Anti-helserett måle sikrer plass på Ohio stemmeseddel; mental helse forbedringer hit snags i Milwaukee

Reuters : Ohio Court Says Anti-Obamacare endringen kan November Ballot
Den Ohio Høyesterett avgjort fredag ​​at et endringsforslag til staten grunnlov som ville blokkere gjennomføringen av president Barack Obamas signatur helsevesenet overhaling lov kan vises på stemmeseddelen til høsten. Kjennelsen kom på samme dag som en føderal appellerer domstol i Atlanta slo ned kravet i loven at amerikanerne enten bære helseforsikring eller ansikt straffer (Ingles, 8 / 12).

CQHealthBeat : Ohio Heads Mot november stemme på Federal Health Care Law
Ohio velgere synes klar til å stemme denne faller på en grunnlovsendring blokkerer føderale helsevesenet lov mandat til å kjøpe forsikring, etter at Ohio Høyesterett fredag ​​slått ned en utfordring til de klager arkivert å sette endringen på stemmeseddelen. Retten i en 7-0 mening nektet et forsøk på å drepe endringen av Brian Rothenberg og den liberale gruppen ProgressOhio. Gruppen bedt om å diskvalifisere 69 000 av de 426 998 underskrifter på vegne av "Ohio Healthcare Freedom Amendment," å bli stemt på Nov 8 i Ohio. Skjøvet av teselskap i Ohio, er endringen kjent som Issue 3, og ville tillate Ohio innbyggerne å velge bort kravet i helsevesenet loven at alle amerikanere har forsikring (Norman, 8 / 12).

Milwaukee Journal Sentinel : Mental Health Reformer Hit karabinerne
Milwaukee Countys innsats for å overhale den problemfylte og utdaterte mentale helse drift har avtatt, som haker i føderal finansiering, har uenighet om å bygge en ny Mental Helse Complex og overlappende planlegging dukket opp. Månedene lange overgang mellom administrasjonen av guvernør Scott Walker, som forlot som Fylkesutvalget sent i fjor, og at av Chris Abele, den nye Fylkesutvalget valgte i april, har også bidratt til hjulet spinner på psykisk helse reform, ifølge fylke tjenestemenn og Reformtilhengere (Schultze, 8 / 14).

The Boston Globe : State OK beskjedne Fottur til Health Insurance priser
Staten forsikring regulatorer har godkjent helse premium basen renteøkninger på under 6 prosent for politikk fornying i fjerde kvartal som dekker små bedrifter og enkeltpersoner. Økningene var den laveste i nyere minne, sa forsikring tjenestemenn. I tillegg til basen priser, kunne ekstrakostnader være tacked på for mange kunder, avhengig av faktorer som deres bransje og geografi og alder av en arbeidsstyrke. Regulators har vært å trykke helse assurandører i mer enn et år for å holde sine premium øker moderat etter flere år med tosifret årlig økning (Weisman, 8 / 13).

San Francisco Chronicle : California bruker milliarder å bygge nye fengsler
Når $ 33,600,000 prosjektet ved California Medical Facility er ferdig i høst, vil fengsel psykologer og psykiatere har private kontorer for å behandle sine pasienter, og innsatte som krever innleggelse omsorg vil ha individuelle celler i nærheten av en sykepleierens stasjon, slik det kreves i lov (Lagos, 8 / 14).

California Watch : Medisinsk Oversight Bøter Ofte Go Ubetalte
California dental regulatorer har samlet bare rundt 20 prosent av bøter de har ilagt mot tannleger i de siste fire årene, en langt svakere rekord enn lisensiering myndigheter som fører tilsyn med registrerte og yrkesrettet sykepleiere og psykiatriske teknikere. Som registrerer, avdekket i en fersk lovgivende rapport, dukket opp som den Legislature tar en nærmere titt på flere medisinsk tilsyn boards som regulerende krefter er satt til å utløpe under loven (Jewett, 8 / 15).

Los Angeles Times : Ex-HMO Advokat Named Leder Regulator Of California Health Plans
En tidligere advokat for en av landets største HMOs har blitt plukket ut til å kjøre California byrå som overvåker helseplaner. Brent Barnhart, 68, ble navngitt av guvernør Jerry Brown denne uken for å lede California Department of Managed Health Care, som regulerer HMO helse dekning for mer enn 21 millioner Californians (Helfand, 8 / 12).

The Miami Herald : Jackson Health System Kutter Hurt Primary Care for fattige
Ledere Reaves sentrum og en annen Jackson-run klinikken - Dr. Rafael A. Peñalver Clinic i Little Havana - klager over at i sin økonomiske vanskeligheter, har Jackson skadet primære omsorg for de fattige ved nedskjæringer, eliminering av apotek tjenester og tannpleie, og tvang uninsured pasienter å gå til Jackson Memorial å registrere deg for rabatt tjenester før du returnerer til klinikker for behandling. Jackson har også hevet honorar de fattige må betale ut av egne lommer for deres omsorg (Dorschner, 8 / 14).

The Connecticut Mirror : Ny lov for å hjelpe kreftpasienter Finn benmarg Match
Massachusetts, Rhode Island og New Hampshire alle har lovgivning som krever forsikringsselskapene til å betale beinmarg donor testing gebyr for alle som er interessert i å bli registret. Folk søker etter en kamp i Connecticut, men kunne bare få dekning for å teste nærmeste familiemedlemmer. Testen består av en munn vattpinne for å innhente en DNA-prøve, som krever behandling og koster ca $ 60-100 pr person (Emma, ​​8 / 12).

The Texas Tribune : Texas Lovgivere Gi ekstra støtte til Anti-Abort klinikker
Gjennom hele måneden av august, er The Texas Tribune med 31 måter Texans 'liv vil forandre komme 1. september datoen mest lovforslag vedtatt av den lovgivende forsamling - inkludert dramatisk redusert budsjett - trer i kraft. ... Til tross for å gjøre dype kutt over statens budsjett, økt lovgivere midler til anti-abort krise graviditet ressurssentre. De aller fleste av trosbaserte krise graviditet ressurssentre i Texas går uregulert, men anslagsvis 26 er tilknyttet staten, som betyr at de får økonomisk støtte og tilsyn fra Texas Graviditet Care Network (Tan, 8 / 14).

California Healthline : Ranger forordning, Basic Health Headed til gulv?
Staten Legislature reconvenes i dag, og starter med en Senatet komité for Bevilgninger hørsel med 167 saker på dagsorden. Forsamlingens Bevilgninger Komiteen møtes onsdag med 184 elementer å vurdere. ... Blant regningene som fortsatt trenger å tømme Bevilgninger hinderet er AB 52 ... som er den helseforsikring sats regulering regningen. Også er opp regningen for å skape et Basic Health Program (Gorn, 8 / 15).

WBUR er CommonHealth blog : Har Arbeidsgiver Straff Arbeid i Massachusetts?
Tenk tilbake, helt tilbake til de siste dagene av vinteren 2006: kan det så ut som forhandlingene rundt et landemerke helsevesenet lov i Massachusetts falle fra hverandre. Det stikke punktet var om å inkludere en helseforsikring mandat for arbeidsgivere og hvis ikke, hvordan sørge for at de hjalp dekke uninsured. Avtalen som brøt logjam var i hovedsak symbolsk, selv om lovgiverne ikke si at på den tiden. Nå er det klart for mange at sanksjonene har hatt liten effekt på å oppnå nær universell dekning (Bebinger, 8 / 12).


http://www.kaiserhealthnews.org Denne artikkelen ble gjengitt fra kaiserhealthnews.org med tillatelse fra Henry J. Kaiser Family Foundation. Kaiser Health News, en redaksjonelt uavhengig nyhetstjeneste, er et program av Kaiser Family Foundation, en nonpartisan helsepolitikk forskning organisasjon unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement