Olika Delstatsparlament betraktar försäkringutbyten, HMO reviderar, den mentala sjukvården

Ett val av vård- politiknyheterna från Iowa, Oregon, Kalifornien, Oregon, Maryland, Connecticut, Kansas och Texas.

Associatedet Press/Washington Postar: Kommittén Betraktar Kliver Därefter För SjukvårdUtbyte, Röstar På Lagstiftning Kunde Komma Fredagen
Ett Hus av Delegatkommittén förväntas att rösta på en räkning för att skapa ramen för en sjukförsäkringmarknadsplats som planläggs för att ge täckning för det 700.000 uninsured folket i Maryland (Breitenbach, 3/12).

(den St Paul) BanbrytarePressen: SenatKommittén Tillfogar Svepande Rättelser TILL HMO Reviderar Räkningen
En Minnesota Senatkommitté uppsköt den handlingMåndag natten på en räkning som skulle kräver vilde reviderar av tillståndets HMOs -- men inte tills den ändrades i väg som kunde dramatiskt ändra hur Minnesota köper sjukförsäkring för låg-inkomst invånare. … Kräver revideraräkningen i det skulle Huset årliga oberoende finansiella reviderar av tillståndets icke-vinstdrivande vård- planerar, som klarar av omsorg för mest av tillståndets de Medicaid bidragsmottagarna (Snowbeck, 3/12).

Associatedet Press/det Des Moines Registret: Senaten Godkänner Genomgång Av Mental hälsaSystem
Iowa mental hälsasystemet skulle betvingas till statewide normal, och sex regionala nav än den tillståndets 99 koordinaten för län [] servar ganska under en genomgång godkända Måndag vid Senaten.  … Göras Services som fortfarande skulle, på den jämna lokalen, men supportrar sade att regionalized att närma sig skulle är en förbättring från strömsystemet, var det kvalitets- av omsorg kan variera brett från länet till län (3/12).

Den Lund Rapporten (en Oregon nyhetstjänst): Mental hälsa Snider Ut Räkningen Vände mot Regulatorns Veto
En räkning, som skulle, har krävt det statligt att fortsätta att betala för droger som används för mentala illnesses, HIV/AIDS, cancer och immunosuppressantdroger, tills 2016 dog i de sist dagarna av Lagstiftande församling som blockeras av Huset och fasadbeklädnaden ett vetohot från Regulatorn Kitzhaber. … Har den skulle Räkningen utvidgat vad är bekant, som ”snida ut” av mental hälsadroger, som DMAP betalar för närvarande för (än den klarade av omsorgen planerar ganska som är ansvariga för Vård- Oregon Planerar medlemmar) (Waldroupe, 3/12). 

Connecticut Avspeglar: Upp Tisdag: Utfrågning På PCA, BarnomsorgUnionizationRäkningar
Slagsmål över unionizing hem- av ska omsorg- och barnomsorgarbetare fortsätter på den komplexa Tisdagen för den statliga Capitolen, som lagstiftarear hör offentlig vittnesbörd på kontroversiella förslag att ge de två grupperna kollektivförhandlingarrätter (Levin Becker, 3/12). 

Kalifornien Healthline: SjukvårdLobbyverksamheten i Kalifornien Blast Listar i Rekord- År
Sjukvården frambragte mer utgifter på medlem av påtryckningsgrupp i Kalifornien i fjol än någon annan non-regering kategori, enligt den Kalifornien utrikesministern. Försäkringsgivarear, sjukhus, läkare och andra sjukvårdgrupper spenderade $35,7 miljoner till påverkanKaliforniens beslut i 2011. …, De två bästa spendersna i sjukvårdlobbyverksamhet i Kalifornien var i fjol Kaiser [Permanente] och det Kalifornien Sjukhuset (Lauer, 3/12).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Mer Grads för KU som Med-Wichita är Hövdade Till Lantliga Kansas, Övar
Dr. Beth Loney som avläggas examen från Universitetar av Kansas, Skolar av Medicin den Wichita universitetsområdet i Juni och gick därefter in i övar i Stockton, en town av omkring 1.300 folk i Rooks County, nord av Hö. Då hon startade medicinsk fakultet, hade hon inget planerar för att bli ett lantligt manipulerar. …, Som ändrade, understöder tack till en exponering till den lantliga medicinen under henne år av medicinsk fakultet (Cauthon, 3/12). 

Den Dallas MorgonNyheterna: Parkland'sen Besvärar Postar Testar För det Oerfarna Dallas Sjukhuset Stiger Ombord
Som Parklanden som det Minnes- Sjukhuset stiger ombord av chefer, företa sig den Herculean uppgiften av att reparera Dallas County det dåligt bröt offentliga sjukhussystemet, dess medlemmar medger dem har lite att erfara i hur offentliga sjukhus fungerar. ”Ankom Fem av sexen av oss här tillsammans omkring ett år sedan,” styrelseledamoten Jerry noterade Bryant på ett nytt möte. … [stiga ombord] taskeds med omstrukturering och att förbättra medicinsk vård förutsatt att av det åriga sjukhuset för välgörenhet 118 (Jacobson, 3/12).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement