Läkare med skolar grinigheten om framtid, men några ser tecken av hopp

En granskning avslöjer, som manipulerar skräck några av ändringarna tack vare den vård- lagen, för omsorgläkare för stunder den primära något att säga som lagen kan sporra nödvändig ändring.

Medscape: LäkareFrustration Växer, InkomstNedgångar -- Men en Stråle Av Hopp
Läkareinkomstoverallen har gått ned efter 2010, yet det finns mycket lilla skymter av hopp i några specialties. Frustration är beslag, emellertid och manipulerar i varje specialty är stärka för vad de förväntar för att vara mer ytterligare inkomstnedgångar, som sjukvårdbeståndsdelar genomföras, liksom ACOs och krävda kvalitets- anvisningar för behandling och. De är några av inblickarna från Medscapes Rapport för Granskning för LäkareKompensation: 2012 (Kran, 4/24).

Georgia Vård- Nyheterna: Laget Att närma sig Mellanrum för MajHjälpPåfyllning I Primär Omsorg
Georgia och vila av nationen har redan en allmän brist av obstetricians, internists, pediatricians, och familjmedicinen manipulerar, speciellt i lantligt och stadsområden. …, Många uninsured tålmodig som sätts av sökande omsorg, tills ”smärta är outhärdlig,”, sade Dr. David Satcher. … Sade Dr. Frankera Universitetslärare Diego av Rome det bekant tålmodig-centrerade begreppet, som ”ett läkarundersökninghem” har det potentiellt som fräschar upp primär omsorg -- och tilldra mer familjeförsörjare (Mjölnare, 4/24). 

Under Tiden i Texas manipulerar har ett förslag på utbildning lyftt några bekymmer.

Den Texas Tribunen: Hög-Ed Stiger Ombord Mulls Tar Fram För Karibisk Med Skolar
AmerikanUniversitetar av det Karibiskt, envinst medicinsk fakultet som ägas av DeVry Inc., har bett bemyndigande från koordinera stiger ombord för att låta dess deltagare -; och i synnerhet de från Texas -; att att ha tillfället att spendera år tre och fyra av medicinsk fakultet i Texas sjukhus. … Är Texas medicinsk fakultet som laddas med ökande inskrivning att möta tillståndets läkarebristen, redan ”start som snubblar över varje annan” som finner deras deltagare de högra clerkshipsna, sade Dr. Cynthia Förkläde, som heads Texas den Medicinska Anslutning det medicinska rådet för utbildning (Hamilton och Ramshaw, 4/25).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement