Studien undersöker förhållande mellan konflikten, löneförhöjning i NTDs i Mellanösten, Norr Afrika

En studie som publicerades i PLoS, Försummade den Tropiska Sjukdomen på Tisdag undersöker förhållandet mellan den politiska konflikten i Mellanösten och den Norr Afrika (MENA) regionen och ”spridningen eller beträffande-uppkomsten av en variation av tropiska sjukdomar -- några som avlägsnas eller kontrolleras föregående -- påverka beräknat 65 miljon folk” i regionen, VOA-Nyhetsrapporter (Sinha, 3/1). ”Rapporten, varat upphovsman till vid globalt vård- ledare Dr. Peter Hotez, Dr. Lorenzo Savioli och professorn Alan Fenwick, avslöjer kicken prevalence och ojämnt fördelning av [eftersatt tropiska sjukdomar (NTDs)] liksom schistosomiasis, kick-riskerar den lymphatic filiariasisen, föreslår feber för denguefeber- och KlyftaDalen i MENA-regionen och att tillfällen för NTD kontrollerar, speciellt i befolkningar i Egypten, och Yemen,” Knyter Kontakt de Globala för Eftersatt Tropiska Sjukdomar skriver i en artikel på dess website.

”Uppmuntrar den pågående ostadigheten i denna region befolkningar att migrate, som spridningsjukdomar, som kontrollerades en gång. Konflikten hindrar också tillfällen för regionalt baserad forskning, och utveckling, utbildningsprogram och allmän hälsainsatser, som kunde hjälpa för att förhindra sjukdomen och lyfta folk ut ur misär,”, sade Hotez, enligt artikeln (2/28). ”Sade Hotez den omgående strategin för att kontrollera resninginfektionen klassar är att kliva upp samlas drogadministrationsförsök, speciellt för schistosomiasis, inälvs- helminthesinfektioner och spetälska,”, noterar VOA och att tillfoga den Julie Jacobson, kommenderar det höga programet på Räkningen, & Melinda Utfärda utegångsförbud för Fundamentet, ”, sade att forskningen pekar till ett allmän hälsaproblem som ses i många konflikt-red länder, och den understryker behovet för vigilance” (3/1).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement