Dabigatraani lääke auttaa ehkäisemään verihyytymien potilailla, joilla eteisvärinä

Äskettäin hyväksytty lääke dabigatraani vaihtoehto varfariinia estämään vaarallista verihyytymiä potilailla, joilla eteisvärinä, mukaan päivitetty suuntaviivojen American College of Cardiology, American Heart Association ja Heart Rhythm Society.

"Focused Update" - julkaistu Circulation: lehdessä American Heart Association, Journal of American College of Cardiology ja HeartRhythm lehdessä - erityisesti päivitykset osiossa syntymässä antitromboottisten vuonna eteisvärinän hoito-ohjeiden julkaissut kolme organisaatiota joulukuu 20, 2010.

Eteisvärinä on epäsäännöllinen sydämen rytmi, joka ilmenee sydämen kaksi ylähuoneissa voittaa sattumanvaraisesti, aiheuttaen kammioiden pumppaa verta nopeasti, epätasaisesti ja tehottomasti. Verta voi altaan ja verihyytymä Chambers, lisää aivohalvauksen tai sydänkohtauksen. Yli kaksi miljoonaa amerikkalaista elää kunnossa.

Tämän uusimman päivityksen dabigatraani hyödyllinen vaihtoehto varfariini estää aivohalvauksen ja verisuonitukosten potilailla joko paroksysmaalinen (toistuvat oireet, jotka pysähtyvät seitsemän päivän kuluttua) tai pysyvä (käynnissä episodi) eteisvärinä, ja riski tekijöitä aivohalvaus tai veren hyytymistä, joilla ei ole Sydämen läppäproteesi, merkitsevä sydämen läppien tauti, vaikea munuaisten vajaatoiminta tai maksasairaus.

Varfariini, anti-hyytymistä huumeita käytetään vuodesta 1950, vaatii potilaille säännöllisiä testejä seurata sopimuksen toimivuutta ja Annostusta.

Joulukuussa 2010 eteisvärinä ohjeet päivitettiin ja suositteli, että yhdistelmä aspiriinia ja suullinen verihiutaleiden huumeiden klopidogreelin voidaan katsoa estää aivohalvaus tai muita veren hyytymistä potilailla, joilla eteisvärinä, jotka ovat köyhiä ehdokkaita hyytymään estää lääkkeen varfariinin .

LÄHDE American Heart Association

Advertisement