan CBR, joten se vain perheen kantasolupankin antamalla potilaiden tutkimukseen.

"Tämä tutkimus on kärjessä tutkimuksen arvioinnissa lapsen oma napanuoraverestä kantasoluja kykyä helpottaa paranemista vaurion jälkeen on hermokudoksen aivoissa", sanoo Heather Brown, johtaja tieteen ja lääketieteen asioiden napanuoraverestä rekisterin . "CBR auttaa etukäteen lääketieteellistä tutkimusta regeneratiivisen hoitomuotoja yhdistämällä lapsi, jonka perhe kallisteta kanssa CBR asianmukaiseen tutkijoille."

UTHealth tutkii myös kantasoluhoito akuutin aivohalvauksen potilaille NIH-sponsoroima, Faasi I-tutkimuksessa Sean Savitz, MD, dosentti Department of Neurology, ja akuutti sydäninfarkti (sydänkohtaus) potilasta faasin II tutkimuksessa johti Ali E. Denktashin, MD, apulaisprofessorina Sisätautien klinikka.

Lähde: University of Texas Health Science Center Houston

Advertisement