Först - någonsin får effekt publikationen med data på huvudet från ungdomfotbollsspelare

Den Virginia Techen - VakSkogUniversitetar Skola av Biomedicalen som Iscensätter, och Vetenskaper (SBES) meddelar första - någonsin publikationen med data på huvudet får effekt från ungdomfotbollsspelare. Det pappers- publiceras i Annalern av Biomedicalen som Iscensätter och, är tillgängligt direktanslutet för fri nedladdning. Manuskript inkluderar specificerar av över 700 som huvudet får effekt mätt på 7 och 8 åriga ungdomfotbollsspelare.

Baserat på betydelsen av denna initiala publikation, meddelar Skola av Biomedicalen som Iscensätter, och Vetenskaper också att i dag en ny studie att instrumentera och kartlägga huvudet får effekt exponering av ungdomfotbollsspelare för alla åldersgruppar från 6 år till och med 18 år. Detta ska program består av över 240 instrumenterade hjälmar på sex olika fotbollslag i Virginia och North Carolina.

Kallade Kinematicsen av Impact Datamängden (UNGAR), det förutses att detta forskningprogram som väldeliga ska förhöjer överenskommelsen av barnhjärnbiomechanics och ska bly- till förbättringar i ungdom övar och spelar tekniker såväl som utvecklingen av förbättrade hjälmar som planläggs specifikt för barn. Studien är första av dess sort att se den fulla ålderspectrumen från ålder 6 till 18.

Som delen av UNGEstudien mottar varje ska lag nya hjälmar och inpassad insida för nya avkännare hjälmen. Varje gång en spelare får effekt hans huvud, antecknas nedladdas data och wirelessly till en dator på sidlinjen. Teknologin är liknande till vilken Virginia Tech har använt efter 2003 för att instrumentera dess college- fotbollslag. Forskningen som föras med det Virginia Techfotbollslag har ledde till en bättre överenskommelse av huvudet får effekt i fotboll och hur de förbinder till hjärnskakningar. Dessutom har denna forskning ledde till utvecklingen av Medborgare Får Effekt Databas som innehåller den första säkerhetsrankningssystemmen som någonsin är tillgänglig för vuxna fotbollhjälmar (STJÄRNAUtvärderingsSystem).

”I 2011 samlade vi de första datan på ett lag av ungdomfotbollsspelare. Denna nya studie för 2012 låter för dramatiskt ökande tar prov storleksanpassar och head exponering som kartlägger för alla åldersgruppar,”, sade den Stefan Dumaen, den Virginia TechProfessorn av att Iscensätta för Biomedical och AvdelningsHuvudet av den Virginia Techen - VakSkogUniversitetar Skolar av Biomedicalen som Iscensätter, och Vetenskaper (SBES) som riktar denna, projekterar. ”Till Och Med vår biomedical som iscensätter partnerskap, är vi kompetent att kapitalisera på världen klassificerar fakulteten och lättheter på både Virginia Tech och Vaknar SkogUniversitetar. En projektera av denna storleksanpassar skulle för att inte vara möjligheten utan vårt långsiktiga partnerskap.”,

Utredare på ska Virginia Tech övervakar datasamlingen för tre lag i Virginia med hjälpen av Steve Rowson, och Strålen Daniel av biomedicalen skolar. Gunnar Brolinson och Mike Goforth av Medicinen för Virginia TechSportar ska också hjälp med de Virginia lagen.

Utredare från VakSkog Skolar av den ska Medicinen övervakar datasamlingen för tre lag i North Carolina. Överhet för Dr. Alex, en neurosurgeon, Dr. Joseph Maldjian och Dr. Christopher Whitlow, neuroradiologists, Dr. Daryl Rosenbaum, en sportmedicinläkare och Joel Stitzel http://www.sbes.vt.edu/stitzel.php, en biomedical som iscensätter professor, ska hjälp med de North Carolina lagen. De ska genomför läkarundersökningen som avbildar protokoll som kombinerades med hjärndatoren som modellerar forskning för att förbättra förstår att biomechanicsen av får effekt. ”Behas Vi för att vara involverade med ett sådan spännande projekterar. Tillfället att fungera med denna ska utmärkta grupp ser till att något är lätt skjulet på en utfärda, som är extremt viktig,” sade Stitzel.

UNGARNA projekterar ska använder Simbexs Huvud Får Effekt TelemetrySystem (HITS)teknologi i fotbollhjälmar. Denna teknologi har varit i bruk efter 2003 på Virginia Teknologi. UNGEstudiebyggandena på Virginia Techs pågående mång--år, mång--institution studie av huvudet får effekt exponering samman med Simbex, den Dartmouth Högskolan och den Bruna Universitetar som betalas av MedborgareInstituten av Vård- som har fokuserat på högskolaidrottsman nenar och har resulterat i mer än 20 jämlike-granskade publikationer hitintills.

Det förutses att över 50.000 som huvudet får effekt ska antecknas till och med 2012, som delen av denna LURAR projekterar. Dessa data har implikationer, som inte begränsas till förbättrade ungdomfotbolltekniker och hjälmar, men har också applikationer in mot förbättrat head skydd i andra sportar, såväl som befordringar i bilsäkerhet planlägger.

Källa: Virginia Tech

Advertisement