Först - någonsin klinisk studie genom att använda SnilleblixtOptimizationteknologi till festinsomnia

Insomnia är den mest förhärska sömnoordningen som upp till påverkar 50 procent av den vuxna befolkningen i Förenta staterna på en veckobas.

Förar den Baptistiska Medicinskt center för VakSkog första - någonsin, den randomized kontrollerade kliniska forskningstudien i landet genom att använda Snilleblixten Optimization™ till festfolk med insomnia. Snilleblixten Optimization™ är eninvasive teknologi som hjälper hjärnan för att balansera sig för optimal kapacitet.

Studien göras möjligheten av ett forskninglån från Hjärnan Statliga Technologies®, ett företag som baseras i Scottsdale, Ariz., vars grundare framkallade Snilleblixten Optimization™ eller vad är tekniskt bekant som Med Hög Upplösning, Relations-, Resonans-Baserat, Electroencephalic Mirroring™ (HIRREM™).

”Kan den Driftiga obalansen av hjärnan, med herravälden av rätten eller de lämnade halvkloten, ses in villkorar liksom trauma, eller spänningen, som insomnia är ofta ett medföljande tecken för,” sade den Charles Tegeler DROPPEN, M.D., professor av neurology och den primära utredaren för studien. ”Ämnas Denna ny teknik för att göra mer stor lättare balanserar och harmoni i hjärnan som fungerar, som kan resultera i förbättrade tecken.”,

Människahjärnan göras upp av lämnat, och högra halvklot, som fungera tillsammans som parallella processorer med allsidig fortgång från, beklär till baksida som väl. När en person genomgår trauma eller en ha som huvudämnestressor, sparkar deras autonoma svar för överlevnad in, och hjärnan kan bli obalanserad som ett resultat. Det uppstår naturligt. Emellertid ibland balanserar sig hjärnan inte tillbaka, förklarar Tegeler, och det kan leda till motsatt verkställer, liksom besvära att sova eller ångest.

”Verkställa In, låter vi hjärnan se honom i avspegla, och att se sig i ett optimerat driftigt statligt,”, sade Tegeler. ”Balanserar De områden, som var ut ur, börjar därefter att fungera in mot ett funktionellare påstår.”,

Tegeler sade att studien fokuserar endast på sömnlös person, därför att det är en sådan allmänning villkorar i den allmänna befolkningen, och därför att det är en villkora som förbättring kan lätt mätas för. Tjugo folk, som testade för, dämpar till sträng insomnia skriva in sig och genomgick att testa för grundlinje. Studiedeltagarna förlades på måfå in i två separata grupper. Den första gruppen genomgick åtta till 12 SnilleblixtOptimization™ perioder varje stund som understödjagruppen fortsätter, som är och att agera som kontrolleragruppen. När datan har samlats, genomgår understödjagruppen som också ska, perioderna.

Snilleblixten processaa Optimization™ börjar med specifikt förlade elektroder som fästs till skalpera och förbinds till en dator för att avkänna snilleblixtarna av olika hjärnlober. En snilleblixt är elektromagnetisk energi som kan vara bruten besegrar in i frekvenser. Högre frekvenser har mer cyklar per understöder och, släktingen för att låta, skulle är en högre grad på ett musikaliskt fjäll. Att reflektera hjärnans egna optimalt vinka mönstrar tillbaka till det non-invasively, tilldelas frekvenserna en musikal tonar, och lekt tillbaka till betvinga via stereo- earbuds som förläggas i, gå i ax - detta göras i nästan realtids. Som hjärnan genljuder med överförd låter, ändringar uppstår i det neural knyter kontakt.

En studiedeltagare beskrev hans erfar, som ha ”ett stort att nollställas knäppas som slås.”,

StundSnilleblixten Optimization™ har redan använts av mer, än 32.000 folk runt om världen, denna kliniska studie på den Baptistiska VakSkogen är det första försök att se en specifik hälsoproblem - insomnia - i en kontrollerad inställning för att vara kompetent att mäta resultat och resultat.

”Kan Sömnproblem och sömnförlust ha långtgående implikationer på väl folk som är vård- och - vara,”, sade Tegeler. ”Kan Brist av sömn påverka folkets liv med skadligt verkställer från retlighet till sjukdomen för att väga affärsvinst och mer.”,

Baptistisk Medicinskt center för KÄLLVakSkog

Advertisement