Ensimmäinen kliininen tutkimus, jossa käytettiin Brainwave optimointi teknologian hoitoon unettomuus

Unettomuus on yleisin unihäiriö, vaikuttaa jopa 50 prosenttia aikuisväestöstä Yhdysvalloissa viikoittain.

Wake Forest Baptist Medical Center tekee ensimmäinen satunnaistettu, kontrolloitu kliininen tutkimus opiskella maassa käyttäen Brainwave Optimization ™ kohdella ihmisiä unettomuudesta. Neronleimauksen Optimization ™ on ei-invasiivinen tekniikka, joka auttaa aivojen tasapaino itsensä optimaaliseksi.

Tutkimuksessa on mahdollista tutkimusta apurahan Brain valtion Technologies ®, yritys sijaitsee Scottsdale, Ariz, jonka perustaja kehitetty Brainwave Optimization ™ tai mikä on teknisesti tunnetaan Korkearesoluutioinen, relaatio, Resonance-pohjaisen, Electroencephalic peilaus ™ ( HIRREM ™).

"Energinen epätasapaino aivoissa, jossa valta-asema oikealle tai vasemmalle pallonpuoliskon, voidaan nähdä edellytykset, kuten trauma tai stressi, jonka unettomuus on usein mukana oire", sanoi Charles Tegeler IV, MD, professori, neurologian ja ensisijainen tutkija tutkimus. "Tämä uusi teknologia on tarkoitus helpottaa enemmän tasapainoa ja harmoniaa aivojen toimintaa, joka saattaa aiheuttaa oireet lievittyivät."

Ihmisen aivot koostuu vasen ja oikea aivopuolisko, jotka toimivat yhdessä rinnakkaisprosessorin tasapainoisen etenemisen edestä taakse samoin. Kun henkilö käy läpi trauman tai suuren stressor, niiden autonominen vaste eloonjäämisestä potkuja, ja aivot voivat muuttunut epävakaaksi seurauksena. Joka esiintyy luonnossa. Joskus aivot ei tasapaino itsensä takaisin, Tegeler selittää, ja jotka voivat olla haitallisia vaikutuksia, kuten nukkumisvaikeuksia tai ahdistusta.

"Itse asiassa annamme aivojen katsomaan itseään peiliin ja nähdä itsensä optimoitu, energinen tilassa" Tegeler sanoi. "Kyseisiä alueita, jotka eivät ole tasapainossa sitten alkaa pyrkiä kohti entistä toimivampaa tilaan."

Tegeler sanoi tutkimuksen tavoitteena on vain insomniacs koska se on niin yleinen sairaus koko väestössä ja koska se on edellytys, joka parannusta voidaan helposti mitata. Kaksikymmentä ihmistä, jotka testasivat keskivaikean tai vaikean unettomuuden otettiin ja tehtiin lähtötilanteessa testaus. Koehenkilöt sijoitetaan satunnaisesti kahteen eri ryhmään. Ensimmäinen ryhmä koki kahdeksasta 12 Brainwave Optimization ™ istuntoa kun taas toinen ryhmä jatkaa on, toimii kontrolliryhmässä. Kun tiedot on kerätty, toinen ryhmä myös läpi istunnoissa.

Brainwave Optimization ™ prosessi alkaa nimenomaan sijoittaa elektrodit kiinnitetään hiuspohjaan ja liitetty tietokoneeseen havaita brainwaves eri aivojen lohkoa. Neronleimauksen on sähkömagneettista energiaa, joka voidaan jakaa taajuuksia. Korkeammat taajuudet ovat enemmän kierrosta sekunnissa ja suhteessa ääni, olisi korkeampi sävelen musikaali mittakaavassa. Vastaamaan aivojen oma optimaalinen aalto kuvioita takaisin se ei-invasiivisen, taajuudet osoitetaan musiikillisen äänen ja soitti jälleen aiheeseen kautta stereo korvanapit sijoitetaan korvat - tämä tapahtuu lähes reaaliajassa. Koska aivot resonoi lähetetään ääniä, tapahtuu muutoksia neuroverkon.

Yhdessä tutkimuksessa osallistuja kuvataan hänen kokemuksensa olevan "iso reset joka on ollut hitti."

Vaikka Brainwave Optimization ™ on jo käytetty yli 32000 ihmistä ympäri maailmaa, tämä kliinisessä tutkimuksessa Wake Forest Baptist on ensimmäinen yritys tarkastella tietyn terveysongelman - unettomuus - hallitusti asetusta voidakseen mitata tuloksia ja tuloksia.

"Unihäiriöt ja unenpuute voi olla kauaskantoisia vaikutuksia ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille", Tegeler sanoi. "Unen puute voi vaikuttaa ihmisten elämään, joilla haitallisia vaikutuksia ärtyneisyys sairauden painonnousua ja enemmän."

LÄHDE Wake Forest Baptist Medical Center

Advertisement