Uusi tutkimus selvittää yhteyksiä alumiinin ja Alzheimerin tauti

Uusi tutkimus tehdään klo Keelen yliopiston tutkia yhteyksiä alumiinin ja Alzheimerin tautiin.

Tutkimuksessa tutkijat Keelen joka julkaistiin vuonna 2006 osoitti, että alumiini voidaan poistaa elimistöstä yksilöiden Alzheimerin taudin pyytämällä heitä juomaan pii-rikas kivennäisvettä.

Uusi tutkimus on jatkoa tämän, jossa potilas ja hoitaja ovat molemmat juominen pii-rikas kivennäisvesi aikana 13 viikkoa, jonka aikana niiden erittymistä virtsaan Alumiinin, piin ja raudan seurataan. Tutkijat etsivät nyt värvätä yksilöt tutkimuksessa tulevina viikkoina.

Dr Christopher Exley, Reader Bioinorganic kemian Keelen, sanoi: "ensisijaisena tavoitteena on vahvistaa, että säännöllinen juominen on pii-rikas kivennäisvesi auttaa poistamaan alumiinin kehosta. Pohjimmiltaan ajatus pitkällä aikavälillä on, että jos alumiini edistää Alzheimerin tautia, sitten poistat sen elin voisi auttaa ihmisiä, joilla on Alzheimerin tauti. "

Nykyisessä tutkimuksessa ne ovat myös seuranta kognitiivinen kyky potilaan ja hoitajan aikana 13 viikkoa tutkimusjakson aikana nähdä, jos jompikumpi saattaisi hyötyä juominen pii-rikas kivennäisvettä.

Tohtori Exley lisäsi, että oli tärkeää korostaa, että vaikka dementia on painopistealue nykyinen hallitus ei ole tehokkaita hoitoja Alzheimerin taudin, jopa 40 vuotta kestäneen tutkimuksen. Keelen joukkue yrittää testata hypoteesia, että alumiini voisi edesauttaa Alzheimerin tauti ja jos tämä on totta sitten Alzheimerin tauti potilaat hyötyvät yksinkertainen tehtävä juomaveden pii-rikas kivennäisvettä joka päivä!

Lähde: Keelen yliopiston

Advertisement