Saksalainen yritys tehostaa tuotantoa Radiogardase seuraavista Japani ydinkriisissä

Media julkilausuma ydinkriisissä Japanissa

Heyltex Oyj on yksinomainen Yhdysvaltain jakelija Radiogardase ® (Preussin Blue liukenemattomat kapselia), ainoa FDA-hyväksytty lääke kohdella ihmisiä, jotka ovat sisäisesti saastuttamia radioaktiivista cesiumia (Cs-137), jonka valmistaa Heyl Chem. Pharm. Fabrik Berlin GmbH Saksassa.

Radiogardase ® ansoja radioaktiivisen cesiumin ja tallium suolistossa ja pitää heidät, uudelleen imeytyä elimistöön. Kun Cs-137 on tullut elin, se menee läpi pitkä kierto paluuta sisällä vikaa. Nautitaan Cs-137 reabsorboituu lähes täydellisesti ruoansulatuskanavasta, ja kautta verenkiertoon, kuljetetaan maksaan, jossa se tulee sappirakon on vihdoin palasi suolistossa. Suolesta, noin 90% on jälleen imeytyvät verenkiertoon ja enterohepaattiseen kiertoon käynnistyy uudelleen. Radiogardase ® keskeyttää tämä enterohepaattiseen imeytymistä Cs-137 lyömällä tätä syklinen tien ulos ruoansulatuskanavassa ja lähettämällä se ulos ulosteen mukana.

Heyl Chem. Pharm. Fabrik GmbH on tehostaa tuotantoa Radiogardase ® lievittää kotimaisen ja maailmanlaajuisen kysynnän.

Aikana ydintapahtumien, kuten meneillään hätä at Fukushima Daiichi Nuclear Power-voimalaitokseen, radioaktiivinen aine voi paeta polttoainesauvojen koska lämmitys ja seurauksena halkeamia metallitangoilla. Tauko suojarakennuksen rakenne, koska räjähdyksiä tai vahingoista muista syistä, voidaan sallia radioaktiivisten aineiden kuten Cs-137 paeta ympäristölle. Vapautuu radioaktiivisia aineita voidaan hengitettynä, nieltynä saastunutta ruokaa tai vettä, tai pääsee elimistöön avoimia haavoja.

Huumeet, jotka auttavat poistamaan tämän radioaktiivisen aineen kehosta kutsutaan decorporation huumeita. Ehkä parhaiten tunnettu suurelle yleisölle on kaliumjodidia (kemiallisesti lyhennetty KI). Tämä lääke auttaa pitämään radioaktiivinen jodi siitä kuluu kilpirauhanen ja edistää sen erittymistä. On kuitenkin olemassa lukuisia muita decorporation lääkkeitä, joita on käytetty jo useita vuosia onnettomuutta säteilytyöntekijää, ja harvoin, kansalaisille. Radiogardase ® (Preussin Blue liukenematon kapselia) auttaa edistämään erittymistä radioaktiivisen cesiumin ja natriumin ja kalsiumin dietyleenitriamiiniin pentaacetic happo (DTPA) edistää erittymistä radioaktiivista plutoniumia.

Mukaan Carol Marcus Ph.D., MD professori Sädehoito ja säteilytieteet, David Geffen School of Medicine, UCLA "strateginen avain hätätilavalmiutta on varastonsa decorporation huumeita etukäteen. Monet decorporation lääkkeitä on vähän tai ei muuta lääketieteellistä käyttää, eikä yleensä pidetty apteekeissa ja sairaaloissa. " Dr. Marcus lisäsi, "yrityksiä, jotka valmistavat näitä rajoitetun käytön huumeet ovat siis pieniä, ja on vähän tai ei varakapasiteetin ylösajamiseen valmistuksen jos suuria määriä tarvitaan. Vuoteen varastoinnin huumeita etuajassa, kuten on tehty Yhdysvalloissa, meillä runsas tarjonta jos niitä tarvitaan. "

"Tarve näiden tuotteiden olevan ylöspäin käyttöön eri puolilla maailmaa on selvä", sanoo Alexander Heyl toimitusjohtaja Heyltex Corporation. "Radiogardase on tärkeä osa suojella amerikkalaisia ​​lähellä asuvien ydinlaitoksia ja vasta-aine suojella vastaan" likaisen pommin "hyökkäys johon Cs-137." Lisäksi Mr. Heyl totesi, "Valitettava tapaus at Fukushima Daiichi ydinvoimalan Facility on asettanut vaaroista säteilyaltistuksen palvelun etusivulla ja kohdistaneet huomion tarvetta jatkaa suunnittelua maailmanlaajuisesti."

Source:

Heyltex Corporation

Advertisement