Statlig roundup: Texas Minn. undersöka mycket noggrant psykiatrisk omsorg

Ett val av vård- politiknyheterna från Georgia, Louisiana, Minnesota, Texas och Kansas.

Den Dallas MorgonNyheterna: Justitiedepartementet Undersöker MöjlighetMedborgerlig rättighetUtredning Av Parklanden
U.S. Justitiedepartementetrepresentanter i Washington väger huruvida för att utforska potentiella medborgerlig rättighetkränkningar av psykiatriska tålmodig på ParklandMinnesmärkeSjukhuset. Sarah Saldaña, U.S.-advokaten för det Nordliga Området av Texas, sade granskastemsna från nyheternaberättelser i Den Dallas MorgonNyheterna som exponerar fall av försummelsen, våld och tvivelaktiga dödar (Moffeit och Egerton, 3/29).

Minnesota Allmänhet Radiosände: Statligt som Missas för att Granska Besvärad Förflutna Av Avhyste Minn. SäkerhetsSjukhusAdministratör
[Besvärade fficials för Nolla] på den Minnesota Avdelningen av Människan Services inte för att utforska [David Proffitts] tid på hans tidigare arbetsgivare i några specificerar, enligt intervjuer med DHS-representanter och 57 sidor av dokument släkta till hyra förutsatt att av byrån som svar på en MPR-Nyheternaförfrågan. De talade inte till tidigare arbetsledarear, för de erbjöd Proffitt jobbet,… Dem gjorde inte försök att kontakta några av missnöjda tidigare anställda (Baran, 3/30).

(den St Paul) BanbrytarePressen: HusDemokrater som är Oförmögna Till ÅterställandeLönSnitt Till Personliga OmsorgAssistenter Av Släktingar
Demokrater missade i deras försök att ändra en Republikansk räkning i Huset på Torsdagen, Mars 29, så det skulle återställande ett timpenningsnitt för omkring 7.000 personliga omsorgassistenter som ger omsorg till deras släktingar. I fjol att hjälpa att balansera tillståndets budget, förminskade Lagstiftande församling vid 20 procent lönen av personliga omsorgassistenter - PCAs, för kort stavelse - som att bry sig för en släkting (Snowbeck, 3/29).

(den St Paul) BanbrytarePressen: DataShowMinnesota Sjukhus som Får mer Sund Vid Året
Över det förgångna årtiondet har en växande antal av sjukhus i mer stora Minnesota konsoliderat in i större vård- system. Nu visar en ny rapport att de medicinskt center gör mycket väl ekonomiskt (Snowbeck, 3/30).

Kansas Vård- InstitutNyheterna: Slåget Budget- Avtal
Utfärdar budget- förhandlare för Representanthuset och senaten som i dag instämmas för att senarelägga att handla med det mest taggig, att dela dem, tills lagstiftarear går tillbaka för avslutningsperioden i sena April. Bland [dem]: En Husproviso som skulle kvarteret den Kansas FörsäkringAvdelningen från att spendera några pengar för att genomföra den federala vård- reformlagen, tills U.S.-Högsta domstolen har härskat på Som man har råd med den Avancerad Kundutbildningens för Omsorg constitutionality. Senaten inkluderade inte bestämmelsen i dess version av budgeten (3/29). 

Tid-Picayune New Orleans: New Orleans Barns Sjukhus Bekräftar Planerar det Tomma Tonårs- Sjukhuset för Köp
Antar den föreslagna utöva budgeten för Gov. Bobby Jindals rean ska netto $35 miljoner, med pengarna slutligen som är utdelade till det statliga offentliga sjukhussystemet genom att använda en serie av invecklade budget- manövrar. Administrationen inte publicly hade publicly identifierat Barns Sjukhus som köparen, men Jindals påstod första vård- sekreterare, Alan Levine, föregående hans preferens för en överföring till Barn (Barrow, 3/29).

Atlantaen Förar Journal över Konstitutionen: Georgia Lagstiftarear Passerar AbortRäkningen På Jumbon, Emotionell Dag
Två av det mest grälsjuk utfärdar av detta års Generalförsamling som passeras på den sist dagen av detta års period som bärgas av Republikanska ledare som önskade att försöka prackaa på människor dem som ha som huvudämne segrar detta valår. Nya begränsningar sen-benämner på aborter i Georgia, som hade verkat död i morgonen, och en räkning, som skulle, snittarbetslöshet gynnar för Georgier, passerat med precis noterar att återstå i perioden 2012….,Dagens mest intensiva dealmaking var på abort, passagen av som gnistade protester i båda Representanthuset och senaten (Torres och Quinn).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement