Kanadan terveysministeriö hyväksyy Trajenta (linagliptin) tyypin 2 diabetesta

Boehringer Ingelheim Kanada ja Eli Lilly Kanada ilmoitti tänään, että Kanadan terveysministeriö on hyväksynyt Trajenta ™ (linagliptin), uusi hoito suun kautta parantamaan glukoositasapainoa Kanadan aikuisten tyypin 2 diabetes. Trajenta kuuluu luokkaan reseptillä lääkkeitä kutsutaan dipeptidyylipeptidaasi 4 (DPP-4) estäjät, ja on ensimmäinen luokassaan hyväksyttävä yhtä annosvahvuus kanssa annosta ei tarvitse muuttaa lievää tai keskivaikeaa munuaisten vajaatoimintaa.

Trajenta voidaan käyttää yksinään sekä yhdessä ruokavalion ja liikunnan ohella potilaille joille metformiini ei sovi, koska vasta-tai suvaitsemattomuutta tai yhdessä muiden yleisesti määrättyjä lääkkeitä tyypin 2 diabetes yhdessä ruokavalion ja liikunnan - tarjoamalla Trajenta kanssa laajimman osoitus DPP-4 i luokan lääkkeitä Kanadan markkinoilla. Tutkimukset osoittavat, että Trajenta on tehokas ja hyvä turvallisuus ja siedettävyys, vähentää hemoglobiini A1c tasot jopa 0,7 prosenttia lumelääkkeeseen verrattuna. A1c käytetään merkkiaineena diabeetikoilla määrittää tehoa verensokeria alentavan hoitoja.

"Trajenta on tärkeä uusi vaihtoehto tyypin 2 diabetes. Toisin kuin muut DPP-4 estäjät, Trajenta on vain viisi prosenttia munuaisten kautta, joten annosta ei tarvita aikuispotilailla, joilla on lievä tai kohtalainen munuaisten vajaatoiminta", sanoo David Lau , LKT, FRCPC, endokrinologian, puheenjohtaja, Diabetes ja hormonaalisia tutkimusryhmä, lääketieteen professori, biokemian ja molekyylibiologian, University of Calgary. "Tämä on kätevää sekä potilaille että lääkäreille, koska yksi annos on oikea annos kaikille aikuisille."

Koska tyypin 2 diabetes etenee, on olemassa kasvava riski munuaistoiminta heikkenee. Noin 67 prosenttia tyypin 2 diabeetikoilla on suuri riski munuaistoiminta heikkenee ja noin 30 prosenttia on jo munuaistoiminta heikkenee. Diabetes potilaiden munuaistoiminta heikkenee on lisääntynyt vakavien komplikaatioiden hypoglykemioihin.

Jotkut tällä hetkellä saatavilla diabeteksen lääkkeet ovat poistuu pääasiassa munuaisten kautta ennen lähtöä ruumiin. Yksi haasteista on, että koska munuaisten toiminta heikkenee, potilaille näitä lääkkeitä on usein annoksen säätämiseksi lääkityksestä, tai lopeta kokonaan. Metformiini ja sulfonylrueas, jotka ovat kaksi yleisimmin määrätty lääkkeitä suun kautta Kanadassa sekä DDP-4-estäjät tällä hetkellä saatavilla, joko ei ole tarkoitettu käytettäväksi potilailla, joiden munuaistoiminta on heikentynyt tai on säädettävä ja seurattava huolellisesti kuin potilaan munuaisten toiminta heikkenee.

"Hyväksyminen Trajenta on ensimmäinen sääntely virstanpylväs Boehringer Ingelheim ja Eli Lilly and Company Alliance Kanadassa", sanoi tohtori Ted Witek, toimitusjohtaja, Boehringer Ingelheim Kanada. "Yhdessä yrityksemme ovat omistautuneet tarjoamaan tyypin 2 diabetesta sairastavilla potilailla uusi hoitovaihtoehto parantamaan glukoositasapainoa ilman huolen annosta potilaille, joilla on lievä tai kohtalainen munuaisten vajaatoiminta."

"Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tarjota uusi hoitovaihtoehto, jotka voivat auttaa miljoonia ihmisiä on tyypin 2 diabetes Kanadassa", sanoi Michael Mason, President ja General Manager, Eli Lilly Kanada. "Trajenta on ensimmäinen toivomme tulee monia uusia hoitovaihtoehtoja tätä liittoa tuo parantamaan potilaiden hoitoa diabetekseen."

Lähde: Boehringer Ingelheim

Advertisement