Nya frigörare i Globalt Vård-

Vad som ska Göras Om Antibiotiskt Motstånd: En Smittsam Sjukdomledare för Lancet beskriver de växande offentliga bekymmren över en global löneförhöjning i antimicrobial motstånd. ”Uthärda i åtanke, att vårt mål är att innehålla antibiotiskt motstånd ganska än utrotar det, kunde flera politik adopteras för att hjälpa att garantera en framtid för antibiotikummar,” ledaren påstår och att tillfoga, ”Oss behöver pålitliga data att tackla antibiotiskt motstånd. Således knyter kontakt etableringen av ett världsomspännande av motstånd-bevakning laboratorium är nödvändig och en politik som WHO verkar anpassad för att genomföra” (April 2011).  

Den Afrika Regionen Gör Framsteg Mot Mässling: CDC-Morbiditet- och DödlighetVeckoRapporten undersöker framsteg som göras i stridighetmässling i Afrika över det förgångna årtiondet. I en ledare notera, påstår publikationen regionen har ”gjort anmärkningsvärt framsteg i förminskande mässling dödlighet och morbiditet” till och med vaccineraa administration och tillagda immuniseringaktiviteter. Emellertid fanns det flera ha som huvudämne mässlingutbrott i 2009-2010, som ”markera behovet för fullt genomförande av regionala strategier” och granska av ”immuniseringprogrampolitik och leveranssystem.”, Ledaren noterar avslutar, ”[R] är enewed dedikation av oljedoseringar och regeringar nödvändig att se till, att den multiyear medborgare planerar, budget- fodrar objekt, och finansiella förpliktelser finns för rutinmässig immunisering servar, och mässling kontrollerar aktiviteter” (4/1).

Märker den Första Ettårig växt för USAID-Frigörare: USAID-AdministratörRajiv Schah på Torsdagen som är utsläppt på Twitter som, byråns första ettårig växt märker (.pdf), ”[c] ommemorating märker Presidenten John F. Kennedy det som kallas för skapelsen av byrån 50 år sedan,” enligt en USAID-pressrelease. Erbjuda en framstegrapport av USAID-aktiviteter och reformer, beskriver märka ”hur USAID bygger en ny kultur och omdanar för att leverera Amerikanhjälp som är snabbare som är mer smart och effektivare” (3/31).

Serie På Förfalskada Droger: SciDev.Net publicerade flera artiklar, och åsikten lappar utfärdar omkring släkt för att förfalska droger. Inledningen frågar, ”Hur kan ny teknik hjälpa att avkänna fejkar? Ska Vad den taken för att ett u-land ska förhindra handeln? Och är strömpolitik som uppsätta som mål det högra hot till tålmodig vård-? ” (3/30).

MatSäkerhet Bistår Kartlägger: ”Lider Miljoner av folk, kanske så många som folk för en miljard, från hunger och otillräckligt, intermittent ta fram till mat,” och ””är matosäkerhet” på förhöjningen,”, skriver reporter Tom Paulson i en posta på blog för KPLU 88.5's ”Humanosphere”, var han beskriver Växelverkans MatSäkerhet Bistår Kartlägger (3/30). Enligt grupp website framkallades kartlägga in beställer ”för att ge specificerad projektera-jämn information på matsäkerhet och åkerbruk arbete som gjordes av nongovernmental organisationar (NGOs). … Med MatSäkerhet Bistå Kartlägger, Växelverkansyften till dramatiskt förhöjningstordian, gör partnerskap lättare och förbättrar koordination bland de arbetet för att förminska hunger, och förhöjning tar fram till nog, kassaskåpet och nutritious mat.”,

Fem Rekommendationer För Omdaning av WHO: Förlägga som ledare i global vård- makt, ”Om WHOEN ska rymma dess rättmätigt, måste organisationen genomgå grundreform,”, skriv Devi Sridhar av Universitetar av Oxford, och Lawrence Gostin av Georgetown UniversitetarLag Centrerar i en JAMA-kommentar, var de erbjuder fem rekommendationer för förbättringar. ”Finns Det någon ersättning för WHOEN, med dess progressiva konstitution och globala legitimitet. … [W] true hile resterande till dess normativa och djärva vision av vård- för alla, måste WHOEN anpassa till ett nytt politiskt klimat, att visa globalt ledarskap, och att leverera resultat,” avslutar de (3/29).

