Erbjuder presidents- lovande person för GOP Medicare, vård- reformåsikter

Pawlenty erbjuder hans Medicare politik placerar med omsorgstundKalifornien Healthline looks på kliver honom tog under hans ambetstid som Minnesota regulator för att refashion tillståndets vård- system. Under Tiden vows Newt Gingrich att återkalla den vård- lagen.

Wall Street Journal: Pawlenty Avbrott Med Ryan På Medicare
Tidigare Minnesota Gov. Tim Pawlenty, som skrev in formellt den presidents- racen denna vecka som var pankt försiktigt med HusRepublikaner på Onsdag och, sade att hans planerar för att säkra ska Medicares finanser låter pensionärer välja mellan dettjänste- programet för strömmen eller andra alternativ (Weisman, 5/25).

Kullen: Pawlenty Toes Fodrar På den Ryan Budgeten
Tim Pawlenty på Onsdag talade upp hans sopa planerar för skatte- reform, för en Washington åhörarestund som avböjer, ifrågasätter om Tekniker. Paul Ryans (R-Wis.) kontroversiell budgetproposition. Pawlenty, tidigare Minnesota regulator, gjorde hans första utseendemässigt i nation huvudstad, efter meddelande officiellt av hans presidents- kandidatur Måndag som lovar ”, berätta sanningen” till väljare på Fabian kontroversiella ämnen (, 5/25).

Kalifornien Healthline: Den Annan Republikanska Vård- Världsförbättraren
Bland GOP'SENS bushel av skulle-är presidenter, Romneys dramatiska vård- reformer befaller alla press - men rivalen Tim Pawlenty kan ha haft uppsikt över de mer radikala ändringarna, åtminstone på pappers-. Innan att ta en framstående, om den i hög grad symboliska rollen som motstår sist årets genomgång för medborgaresjukvården, den gamlaMinnesota regulatorn, undertecknade av på en serie av lagstiftning som refashioned hans tillstånds vårdsystem (Diamant, 5/25).

Washington Postar: Gingrich Tar Fåtal Ifrågasätter, Undviker Pressen På NH-Stadshuset
I lobbyen av den Derry Medicinskt center här, vowed den tidigare högtalaren av Huset att återkalla PresidentObamas lag för sjukvård, och att byta ut den med statlig-baserat, fri-marknadsföra att närma sig (Henderson, 5/25).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement