Det Tyska företaget kliver upp produktion av Radiogardase efter Japan den kärn- krisen

MassmediaMeddelande På Kärn- Kris I Japan

Heyltex Korporation är artikel med ensamrättU.S.-fördelaren av Radiogardase® (olösliga kapslar för Prussian Blått), den enda FDA-godkända drogen till festfolk som har varit internt kontaminerat med radioaktiv cesium (Cs-137), som tillverkas av Heyl chem. pharm. Fabrik Berlin som Är gmbH i Tyskland.

Radiogardase® fällor radioaktiv cesium och thallium i inälvorna och uppehällena dem från beträffande-att absorberas av förkroppsliga. När Cs-137 har skrivit in förkroppsliga, går den till och med en lång rotation av beträffande-absorbering inom det cirkulations- systemet. Den tog in föda Csen-137 reabsorbeds nästan fullständigt från det gastrointestinala området, och, via bloodstreamen, transporteras till levern, var den skriver in gallblåsan, och gås tillbaka slutligen till inälvan. Från inälvan reabsorbeds omkring 90% igen in i bloodstreamen och de enterohepatic cirkulationsstarterna igen. Radiogardase® avbryter denna enterohepatic absorbering av Cs-137, genom att knacka denna cykliska bana ut ur det gastrointestinala området och att överföra den ut till och med avföringen.

Heyl chem. pharm. GmbH Fabrik kliver upp produktion av Radiogardase® för att hjälpa att avlösa inhemsk och global begäran.

Under kärn- incident liksom det pågående nöd- på Fukushimaen Kärn- Daiichi Driva Lättheten, tankar den radioaktiva materiella canflykten från stänger på grund av uppvärmning och följande sprickor i belägga med metallstängerna. En stöt som kontrollen strukturerar, på grund av explosioner, eller skada från annan orsakar, kan tillstånd det radioaktiva materiellt liksom Cs-137 till flykten till miljön. Det utsläppt radioaktiva materiellt kan inhaleras, svalt med kontaminerad mat eller bevattna, eller skriv in förkroppsliga till och med öppna sår.

Förgiftar den hjälp för att ta bort detta radioaktiva materiellt från förkroppsliga kallas decorporationdroger. Kanske bäst bekant till allmänheten är potassiumiodide (chemically förkortad KI). Denna drog hjälper radioaktiv jod för uppehället från att tas upp av thyroidkörteln och främjar dess excretion. Emellertid finns det talrikt andra decorporationdroger, som har använts för många år för olyckor som gäller utstrålningsarbetare, och sällan, medlemmar av allmänheten. Radiogardase® (olösliga kapslar för Prussian Blått) hjälp främjar excretionen av radioaktiv cesium, och främjar pentaacetic syra för natrium- och calciumdiethylenetriamine (DTPA) excretionen av radioaktiv plutonium.

Enligt Carol Marcus Ph.D., M.D. Professor av UtstrålningsOncology och av Radiological Vetenskaper, David Geffen Skola av Medicinen, UCLA, ”som Det strategiska nyckel- till den nöd- beredskapen är att lagra decorporationdroger i förskott. Många decorporationdroger har litet eller inget annat medicinskt bruk och hålls inte allmänt i apotek och sjukhus.”, Dr. tillfogade Marcus, ”Företagen, som dessa tillverkning inskränkt bruk förgiftar, är därför liten och har litet eller inget svallvågkapacitet att ramp upp fabriks-, om det stora antalet är nödvändigt. Genom att lagra droger framåt av tid, som göras i Förenta staterna, ska vi har en ordna tilltillförsel, om de är nödvändiga.”,

”Är behovet för att dessa produkter framåtriktat utplaceras runt om världen klart,”, sade Alexander Heyl, VD av Heyltex Korporation. ”Är Radiogardase en viktig del av skyddande Amerikaner som bor nära kärn- lättheter, och ett nyckel- motgift, i skydd mot ”, Smutsar Ner Bombarderar” attack som gäller Cs-137.”, I tillägget Herr påstod Heyl det, ”Driver har den olyckliga incidentet på Fukushima Kärn- Daiichi Lättheten satt farorna av utstrålningsexponering på förstasidan, och kommit med in i fokusera behovet för fortsatt planera över hela världen.”,

KÄLLA Heyltex Korporation

Advertisement