Hur PEPFAR Tilltalar Läget I Cote d'Ivoire: Ambassadören Eric Goosby, det globala U.S.et BISTÅR koordinatorn, skriver på Utrikesdepartementet ”den DipNote” blogen: ”Under denna svåra period, PEPFAR har prioriterat program som ger nödvändigt servar. … Som det nästa kliva i vårt nöd- planera, är pre-placerar vi understödjes nyckel- aktiviteter i medborgarekatastrofplanen vid understödjes försök att upprätta två platser för antiretroviraldrogfördelning i varje vård- område och den extra drogen lagerför i dessa platser” (3/29).

Områden Av U.S.-Hiten Vid mest Stor Börda Av Eftersatt Infektioner: ”Föreställer de eftersatt infektionerna av armod det senaste hot till det mest fattiga folket som bor på Golfen, Seglar Utmed Kusten av Förenta staterna och i Washington,” D.C., Peter Hotez, presidenten av Sabin det Vaccineraa Institutet, skriver i en PLoS redaktörs- Försummade Tropiska Sjukdomar. ”Mig förmiddag som angå bestämt om Golf sårbarhet till att dyka upp denguefeberinfektioner, stunder för båda som Golfen Seglar Utmed Kusten, och Washington, D.C., måste vi urgently tilltala eftersatt sjukdomar som påverkar oproportionellt Afrikansk amerikanbefolkningar, inklusive toxocariasis, toxoplasmosis, trichomoniasis och medfödd infektion CMV; och de som påverkar Latinamerikanska Amerikaner, den inklusive Chagas sjukdomen och cysticercosis. Faktumet, att vi vet så lite om de eftersatt infektionerna av armod i Amerika mest bekymrade områden, är representativt av hur precis att att glo dessa villkorar, är som vård- olikhetar,” Hotez skriver (3/29).

Tillfällen att Få Effekt BarndomTB: På ett nytt snubbla till U.S.et för att vitsorda, för Kongressen på global vård- finansiering och deltar i en NIH-konferens, talade Anneke Hesseling av Desmonden Tutu somTB Centrerar på den Stellenbosch Universitetar i Sydafrika, med Centrera för Global Vård- Politiks ”Vetenskap Talar” blogen om ”att integrera TB och HIV som testar och, servar, får effekt det potentiellt av den GeneXpert forTBEN testar på barn och hoade andra ämnen.”, Blogen presenterar en video intervju- och textavskrift (3/29).

Möte I Etiopien Tilltalar Hållbar ImmuniseringFinansiering: Det Hållbara ImmuniseringFinansiering (SIF)programet av Sabin det Vaccineraa Institutet samlas för en tid sedan ”först - någonsin hög nivåmötet fokuserat på hållbar immuniseringfinansiering,” enligt en Sabin pressrelease. Mötet kom med tillsammans mer än ”75 delegater som föreställer departement av vård- och finans och parlament i Afrikan 18, Asiatet och Latin - amerikanländer” (3/28).

