Längre looks: Ha tro i läkare, Därför vi stillar

Varje vecka Kaiser den Vård- Nyheternareporter Jessica Marcy väljer intressant läsning från runt om Rengöringsduken.

Medborgare Förar Journal över: Därför Vi Litar på, Manipulerar
Denna tålmodig är ingen dumbom, och hon tilldelar inte förtroende liberally. … Ännu, somehow, (Mary) Morse-Dwelley aldrig borttappad tro i Pellegrini. Hon skulle hör att klicka av henne doktorn skor i hall, ser henne blont hår och skraj exponeringsglas, och den säkra känselförnimmelsen, att hon var i goda räcker. Detta, föreställer för en bred trend: Som vi har blivna bättre-informerade tålmodig, har vi fullvuxen mer cynisk om en vårdsystem som är någonsin mer företags och reliant på teknologi. Ändå har vår tro i läkare bevisat incredibly hållbart. Gallup, som har samlat på offentligt förtroende i professionell varje år efter 1976, anmäler kick och resning markerar för manipulerar. I den senaste granskningen från 2011 manipulerar 70 procent av svaranden klassad läkarundersökning som kick eller mycket kick, när den frågas om deras ”ärlighet och etiska normal,” ett rekord. När det Kaiser FamiljFundamentet frågade Amerikaner som de litade på i 2009-; höjden av debatten över sjukvårdlagen; 78 procent sade att de trodde att deras manipulerar satta tålmodig intresserar framåt av deras eget (Margot Sanger-Katz, 4/26).

Medicinsk Nyheterna för Amerikan: Bariatric Kirurgi Underhåller, Når inte
I långt, är blev bariatric kirurgi lik medlemmen av kören, som spenderade år som väntar ett stort avbrott som fås den, en stjärna, och därefter funnit ut, att framgång var mer hård, än det såg. Efter årtionden av långsam tillväxt, sedan det första tillvägagångssättet utfördes i 1954, klassar eskalerat snabbt i de första få åren av 2000sen men slåget en vägg för en tid sedan. Den vägg kan inte vara så lätt att få förgången, om även ekonomin återställer fullständigt. En slutsumma av 36.700 bariatric kirurgier bars ut i 2000 och hoppade därefter 29% till 47.200 i 2001, enligt AmerikanSamhället för Metabolic & Bariatric Kirurgi. Extra 63.100 bars ut i 2002, en förhöjning av 34% från föregående år. I 2003 utfördes 103.200 tillvägagångssätt för en årlig tillväxttakt av 64%, den största förhöjningen i det föregående årtiondet. Sjukhus och stora vård- system öppnade bariatric kirurgi centrerar som intäktbyggmästare och till serven deras gemenskaper. Allmänna kirurgar startade att specialisera i tillvägagångssättet (Victoria Stagg Elliott, 4/23).

New York Granskar av Bokar: Därför Mandat Är Konstitutionellt: Det Verkliga Argumentet
Högsta domstolen utfrågningar i sjukvårdfallet, US-Avdelning av Vård- och Människa Servar V. Florida, över nästan aldrig tidigare skådade tre dagar av det muntliga argumentet i den sena Mars, frambragte alla uppmärksamhet, passion, teater, och konstant redaktörs- täckning för massmedia och av en allmänna val eller en Toppen Bunke. Ingenting i vår historia har mer dramatisk illustrerat den unika rollen av rättssaldramat i Amerikanregering och politik såväl som underhållning. … Är utsikten av en overruling skrämma. Amerikansjukvården är en orättvis och dyr röra; endast kan ett omfattande medborgareprogram även börja att reparera den. En i sex Amerikaner saknar någon sjukförsäkring, och de uninsured av den funktionsdugliga åldern har en 40 procent högre att riskera av död än de som försäkras privat (Ronald Dworkin, 5/10).

TIME: SkuldSamlarear I E.R.EN. Och LeveransRum: Är denDrivande Medicinen På en Prisgräns?
Föreställ att dig har kommit med ditt barn till akutmottagningen och du avslöjer din privataste vård- information till sjukhusstabsmedlemmen på skrivbordet, desperat, därför att du fruktar ditt barn mycket liv är på riskerar. Men skrivbordkontoristen verkar mer angå om att få betalad än ge omsorg och gör även beslöjade hot mot ditt att kreditera ställningen, om du inte är kompetent att hosta upp pengarna för att täcka räkningen. Är Vem denna hjärtlösa byråkrat? Är det en härdad triagesjuksköterska? En uttråkad kontorist? Skulle dig tro det kunde vara en tredje parträkningsamlare som poserar som en sjukhusstaffer? Välkomnande till Amerikanmedicinen för 21st-århundrade (Maia Szalavitz, 4/25).

Atlanten: Kvinnor Jublar: Time som Bjuder Avsked Till Ditt Ettårig växtPap-Sudd
För femtio år har ett ettårig växtPap-sudd varit guldmyntfoten av att avskärma för cervical cancer i kvinnor. Nu har en federal rådgivande grupp och nation den ledande cancerorganisationen ändrat deras trimmar. De rekommenderar ej längre att kvinnor har en Pap att testa varje år. Rekommendationerna applicerar inte till kvinnor som är på mycket kicken - riskera för cancer, liksom de som har diagnostiserats med kick-gradera en precancerous cervical organskada, eller som har försvagat immunförsvar. US-Förebyggande medel Servar Specialgrupp, (USPSTF) en panel av oberoende experter som samlas av regeringen, och AmerikanCancerSamhället (ACS) har varje utsläppt nya anvisningar för cervical avskärma för cancer som rekommenderar mot rutinmässigt årligt testa. I stället, rekommenderar anvisningarna att testa varje 3 år för kvinnor som åldras 21 till 65 (Susan H. Scher, 4/24).

Medicinsk Nyheterna för Amerikan: Vård- SystemÄndringar Inspirerar Mer Med-Deltagare för att Förfölja DubbelGrader
Som de beskådar, landskap karriärer i en snabbt ändrande sjukvård, en växande antal av medicinare avgör att en medicinsk grad inte är nog. Mest U.S.-medicinsk fakultet erbjuder att deltagare riskera samtidigt ska få avancerade grader i en variation av andra områden, liksom allmän hälsa, lag, affärsadministration, samlas kommunikationer och vetenskaperna. Något skolar har erbjudit programen för mer än två årtionden. Emellertid för en tid sedan, växer dubbelgrader i popularitet, som presumtivt läkarekänselförnimmelsen som de måste framkalla sakkunskapdet okändamedicinen för att konkurrera i en dynamisk sjukvård marknadsför. Den Kombinerade inskrivningen riksomfattande i MD-/PhD, MD-/JD och MD-/MBAprogram bara har ökat 36%, från 3.921 i 2002 till 5.349 i 2011, enligt Assnen. av AmerikanLäkarundersökningHögskolar. Mest av dem, 5.023, är i MD-/PhDprogram. AAMCEN misstänker dess MD/JD, och MD-/MBAetiketter undercounteds (Carolyne Krupa, 4/23).


http://www.kaiserhealthnews.orgDenna artikel trycktes om från kaiserhealthnews.org med tillåtelse från det Henry J. Kaiser Familj Fundamentet. Kaiser är Vård- Nyheterna, en editorially oberoende nyhetstjänst, ett program av det Kaiser FamiljFundamentet, en nonpartisan organisation för sjukvårdpolitikforskning som är unaffiliated med Kaiser Permanente.

Advertisement