Gröna Kaffebönor - de nya väger förlustformel

Vid Dr Ananya Mandal, MD

Gröna kaffebönor kunde vara den nyaste väga-förlust modeflugan, som nya fynd för en studie, som bönaextraktet kan hjälpa att bemanna, förlorar väger. När de grillas på 475 grader, beskrivas kaffebönor ibland som rika och fylliga. För att de benämnas gräsplan.

Bönan, som säljs som ett tillägg i U.S.et, har ansats en effektiv väga-förlust mat av författare Joe Vinson som är en kemist på Universitetar av Scranton i Pennsylvania. Han sade, ”Ta multipelkapslar av det gröna kaffeextraktet om dagen, stund som äter ett magert, healthful banta, och att öva regelbundet, verkar att vara en kassaskåp, effektivt som är billig långt för att förlora, väger.”,

Herr Vinson och ett lag av forskare gav 1.050 milligrams av det gröna kaffebönaextraktet till 16 obese vuxen människa i deras twenties. De höll ett slut för att syna på deltagaren bantar, hjärta klassar, övar styren, väger och blodtryck över 22 veckor.

Studien använde ”en övergångs” design, som tillåtet varje betvingar till serven som hans eller henne den egna jämförelsegruppen. För sex veckor, volontärer svalde kapslar tre tider om dagen som tar in föda endera 700 eller 1.050 milligrams av det gröna kaffeextraktet en dag eller tar en placebo. Till another beväpna av försök, Efter ettvecka avbrott, dem som är rörda, runda-robin har utformat. Subjects ändrade inte deras kaloriintag över jaga av försök. Men mer extraktet som de konsumerade, väger mer och fett dem som är borttappada.

Alldeles förminskade de deras förkroppsligar fett vid 16%, i genomsnitt. Av de 16 volontärerna samlas sex som lindas upp med en förkroppsliga, indexet i det healthful spänner. Varje av volontärerna utgjuter ett genomsnitt av 17 dunkar varje. Det fungerade för att vara omkring 10,5 procent av den total- gruppen förkroppsligar ut väger.

Även Om författare medgav, är han inte bestämd om, därför den särskilda bönan fungerar, honom funderare som den chlorogenic syran som finnas i gröna kaffebönor, kan leka en nyckel- del. En som är nedåtgående är att extraktet är ”extremt bittert.”, Det skulle är svårt att ta utan en radda bevattnar, Vinson anmälde. På ungefärligt $20 per månad emellertid, är det gröna kaffeextraktet mycket mindre dyrt än några av deförlust läkarbehandlingarna som är tillgängliga över kontra eller vid recept. Experter har varnat för att inte vara över-upphetsada om resultatkassalådan som de bevisas vidare.

Dr David Katz, en direktör av den Yale Universitetar Forskningscentrat för Förhindrande i New Haven, Connecticut, sade att det är för tidig sort som rekommenderar de gröna kaffebönorna för att bemanna att se som ska förloras väger. ”Verkställer, om verkligt, är rimligt att vara blygsamt, och vi vet inte, om de varar med tiden,” honom sade. ”Är Det ett tillägg, inte en ersättning. Det betoning ska alltid behovet att vara på overallen bantar och läkarundersökningaktivitet.”,

Keith Ayoob, en dietist och bundsförvantprofessor på den Albert Einstein Högskolan av Medicinen i New York sade, ”, skulle Jag är mer lycklig om det inklusive rena koffeinet för forskning, i det samma beloppet som innehålls i doserna av [det gröna kaffebönaextraktet],”, sade han. ”Därefter skulle du vet, om verkställer är rakt endast till koffeinet eller till någontingen annat i bönorna eller till någon kombination därav.”,

”Är Denna bestämt en provokativ studie,”, sade Dr. Gerald Weissmann, en läkare och biochemist på den New York Universitetar. Men han sade att skulle näringexperter önskar försäkringar som gröna kaffebönor inte orsakar ”malabsorption” inom människaguten - en villkora, som skulle bly- för att väga förlust såväl som malnutrition, hjärtaarrhythmias och andra problem, därför att vitaminer och mineraler inte passerar till och med inälvan.

Dr. Arthur Grollman, en pharmacologist på Delstatsuniversiteten av New York på den Steniga Bäcken, sade att kaffebönor innehåller omkring 250 olika kemikalieer - något med realitet och andra med negation verkställer på den vård- människan. Fast Vinson identifierade polyphenols, och chlorogenic syra som medlen, som verkar att främja, väger förlust, sade Grollman som fordrar den nödvändiga mer ytterligare studien. I mellantiden, sade han och att konsumera ett extrakt, som innehåller både goda- och dåligakemikalieer i tät koncentration, verkar ett oförståndigt ting för att göra.

Studien förades i Indien och betalades av Applied MatVetenskaper av Austin, Tex., som gör det gröna kaffeantioxidanttillägg. Studien framlades Tisdagen på Amerikanen som Kemiskt Samhälle fjädrar medborgaremöte i San Diego.

Advertisement