Va. lagstiftarear godkänner räkningen för denbaksida abortultrasounden

Lagstiftarear i Virginia har passerat enbaksida version av ett grälsjukt ultrasoundförslag att skulle styrkakvinnor att få ”eninvasive” ultrasound som har för en abort.

Washington Postar: Den Virginia Senaten Godkänner den Grälsjuka UltrasoundRäkningen
Den godkända Tisdagen för Virginia Senat smalt en ändrad version av ett grälsjukt förslag att skulle kräv kvinnor att få en yttre ultrasound för en abort (Kumar, 2/28).

Strider rasar också i Texas över en liknande sonogramlag som redan ar upprätthållen -;

Den Fort Worth StjärnaTelegramen: Texas SonogramLag Har Några Olyckliga Tålmodig
Kvinnor som söker aborter på den Hela Kvinnan som är Vård- i södra Fort Worth ankommer ofta, rubbningen, eller ilsket om Texas ny sonogramlag, som började fullständigt att upprätthållas tre veckor sedan, centrerar ett vård- officiella något att säga. Några är olyckliga om kravet att läkaren beskriver muntligt foster under en sonogram. Men det är strapatsen av att måste att planlagd två tidsbeställningar -; en för sonogramen och another för de mer sistnämnda mer få än 24 timmarna för kirurgi inte -; det drar den jämnaste iren (Förgrena sig, 2/29).

Den Texas Tribunen: Texas Lagstiftarear som Delas På BesparingKvinna Vård- Program
Två av Lagstiftande församling de bästa allmän hälsaledarna försvarar Republikanska lagstiftare löfte att avsluta de hela Kvinna Vård- Program ganska än låter det Planerade Föräldraskapet delta. … ”gissar Jag oss allt behov att se vad den ser lik, när vi inte har den, och därefter kan vi behöva att regroup på det pekar,”, sade statlig Tekniker. Lois Kolkhorst (Solbränna, 2/28). 

I mellantiden betraktar lagstiftarear i Kalifornien och Pennsylvania också abortlagstiftning, albeit i mycket olika förslag -;

Los Angeles Times: Den Skulle Kalifornien Räkningen L5At Non-Manipulera Gör Några Aborter för Att Utvidga Tar Fram
En statlig lagstiftare föreslår att låta sjuksköterskapraktiker, läkareassistenter och sjuksköterskabarnmorskor utföra rutinmässiga aborter i den första trimesteren av havandeskap, som a av utvidgning tar fram långt till tillvägagångssättet över Kalifornien (Riccardi, 2/29).

Den Philadelphia Personen som frågar: Pa. Huset Föreslår den Preabortion Ultrasounden
Pennsylvania kunde vara den nästa slagfältet i slagsmål över huruvida en kvinna som söker en abort, måste ha en ultrasoundexamen, och, om så, huruvida gäller den att sätta in en sond in i henne slidan. … Har hänförelsen inte skrämmt Pennsylvania Tekniker. Kathy Rapp (R., Warren), bly- sponsor av HusRäkningen 1077, som ge någon mandat att göra någonting en preabortionultrasound, testar. … Sade Rapp att hon trodde henne räkningen som kallades Kvinnorna Vet Rakt till Agerar, skulle kräver ”ultrasoundsna på buken. Några manipulerar vem önskade att fortsätta till den skulle transvaginal ultrasounden måste att ha en gott skäl.”, Men språket av räkningen föreslår annars (McCullough, 3/29).

Och i Colorado, har det att använda preventivmedeltäckningsmandat delat förkämpar och tillståndets justitiekansler -; 

Vård- PolitikLösningar (en Colorado nyhetstjänst): FödelsekontrollStriden Eskalerar
Striden över det att använda preventivmedel har eskalerat i Colorado med Planerade Föräldraskaprepresentanter som ut kallar Colorado Justitiekansler för att motsätta federala födelsekontrollmandat. Justitiekanslern John Suthers undertecknade en märka denna månad tillsammans med 11 andra allmänna advokater begära en omsvängning av U.S.-Avdelningen av det Vård- och MänniskaServices nya kravet som vård- planerar erbjudandefödelsekontrolltäckning. … Röstar det Planerade Föräldraskapet Colorado, det politiskt beväpnar av Planned Föräldraskapet av de Steniga Bergen, tog snabbt syfte på Suthers (Kerwin McCrimmon, 2/28). 


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement