Gingrich: n politiikan positioiden huomion kuin hänen äänestysten suosio kasvaa

Boston Globe tutkii, miten yksittäisten toimeksiannon näkymän Gingrich n on muuttunut. Välin Reuters raportit GOP presidentin toiveikas Mitt Romney n pyrkimyksiä pitää hänen tietueen niin Massachusetts kuvernööri varotoimilla. Lopuksi Rick Santorum saa osaksi terveys-käytäntö-fracas Iowa.

Boston Globe: Amassing politiikan vuoroa paalun Gingrich
Keskuudessa Tasavaltalaiskaartin uusimman käänteet presidentinvaalikampanjassaan on tämä: Mitt Romney, viholliset, flip-flopping kysymyksissä, pitkä syytetty on nyt antama Suorita vastinetta rahoilleen toiseen ehdokas, joka jakaa saman vastuu: Newt Gingrich. Vuotta Gingrich tuetut toimeksianto ostaa sairausvakuutus, kuten aloittaman Romney, vaikka hän oli Massachusetts kuvernööri vuonna 2006 ja kansallisella tasolla presidentti Obama viime vuonna terveydenhuollon uudistaminen voi edellyttää kansalaisten ajatus. Nyt Gingrich vastustaa on idea (Mooney, 12/6).

Boston Globe: Gingrich Soars alussa äänestysmenettelyä valtioiden äänestykset
Entinen House kaiuttimen Newt Gingrich soaring varhainen äänestysmenettelyä valtioita, at kustannuksella on entinen kuvernööri Massachusetts Mitt Romney, kaksi uutta NBC ja Marist Mielipidekyselyjen... Mutta ainakin New Hampshire Romney n ilmeisin Achilles kantapään – hänen tukeminen yksittäisten toimeksiannon sairausvakuutuksen Massachusetts – voi ole merkitystä niin paljon. Vaikka hallitusmuodosta 59 prosenttia sanoi tuen osalta tällaista valtuutusta ei olisi hyväksyttävissä, jopa suurempia prosenttimääriä äänestäjien hylätä ehdokas, joka suosii-valtion erityiskoulutuksella laittomien maahanmuuttajien kuin Perry (83 prosenttia), joka sietää rakentaminen ydinase, Paul kuin Iranin ei (84 prosenttia) tai jotka ansaittu huomattavia maksuja neuvoo Freddie Mac, kuten Gingrich (61 prosenttia) (Schönberg12/5).

Reuters: Romney henkilöstön käytetyn lähes 100000 $ tietueiden piilottaminen
Mitt Romney käytetyn lähes 100000 $ valtion varoihin korvata tietokoneiden hänen Officen Massachusetts kuvernööri kuin hänen toimikautensa lopussa vuonna 2007 osana ennennäkemättömän pyrkimystä säilyttää hänen tietueiden salaisuus, Reuters on oppinut. ... Massachusetts kuvernööri Romney Democrat johti valtion talon Sulje talousarvion vaje työskennellyt ja allekirjoitettu terveydenhuollon peruskorjaus, joka tarvitaan lähes kaikki valtion asukkaiden ostaa vakuutus tai kohtaavat seuraamuksia (Hosenball, 12/5).

ABC: Rick Santorum on jännittynyttä Exchange Gay oikeudet ja terveydenhuollon Iowa
Santorum oli myös jännittynyttä hetki, kun opiskelija kysyttyjä hänelle terveydenhuollon ja köyhille huolehtiva Christian vastuulla. Opiskelija sanoi, hän ei ollut "usko Jumalan arvostaa sitä, että meillä on 50-100 000 vakuuttamaton amerikkalaiset kuoleminen puutteesta terveydenhuollon joka vuosi" vedoten 2009 tutkimuksen loppui Harvardin yliopistossa. "Dying?" Santorum vastasi ennen siirtymistä edestakaisin tutkimuksen pätevyyttä. "vastaus ei ole mitä voimme tehdä estämiseksi kuolemat sairausvakuutuksen puutteen vuoksi. Ei-; Hylkään että numeron täysin, että ihmiset die Amerikassa sairausvakuutuksen puutteen vuoksi,"Santorum sanoi väkijoukkojen 100 (Walshe, 12/6).


http://www.kaiserhealthnews.orgTämän artiklan oli Uusintapainos alkaen kaiserhealthnews.org Henry J. Kaiser perheen säätiön luvalla. Kaiser terveyttä Uutiset, sanamuotoa riippumaton uutispalvelun on ohjelma Kaiser perheen säätiön, puolueettoman terveydenhuollon politiikan tutkimus organisaation konserniyhtiöitä Kaiser Permanente kanssa.

Advertisement