Første noensinne klinisk studie bruker Brainwave optimalisering-teknologi til å behandle søvnløshet

Søvnløshet er den mest utbredte sove uordenen, påvirker opptil 50% av den voksne befolkningen i USA på en ukentlig basis.

Wake Forest Baptist Medical Center gjennomfører den aller først, tilfeldiggjort, kontrollert klinisk forskningsstudie i landet med Brainwave optimalisering ™ til å behandle folk med søvnløshet. Brainwave optimalisering ™ er en ikke-invasiv teknologi som bidrar til hjernen-saldoen seg for optimal ytelse.

Studien er gjort mulig ved et forskningsstipend fra hjernen State teknologier ®, et selskap basert i Scottsdale, Ariz., avskyelighetenes utviklet Brainwave optimalisering ™ eller hva som er teknisk kjent som med høy oppløsning, relasjonelle, resonans-basert, Electroencephalic speiling ™ (HIRREM ™).

"energisk ubalanse i hjernen, med dominans av høyre eller venstre-halvkuler kan sees i betingelser som trauma eller stress, som søvnløshet er ofte en medfølgende symptom," sa Karl Tegeler IV, M.D., professor of Nevrologi og den primære etterforskeren for å studere. "denne nye teknologien er ment å forenkle større balanse og harmoni i hjernen fungerer, noe som kan resultere i bedre symptomer."

Den menneskelige hjernen består av venstre og høyre halvkuler som arbeider sammen som parallelle prosessorer med balansert progresjon fra foran til bak også. Når en person gjennomgår trauma eller en større stressor, deres autonomic respons for å overleve spark, og hjernen kan bli ubalansert resultatet. Som forekommer naturlig. Men noen ganger hjernen balansere ikke seg tilbake, Tegeler forklarer, og som kan føre til uønskede effekter, for eksempel problemer sover eller angst.

"vi er i kraft, slik at hjernen til å se på seg selv i speilet og se seg selv i en optimalisert, energisk tilstand," Tegeler sa. "disse områdene som er ute av balanse deretter begynne å arbeide mot en mer funksjonell status."

Tegeler sa studien fokuserer bare på insomniacs fordi det er en vanlig tilstand i befolkningen generelt, og fordi det er en tilstand som forbedring kan enkelt måles. Tjue mennesker som testet for moderat til alvorlig søvnløshet ble registrert og gjennomgikk planlagte testing. Studie-deltakerne var tilfeldig plassert i to separate grupper. Den første gruppen gjennomgikk åtte til 12 Brainwave optimalisering ™ økter hver mens den andre gruppen fortsetter som er, som kontrollgruppen. Når dataene er samlet inn, vil den andre gruppen også gjennomgå økter.

The Brainwave optimalisering ™ prosessen starter med spesielt plasserte elektroder festet til hodebunnen og koblet til en datamaskin for å oppdage hjernebølger av ulike hjernen lobes. En brainwave er elektromagnetisk energi som kan bli brutt ned i frekvenser. Høyere frekvenser har flere sykluser per sekund, og forhold til lyd, ville være en høyere tonehøyde på en musikalsk skala. Å reflektere de optimale bølgemønstre i hjernen egen tilbake til det ikke-invasively, frekvenser som er tilordnet en musikalsk tone, og spilte tilbake til emnet via stereo ørepropper som er plassert i ørene - dette gjøres i nesten i sanntid. Som hjernen resonates med overførte lyder, skjer endringer i nettverk.

Én studie deltaker beskrevet hans erfaring som å ha "en stor tilbakestillingsknapp som er blitt rammet."

Mens Brainwave optimalisering ™ har allerede blitt brukt av mer enn 32 000 mennesker over hele verden, denne kliniske studier ved Wake Forest Baptist er første forsøk på å se på et bestemt helseproblem - søvnløshet - i et kontrollert miljø for å kunne måle resultater og resultatene.

"søvnproblemer og søvn deprivasjon kan ha vidtrekkende prosjek implikasjoner på menneskers helse og velvære," sa Tegeler. "Mangel på søvn kan påvirke menneskers liv med skadelig virkninger fra irritabilitet sykdom til vektøkning, og mye mer."

KILDE Wake Forest Baptist Medical Center

Advertisement