Förgången Närvarande, Att närma sig Framtid Till Ökande Tar Fram Till ARVs: ”Är Vi på ett avgörande pekar i tid” i slagsmål mot HIV/AIDS, Ellen 't Hoen, Slår Samman verkställande direktör av MedicinPatent, och kollegor skriver i en Föra Journal över av Landskampen BISTÅR Samhälle granskar artikeln, som reflekterar på försök till förhöjning tar fram till antiretrovirals (ARVs) till och med global handel, och patent härskar, och nyare att närma sig till drev besegrar drogen kostar, och främjar utveckling. ”Är Det den görliga, att med bättre-anpassade, mer som man har råd med ARVs, vi kan dubblera eller tredubbla antal människor på behandling utan att dubblera eller att tredubbla kosta,” stunden se till att sådan läkarbehandlingar brunn-tolereras, författarna skriver. ”Kan Högt pris enkelt inte vara legitim jordning för att undanhålla lifesavingbehandling från folk. Ta Fram till mediciner är en grundmänsklig rättighet, som sätter åtagandet på allihop att göra alla som, vi kan se till, att det realiseras fullständigt,” dem avslutar (3/27).

Kurser Från Kärn- Olycka I Japan: ”Verkställer allvarlig owever [H] detsläkt av en kan kärn- olycka är, det resulterande psychosocial fotspåret är även större,” Steven Becker, en förbunden professor i miljö- vård- vetenskap på Universitetar av Alabama, Birmingham, skriver i en BMJ-ledare. ”På en minimi, en medicinsk vård och en psychosocial service behöv fullständigt att integreras. Sjukvårdprofessionell och andra svarspersonaler behöver också att vara medvetna av grupper på kicken - riskera,” honom fortsätter och att markera behovet för att vård- professionell ska reagera till behoven av gravid kvinna och barn. ”Är läget på Fukushima också en påminnelse av en av de mest avgörande kurserna inlärnings från tidigare kärn- olyckor: att bestämmelsen av information i rätt tid, exakt, klar och trolig kan vara singeln som är viktigast långt till räddningliv, att förminska skador och illnesses, att förhindra psychosocial, hjälper verkställer och att underhålla folkets förtroende, och förtroende,” Becker påstår (3/25).

Bättre Stordia som Är Nödvändig I Resursen - rika Nationer: ”Kan den Förbättrade stordian vara en hård sell till likadana oljedoseringar och regeringar, men fattiga nationer som vänder mot oväntade kriser - eller oväntade tillfällen - måste ta tiden att framkalla ledningkapacitet och att förstärka system för ansvarighet, så att de kan marskalken deras pengarbrunn,” Kathryn som Joyce av IntäktKlockaInstitutet skriver på Devexs blog ”för Fulla Avslöjande” (3/25).

Det Globala Vård- Rådet Frigör Malaria, NTD Placerar Legitimationshandlingar: Det Globala Vård- Råd den Globala Vård-” blogen ”för Blog 4 postar två som publiceras för en tid sedan, placerar legitimationshandlingar på malaria (.pdf) och försummade tropiska sjukdomar (.pdf). Legitimationshandlingar ger en överblick av ”bördan av sjukdomarna, kosta-effektiva ingripanden, och forskningbehov,”, beskriva Rådet placerar på malaria och NTD-politik, ”och ge specifika rekommendationer för därefter kliver för att kontrollera dessa sjukdomar,” enligt blogen (3/25).

USAIDS Förpliktelse Till Innovationer I TB-Diagnostik, Behandling, Förhindrande: Illviljan når i försök att förminska tuberkulosinfektioner och dödar över de förgångna två årtiondena, återstår TB ”ett område av vård-, var innovation i diagnostik, behandling och förhindrandet är väldeliga nödvändiga,” Christy Hanson, chef av den Smittsamma SjukdomUppdelningen på USAID skriver i en posta på byrån ”Får Effekt” blogen. ”Investerar är USAID för närvarande i teknologier, som ska minskning längden av behandling och förbättrar effektiviteten av läkarbehandlingen”, och understödjes extra försök ”förkortar [diet för drog] från halvår till fyra månader.”, Hanson beskriver också USAIDS förpliktelser ”förstärker land-jämna försök att ge diagnostik, och behandling servar”, och ”utvidga medverkan av privat sektor, integrera TB- och HIV-omsorg och uppmuntra behandling av TB på gemenskapsnivån” (3/24).


    http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

    Advertisement