Viewpoint: Medicare kan vara det unintended offer av packar ihop kris; Sjukvårdbransch skräck av lags omsvängning

New York Times: Economix: Hur Packar Ihop Utsatte för fara Medicare
Gruppernas handlingar ledde direkt till en förhöjning i den regerings- skulden, som har gjort förminskningen av den skuld av ”bita förrymd utgifter” en höjdpunkt i sin tur av den Republikanska presidents- aktionen hitintills. Som ett resultat av detta pressa, Medicare stativ på randen av att avlägsnas som ett livsdugligt bildar nu av social försäkring. Yet ledarna, som leder dessa, packar ihop - och politikarna som de fungerar med nära - ska för att inte rymmas ansvarigt denna valsäsong (Simon Johnson, 4/12).

Wall Street Journal: Faust Besöker FörsäkringLobbyen
Liberal person är stilla reeling från Högsta domstolen muntliga argument på ObamaCare, men they've fick ingenting på sjukvårdbranschen. Mest av dess största spelare drog tillbaka Vita Huset, därför att de figurerade individen, skulle mandatsom köpförsäkring ger dem, en enorm ny kund baserar. Nu kan de få fastnade med alla ny reglemente men utan mandat (4/11).

RävAffär: Vård- Försäkringsgivarear Bör Stoppa att Betala För Smärtstillande medelMissbruk
Tillfredsställer av nation medicinskåpen är rimligt få effekt kosta av din sjukförsäkring. Dra Tillbaka i 2007, Föreningen Mot FörsäkringBedrägeri (CAIF), en allians av konsumentgrupper, försäkringsbolag, och statligt verk som anmäldes det missbruk av receptsmärtstillande medel, kostade vård- försäkringsgivarear mer än $72,5 miljard om året. … Är Sjukförsäkringföretag medvetna av problemet, och dess vackla kostar till alla konsumenter, något att säga Susan Pisano, talesmannen för Amerika Sjukförsäkring Planerar. ”Instämm Vi starkt, att receptdrogmissbruk är ett bekymmer, inte endast i benämner av den extra bördan på sjukvård, men i benämner huvudsakligen av tålmodig säkerhet,” henne något att säga. Stilla smärtstillande medelmissbruk poserar ett dilemma för vård- planerar. Försäkringsgivarear är inte kompetent att vägra för att betala för giltiga recept som täckas under en politik (Beth Orenstein, 4/11).

De Skatte- Tiderna: Det Vård- Kostar Som Kan Fördärva Ekonomin
Det finns inte någon sjukdom, som behöver vård- innovationer mer än Alzheimers, en sjukdom som korreleras direkt med att åldras, och den konsumerar redan en procent av global GDP.  Inte endast Alzheimer'sens är trajectory fiscally ohållbar, utan den är också omoralisk för att oss ska tilltala den tragiska människan som lider den, skapar endast till och med bättre omsorg. Förhindra och kurera ultimately den, Alzheimers är, enligt Dr. Peter Piot, det tidigare huvudet av UNAIDS, en global ”tid bombarderar”,… Utan innovationer till fest. … är det tid för att våra presidentkandidater också ska få allvarligt och ärligt om den vård- politikpassformen för detta århundrades demografisanningar (Michael Hodin, 4/11).

Chicago Sun-Times: Hur Låga Teen Nativitetar för Uppehälle
Den bäst medborgarenyheternaberättelsen av den kan veckan är denna: Teen födelser är på deras lägst jämnar i nästan 70 år. … sexually - aktivtonåret får slutligen meddelandet, som att vara en mom på så ungt en ålder är en ruskig idé, och, så de använder det att använda preventivmedel mer. Lika viktigt, är preventivmedel lättare tillgängliga, ordinerat klarare, ofta även förutsatt att på skola-baserade kliniker (4/11).

Forbes: ACOs Ansvarig Omsorg att Frodas Ingen Materia Vilka Högsta domstolenNågot att säga På Obama Vård- Lag
Ingen materia vad händer till PresidentObamas sammanträde för lag för sjukvård för Högsta domstolen, dentjänste- medicinen kan stilla morf in i ett nytt modellerar av sjukvårdleverans som hans administration är driftig, att belöningar manipulerar och sjukhus för arbete tillsammans att förbättra kvalitets-. En nyckel- del av den Som man har råd med Omsorgen Act lanserade denna fjädrar med de första grupperna av medicinsk vårdfamiljeförsörjare som bildar Ansvariga OmsorgOrganisationar över landet (Bruce Japsen, 4/11).

Denver Postar: Beteende- Sjukvård För Veteran
De civila skyttena för Mars 11 i Afghanistan har kommit med för att tända de osynliga ärren av kriger som kan besvära medlemmar av militären. Enligt ”Statusen av den Beteende- Sjukvården i Colorado”, har en rapport som är utsläppt, genom Att Flytta Fram Colorado den Mentala Sjukvårdjumbon December, mer än 8.000 Coloradans, utplacerats till Irak eller Afghanistan efter September 11, 2001. Med så många soldater från våra egna gemenskaper som upp till kliver serve vårt land, måste vi kliva upp till stöttar dem, för (George DelGrosso, 4/12).

Medscape I Dag: Öva för Any Tålmodig, Varje Tålmodig
Nya data från en AmerikanHögskola av SportMedicingranskningen föreslår att nästan två - thirds av tålmodig skulle intresseras mer i att vara fysiskt aktivet, om klokt av deras, manipulerar för att göra så. Exercise är Medicinen fokuserar på primära omsorgläkare för uppmuntran och andra sjukvårdfamiljeförsörjare för att inkludera läkarundersökningaktivitet, när det planlägger behandling, planerar för tålmodig och rutinmässigt för att bedöma läkarundersökningaktivitet på varje tålmodig växelverkan (Jackie Epping, 4/9).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement