Pengar måste spenderas klokt i slagsmål mot HIV/AIDS, rapportnågot att säga

”Mer pengar, mindre förloradt och smart programmerar behövs urgently att konsolidera dyrbara affärsvinster i kriga på AIDS och HIV, sade UNAIDS” i en utsläppt rapport på Torsdag framåt av sjukdom 30th årsdag och början av U.N.ET Kick - jämnt Möte på AIDS, Agence France-Presse anmäler.

U.N. Sekreterare - general Ban Ki-moon skrev i rapport foreward, ”Minskar det passande infekterat för antal människor och att dö, men landskampresurserna som behövs för att tåla detta framsteg, har gått ned för den första tiden i 10 år, enorma unmet behov för illvilja. Vi har ett långt långt som går att förhindra nya HIV-infektioner, att avsluta diskriminering och fjäll upp behandling, att att bry sig och stötta” (6/2).

Ekonomen skriver att, även om ”armoryen” som slåss HIV/AIDS ”, får mer full. … kriga kostar pengar, och pengar är i kort tillförsel på ögonblicket” (6/2).

Reuters anmäler att ”globala ledare kan nu behöva att skifta deras fokuserar till att spendera mer på van vid fest för droger sjukdomen, som nya data visar att detta är också det bäst långt som förhindrar viruset från att fördela” (Steenhuysen/Lewis/Gershberg, 6/3).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement